physfgyatağa gereNk yok ayaktada olur :) heOlmasına olurda...
Saygısızlık olur. Gerçek manada yazmıştım oysa.Bu fizikçiler hepmi sıyrık oluyor.
bir evde bulunması geren 3 unsur sizce ne
piRe_Olmasına olurda...he he :) ya tiye almıştım ama neyse
Saygısızlık olur. Gerçek manada yazmıştım oysa.Bu fizikçiler hepmi sıyrık oluyor.
yani ilk mesajımda da dedim para tüm eşyaları halleder.geriye 2 ihtiyaç kalıyor iyi bir eş (cinselliği kastetmiyorum) ve huzur...
Evin ev olabilmesi için ilk önce içerisinde evin yakışığı, ikincisi, sevgi, üçüncüsü saygı olacak. O zaman bir eviniz var demektir. Gerisi teferruat.
01apachiSİGARA :) + ÇAY + Şkatılıyorum
kayspc+eş+huzur olsunManevi şeyleri katmayalım...
Eş+çocuk/Her daim sıcak bi kalorifer:P/Bilgisayar
OnnuuRManevi şeyleri katmayalım...o zaman
Eş+çocuk/Her daim sıcak bi kalorifer:P/;
televizyon, subat ayı,atv...(kurtlar vadisi)![]()
onlineTRo zamanAtv resmen geldimi ATV ne zmn bölüm vercekler:P;
televizyon, subat ayı,atv...(kurtlar vadisi)
bu nasıl ısteklerr viking ...:)))
viking20gazoz açacağı + sarımsak döveci + çay süzgecitoplamı 3 milyon he he eski tl ile :)
he he.verelim 3 ytl çık aradan
gazi909ben,o kimhe he
![]()
viking20gazoz açacağı + sarımsak döveci + çay süzgeci
he he.gazoz açacağını anladık çayıda süzerek içiyorsun onu da anladık peki sarmısak dövecini ne yapacaksın
canım ODAM,canım ANNEM,canım BABAM ...........warmı ötesiii.....
KAYS guzel bır konuya parmak basmış....![]()
değişik bir istek ve bir okadar da güzel
ben , kendim ve sevgilim... Me, Myself & Irene gibi oldu

birazcık da Şizzzzoo

TV+kombi+Koltuk temel şeyler özeller:Pc+Telefon vb....
physfgben , kendim ve sevgilim... Me, Myself & Irene gibi olduevet aynen dediğin gibi olmuş değişik bir istek..birazcık da Şizzzzoo
Mustafa CanTv kartı ve internet bağlantısı olan PC , Çek-Yat , Yemekve bolca smiley
![]()
Mustafa CanTv kartı ve internet bağlantısı olan PC , Çek-Yat , YemekElektirik kesildiğinde çek yat ve yemekle baş başa kalacaksın ve buda çok acı bir şey olsa gerek değil mi?

;
he he