Zaman zaman insanı çıldıracak hale getiriyor bu makinalar. Bazen içimden monitörü kırmayı bile geçirdiğim anlar oluyor. Hatta PC kullanmaktan bile soğur hale geliyorum.
En çok hangi durumlarda sinir katsayınız tavan yapıyor?
Bilgisayarın en çok hangi hatasına dayanamazsınız?
Program yazarken yada film izlerken löp diye mavi ekran vermesi fıtık ediyor efem. O anda tekme yiyor(2 masaüstü pcm oldu ikisininde ön kapak kırıktır.) Dayanamıyorum sinirimi almam lazım. Microsoft'a laf sokamıyorum Çünkü tutkunuyum deyyusların :P kasada sorun vardır diyip tekme basıyorum.
Şuan notebook a bişi yapamadım. Windows 7 ile kardeş gibiler :D
İnternet'te Popmundo yada CHIP'te mavi ekran verince bir tekme yiyor.Sonuçta ikisi en çok girdiğim siteler.
durduk yere bir anda mavi ekrena hatası vermesi beni delirtiyor !!!
Bağlantı kurulumu başarısız oldu vb gibi internete bağlanamadığım her durum...
Serkan Karadaşctrl + alt + delete kombinasyonuna bile cevap vermediği durumlar oluyor,sanki donmuş gibi :) işte o zaman sıkı bir yumruk kasaya :xp kullanırken bende yapıyodum onu ama yumruk yerine direk bi tepik, hazır ayağada yakın kasa...
Accses voiltation expec..... falan.
Read memory hatalarına da gıcık oluyorm
Dosya indirirken tık diye internetin gitmesine çıldırırım.
Ardından bir modeme senin ananın!.. darbesi Birde kasaya s...cem tekmesi attıktan sonra benim Pc kapanır çünkü işlemci fanında temassızlık vardır. Hemen ardından ramler veya ekran kartı sorun cıkarır ve küfür eksik olmadan baya uğraştıktan sonra Allah ım bir açılsın küfür etmicem. Bir açılsın 2 gün izlemicem.
Bir açılsın .. açıl a..
kötü donmalar olunca kasa bi tekme yiyor.monitörde crt ya arkaya bi çakıyorum
bir ben vururum bir de duvar vurur hesabı
net24kötü donmalar olunca kasa bi tekme yiyor.monitörde crt ya arkaya bi çakı
Binbir güçlükle indirdiğim 50-100 mb lik bir program kurulumun son aşamasında(bilmemne dosyaları) olmadığından kurulum tamamlanamadı hatası verince deli olurum.Malum kotalı kullanıcı olduğumdan okkalı bir küfür savurup klavyeye bir yumruk patlatırım.(zavallı klavyem 2 senedir genede gık demedi )
1. olarak harddiskin moturunun oyunun veya başka birşeyin en heyecanlı yerinde durması
ve dönmesi için benim tarafımdan maruz kaldığı şiddet
2. elektrik kesintisi
3. internet kesintisi
4. olur olmadık yerlerde fırlayan uyarı mesajları
5. süreleri bitmiş programların verdiği baskılar ve crack aramaları
rapid ten dosya indirirken bağlantının kopması ve tekrar bağlantı geldiğinde indirmenin devam etmemesi,mavi ekran hatası,wirelles bağlantısının sık sık kopması,pariteB gibi virüslerin sisteme verdiği zararlardan dolayı oluşan hatalar daha saymama gerek varmı acaba .... :D
1. Mecbur kaldığımda Nokia PC Suite, bugün mesela delirtti beni.
2. Tam oyun oynarken, en heyecanlı yerinde, güvenlik yazlımının kalan deneme süresini hatırlatan uyarısının şak diye oyun penceresini aşağı indirmesi.
1781 disk failure mesajının üsütüne dşskten tık tık ses gelmesi,
download sırasında verilen sürenin son anda tavan yapması
program kurulumu sırasında (%95 olmuş) makinanın kilitlenmesi,
yine %98 windows kurulmuş makina donmuş kbd çalışmıyor,
bir web adresi bulmuştunuz ama makina çakıldı adres panoda ama hangi adres olduğunu unuttunuz,
bir hevesle dokuman hazırlıyorsunuz program kaydetmediği için yazdıklarınız tümden gidiyor ve yetmezmiş gibi işin süreli olması da cabası
benimki laptop old için pek kıyamıyorum ama tam ödev indireceğim zaman internetin gitmesi beni fecii şekilde çıldırtıyor
sizde amma mavi ekran çıkıyormuş, bende en son vista beta zamanında creative sürücülerini yüklerken verdi ki o sürücülerde betaydı. sonra ne olursa olsun hep tam sürüm kullandım tık yok valla, ballı mıyım ne
elaziglisizde amma mavi ekran çıkıyormuş, bende en son vista beta zamanında creative sürücülerini yüklerken verdi ki o sürücülerde betaydı. sonra ne olursa olsun hep tam sürüm kullandım tık yok valla, ballı mıyım neAynı şeyleri geçiriyorum içimden, mavi ekranla ilgili yazılar görünce. Şu kadar yıldır Windows kullanırım, daha bir ya da iki kez yaşamışımdır bu sıkıntıyı.
pcim beni aldatırsa çeker vururum yada ramlerini kerpetenle söker cd romuna kibritlerden söktüğüm barutları doldurum go tuşuna basar cd roomu gümletirim
yada güç kaynağının arkasında etiket altındaki düğmeyi değiştirir patlatırım pc yi