arkdaşlar herkes bir aile içinde yani bir evde oturup ve bir evde büyümüştür istisnalar hariç. (yetim yurdu vb onlara da sonsuz saygımız her zaman vardır her zamanda olacakıtır) bir çoğmuz bir evde neler olur neler olmayacağını iyi bilir ama en çok bulunması gereken 3 ana unsur nedir. eğer bu başlıkta bir konu açılmışsa açan arkdaşlardan şimdididen özür diliyorum
bir evde bulunması geren 3 unsur sizce ne
Say say bitmez ama kabaca söyleyim
PC + TV + Hobi eşyları + CEP TELEFONU + İNTERNET + OYUN KONSOLU (PS3, XBOX)
Bunlarsız olmaz.
buzdolabı,soba(ocağa gerek kalmaz ve ısınırsın),tv(gündem takibi iyidir)
önceliklerime göre sıralamam
televizyon (olmassa olmaz),
buzdolabı
internet
yatak,soba yada kalorifer,telefon(acil durumlarda lazım)
verdiğiniz cevaplardan dolayı insan bilyor ki teknoloji hayranısınız insan sevgi ister huzur ister siz pc istiyrsunuz vallaha süper
para(diğer tüm eşyayı kapsıyor zaten) -eş -huzur(sessizlik) :)
oncelikle internetli bir pc (radyo, tv gibi esyalara gerek yok)
cekyat(insan surekli pc basinda olamayacagi icin:))
3. ana unsur degisebilir.bu yuzden ben onu joker hakkım olarak saklamak istiyorum :)))
Bilgisayar+İnternet+Mozilla firefox zuhahaha:)
Bilgisayar.
Kadın.
Yatak.
Gerisi teferruat.
piRe_Bilgisayar.aynen, al benden de o kadar. ama bilgisayar yerine şöminede olabilir, neden bilmiyorum küçüklüğümden beri hayranım onlara valla
Kadın.
Yatak.Gerisi teferruat.
mesut_illegalpara para para ( para olmadan hiçbirşey olmaz )ne hikmetse bana birini hatırlattı.
piRe_Bilgisayar.yatağa gereNk yok ayaktada olur :) he he
Kadın.
Yatak.Gerisi teferruat.
arkadaşlar evet hepnize teşkür ederim gerçekten süper cevaplarınız heppinize ayrı ayrı teşekürederim (pc isteyeni anladık tv isteyenide anladık peki şu ayakta isteyeni ilk defa duydum doğrusu....) :))
kaysarkadaşlar evet hepnize teşkür ederim gerçekten süper cevaplarınız heppinize ayrı ayrı teşekürederim (pc isteyeni anladık tv isteyenide anladık peki şu ayakta isteyeni ilk defa duydum doğrusu....) :))renkle ve zevkler tartışılmazmış