physfgyatağa gereNk yok ayaktada olur :) heOlmasına olurda...
Saygısızlık olur. Gerçek manada yazmıştım oysa.Bu fizikçiler hepmi sıyrık oluyor.
bir evde bulunması geren 3 unsur sizce ne
piRe_Olmasına olurda...he he :) ya tiye almıştım ama neyse
Saygısızlık olur. Gerçek manada yazmıştım oysa.Bu fizikçiler hepmi sıyrık oluyor.
yani ilk mesajımda da dedim para tüm eşyaları halleder.geriye 2 ihtiyaç kalıyor iyi bir eş (cinselliği kastetmiyorum) ve huzur...
Evin ev olabilmesi için ilk önce içerisinde evin yakışığı, ikincisi, sevgi, üçüncüsü saygı olacak. O zaman bir eviniz var demektir. Gerisi teferruat.
01apachiSİGARA :) + ÇAY + Şkatılıyorum
kayspc+eş+huzur olsunManevi şeyleri katmayalım...
Eş+çocuk/Her daim sıcak bi kalorifer:P/Bilgisayar
OnnuuRManevi şeyleri katmayalım...o zaman;
Eş+çocuk/Her daim sıcak bi kalorifer:P/
televizyon, subat ayı,atv...(kurtlar vadisi)
onlineTRo zaman;Atv resmen geldimi ATV ne zmn bölüm vercekler:P
televizyon, subat ayı,atv...(kurtlar vadisi)
bu nasıl ısteklerr viking ...:)))
viking20gazoz açacağı + sarımsak döveci + çay süzgecitoplamı 3 milyon he he eski tl ile :)
he he.verelim 3 ytl çık aradan
gazi909ben,o kim he he
viking20gazoz açacağı + sarımsak döveci + çay süzgeci
he he.gazoz açacağını anladık çayıda süzerek içiyorsun onu da anladık peki sarmısak dövecini ne yapacaksın
canım ODAM,canım ANNEM,canım BABAM ...........warmı ötesiii.....
KAYS guzel bır konuya parmak basmış....
değişik bir istek ve bir okadar da güzel
ben , kendim ve sevgilim... Me, Myself & Irene gibi oldu
birazcık da Şizzzzoo
TV+kombi+Koltuk temel şeyler özeller:Pc+Telefon vb....
physfgben , kendim ve sevgilim... Me, Myself & Irene gibi olduevet aynen dediğin gibi olmuş değişik bir istek..birazcık da Şizzzzoo
Mustafa CanTv kartı ve internet bağlantısı olan PC , Çek-Yat , Yemekve bolca smiley
Mustafa CanTv kartı ve internet bağlantısı olan PC , Çek-Yat , YemekElektirik kesildiğinde çek yat ve yemekle baş başa kalacaksın ve buda çok acı bir şey olsa gerek değil mi?