gelen mesajlarlada hep pc ce tv isteğen üyüler hep önlerde hiç elektiriğin gitmeyeceğini zannediyorlar ya giderse tek bir şeyle yetinmek zorunda kalacaklar ve buda çok acı gerçekten
bir evde bulunması geren 3 unsur sizce ne
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,686 mesaj
kaysgelen mesajlarlada hep pc ce tv isteğen üyüler hep önlerde hiç elektiriğin gitmeyeceğini zannediyorlar ya giderse tek bir şeyle yetinmek zorunda kalacaklar ve buda çok acı gerçule bu da cinin 3 istek sorması gibi oldu yaefistekleri 4 yap bi de jeneratör yok şimdi onun da benzini biter en iyisi nükleer reaktör ve bi ömür yetecek uranyum alalım ahe eheheh
Yıllanmış Üye
1,635 mesaj
bu konu için 6 sayfa..
iyi valla iyi :D
OP Yıllanmış Üye
348 mesaj
physfgule bu da cinin 3 istek sorması gibi oldu yaefeeee olsun o kadar da (gerçekten süpersin )istekleri 4 yap bi de jeneratör yok şimdi onun da benzini biter en iyisi nükleer reaktör ve bi ömür yetecek uranyum alalım ahe eheheh
OP Yıllanmış Üye
348 mesaj
urkatatbu konu için 6 sayfa..nasipse 7 sayfada olur inşallah gerçkten yazılan tüm mesajları okudum gülmekten öldüm arkdaşlar süper şeyler yazmiş bir tanesi (yatağa gerek yok ayakta da olur ) diye bir mesaj cevapı yazmış süper
iyi valla iyi :
Yıllanmış Üye
1,635 mesaj
7. sayfaya katkım olmasın diye yazmayacaktım fakat;
birkaç sayfa dışında hiçbirine bakmadım :D
OP Yıllanmış Üye
348 mesaj
onada şükür ya onlarada bakmasaydın yinede sağol
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
UPS lu ve internetli bir PC + Onlarda kredi kartı ve numarası + Kameralı ve yüklü miktarda kontörü olan bir Cep Telefonu :)
1. isteğim elektrik kesilse bile nete girebilmek
2. isteğim internetten sipariş verebilmek bu sayede evi döşicem
3. isteğim yemek siparişi için :D