Bir gün ailece denize gitmiştik. Hava çok güzeldi,gittiğimiz yer de öyle. İlk olarak arabadan eşyaları çıkarmıştık.Daha sonra piknik alanlarına doğru gitmiştik. Eşyaları yere koymuşduk. Daha sonra bir grup toplanıp denize doğru yürümeye başlamıştık. Deniz çok güzeldi. Herkes denizin kenarına toplanmıştı. Ama denizin bir köşesinde çok az insan vardı. O kısım boş diye oraya doğru yürümeye başlamıştık. Yavaş yavaş denize yürürken herkes birbiriyle konuşmuştu.Sonra herkes denize atlamıştı.Deniz çok güzel ama çok sıcaktı.Dalga yoktu neyse ki. Herkes suya girdi.
Annem,babam ve bir kaç akrabamız eşyaları dizip,ızgara için hazırlık yapmıştılar. İşleri bittikten sonra bizlerin yanına gelerek bizi izlemişdiler. Biz 1-2 saat yüzdükten sonra denizden çıkıp yemek yemeye başlamıştık. Daha sonra hep bereber tekrar denize girmiştik. Bir akrabam denizde bizden uzaklaşmıştı. Biz onu aramaya başlamıştık. Fazla uzakta değilmiş aslında ama kalabalıktan görememiştik. Neyse ki yine bizim grup birleşip yüzmeye devam ettik.Sonra herkes denizden çıkıp tekrar girmeye, denize atlamaya başlamıştı.
Ama bir arkadaşımız bizden ayrı başka bir yere atlamıştı. Atladığı suyun altındaki taşlar çok sivri olduğundan ayağı kesilmişti. Çok büyük bir ağrı içinde bağırmaya başladı.Neyseki hemen yetişip onu denizden çıkarmıştık. Ayağından kanlar akıyordu. Herkes bizim etrafımıza toplanmıştı. Arkadaşımızın ayağını bağlamıştık. Sonra biz tekrar yüzmeye başlamıştık. O bizi izlemişti. Daha sonra yavaş yavaş denizden çıkıp toparlanmaya başlamıştık. Saat geç olmuştu. Eşyalarımızı toplayıp arabaya yerleştirmiştik. Sonra bizde arabaya binip eve doğru gitmeye başlamıştık.
Bir kısmı ingilizce'ye çevrildi.Doğru mu olmuş
- 1
- 2
ömer ödevini bize mi yaptırıyosun:))
başkasının yaptığı ödevin sana faydası olmaz. zararı olur .yanlış da olsa kendin çevirmeye çalışmalısın.
Elvis abi bari sen yapma
İşletme ingilizce üçüncü sınıf öğrencisiymişsin.Yapı ver 5 dk.'da.
Ödevimi size yaptırmıyorum.Ödevimi dayımın oğlu yapıcak.Sizde yazarsanız kontrol edicem.
Peki kuzenim yazdığı ingilizce yazıyı buraya yazsam kontrol eder misiniz?
www.hemencevir.com gerçi buda sadece ing-turkçeye cevırıyo sanırım
Borga-xwww.hemencevir.com gerçi buda sadece ing-turkçeye cevırıyo sanırıBorga abi bana ingilizce-türkçe değil tükçe-ingilizce çevrim lazım
Hangi anlamda söyledin selçuk abi.Bana mı kızdın yoksa elvis abiye mi sesleniyorsun.
OOOOMMMMEEEERRRRPeki kuzenim yazdığı ingilizce yazıyı buraya yazsam kontrol eder misiniz?Msn de biraz yardımcı oldum ama 2 saat uğraşacak zamanım yok.Sen en iyisi onu yaz kontrol edelim.
blackhawkmilan31aynısını bende söyledim...OOOOMMMMEEEERRRRPeki kuzenim yazdığı ingilizce yazıyı buraya yazsam kontrol eder misiniz?Msn de biraz yardımcı oldum ama 2 saat uğraşacak zamanım yok.Sen en iyisi onu yaz kontrol edelim.
blackhawkmilan31Tamam ama bir daha böyle yapma.Msn'de bana desen kabul ederdim.Birden bire çıkma.OOOOMMMMEEEERRRRPeki kuzenim yazdığı ingilizce yazıyı buraya yazsam kontrol eder misiniz?Msn de biraz yardımcı oldum ama 2 saat uğraşacak zamanım yok.Sen en iyisi onu yaz kontrol edelim.
OOOOMMMMEEEERRRRblackhawkmilan31Tamam ama bir daha böyle yapma.Msn'de bana desen kabul ederdim.Birden bire çıkma.OOOOMMMMEEEERRRRPeki kuzenim yazdığı ingilizce yazıyı buraya yazsam kontrol eder misiniz?Msn de biraz yardımcı oldum ama 2 saat uğraşacak zamanım yok.Sen en iyisi onu yaz kontrol edelim.
OOOOMMMMEEEERRRRblackhawkmilan31Alemsin ömer; bugün formundasın.Tamam ama bir daha böyle yapma.Msn'de bana desen kabul ederdim.Birden bire çıkma.OOOOMMMMEEEERRRRPeki kuzenim yazdığı ingilizce yazıyı buraya yazsam kontrol eder misiniz?Msn de biraz yardımcı oldum ama 2 saat uğraşacak zamanım yok.Sen en iyisi onu yaz kontrol edelim.
elvis32OOOOMMMMEEEERRRRİmza kısmıma bakın anlarsınız neden formumdayım.blackhawkmilan31Alemsin ömer; bugün formundasın.Tamam ama bir daha böyle yapma.Msn'de bana desen kabul ederdim.Birden bire çıkma.OOOOMMMMEEEERRRRPeki kuzenim yazdığı ingilizce yazıyı buraya yazsam kontrol eder misiniz?Msn de biraz yardımcı oldum ama 2 saat uğraşacak zamanım yok.Sen en iyisi onu yaz kontrol edelim.OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 62,788 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007Ben 16'ya 16 bana bastı. :) Bugün harbi formumdayım. :)
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 0944 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2006OOOOMMMMEEEERRRRBen 16'ya 16 bana bastı. :) Bugün harbi formumdayım. :)Yazık olmuş, 70'e gelince ne olcak kim bilirNice sağlıklı,mutlu yıllara.
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 62,788 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 62,788 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007samet1986OOOOMMMMEEEERRRRBen 16'ya 16 bana bastı. :) Bugün harbi formumdayım. :)Yazık olmuş, 70'e gelince ne olcak kim bilirNice sağlıklı,mutlu yıllara.
Sizde şakadan hiç alamıyorsunuz.Sadece ben 16'ya bastım.16 bana basmadı.
OOOOMMMMEEEERRRRsamet1986ömer iyi ki bi formundasın dedik, nerden kaçtı ağzımdan ya...OOOOMMMMEEEERRRRBen 16'ya 16 bana bastı. :) Bugün harbi formumdayım. :)Yazık olmuş, 70'e gelince ne olcak kim bilirNice sağlıklı,mutlu yıllara.
Doğum günün kutlu olsun bu arada, nice senelere...
İlk MaestroTeşekkür Sayısı: 211,767 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2006elvis32OOOOMMMMEEEERRRRKonuşmıyım dedım ama tutamadım kendımı... Verdiniz adama gazı, bak neler oldusamet1986ömer iyi ki bi formundasın dedik, nerden kaçtı ağzımdan ya...OOOOMMMMEEEERRRRBen 16'ya 16 bana bastı. :) Bugün harbi formumdayım. :)Yazık olmuş, 70'e gelince ne olcak kim bilirNice sağlıklı,mutlu yıllara.
Borga-xelvis32OOOOMMMMEEEERRRRöyle valla ama bi daha tövbe yok :)Konuşmıyım dedım ama tutamadım kendımı... Verdiniz adama gazı, bak neler oldusamet1986ömer iyi ki bi formundasın dedik, nerden kaçtı ağzımdan ya...OOOOMMMMEEEERRRRBen 16'ya 16 bana bastı. :) Bugün harbi formumdayım. :)Yazık olmuş, 70'e gelince ne olcak kim bilirNice sağlıklı,mutlu yıllara.
OP Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 62,788 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2007elvis32öyle valla ama bi daha tövbe yok :)Bugünlük beni affedin.Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 03,720 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2007OOOOMMMMEEEERRRRBir gün ailece denize gitmiştik. Hava çok güzeldi,gittiğimiz yer de öyle. İlk olarak arabadan eşyaları çıkarmıştık.Daha sonra piknik alanlarına doğru gitmiştik. Eşyaları yere koymuşduk. Daha sonra bir grup toplanıp denize doğru yürümeye başlamıştık. Deniz çok güzeldi. Herkes denizin kenarına toplanmıştı. Ama denizin bir köşesinde çok az insan vardı. O kısım boş diye oraya doğru yürümeye başlamıştık. Yavaş yavaş denize yürürken herkes birbiriyle konuşmuştu.Sonra herkes denize atlamıştı.Deniz çok güzel ama çok sıcaktı.Dalga yoktu neyse ki. Herkes suya girdi.One day, Familecek go to sea. Weather is very beautiful, the location is very beautiful.
Annem,babam ve bir kaç akrabamız eşyaları dizip,ızgara için hazırlık yapmıştılar. İşleri bittikten sonra bizlerin yanına gelerek bizi izlemişdiler. Biz 1-2 saat yüzdükten sonra denizden çıkıp yemek yemeye başlamıştık. Daha sonra hep bereber tekrar denize girmiştik. Bir akrabam denizde bizden uzaklaşmıştı. Biz onu aramaya başlamıştık. Fazla uzakta değilmiş aslında ama kalabalıktan görememiştik. Neyse ki yine bizim grup birleşip yüzmeye devam ettik.Sonra herkes denizden çıkıp tekrar girmeye, denize atlamaya başlamıştı.
Ama bir arkadaşımız bizden ayrı başka bir yere atlamıştı. Atladığı suyun altındaki taşlar çok sivri olduğundan ayağı kesilmişti. Çok büyük bir ağrı içinde bağırmaya başladı.Neyseki hemen yetişip onu denizden çıkarmıştık. Ayağından kanlar akıyordu. Herkes bizim etrafımıza toplanmıştı. Arkadaşımızın ayağını bağlamıştık. Sonra biz tekrar yüzmeye başlamıştık. O bizi izlemişti. Daha sonra yavaş yavaş denizden çıkıp toparlanmaya başlamıştık. Saat geç olmuştu. Eşyalarımızı toplayıp arabaya yerleştirmiştik. Sonra bizde arabaya binip eve doğru gitmeye başlamıştık.İlk 2 cümleyi yazdım gerisini sen yaz çoğu gitti azı kaldı bak
Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 07 Şubat 2008 18:19
- 1
- 2