haklısın dostum ben vista kullanıyorum ekran kartımda ati radeon x1550 dir ben formatladıktan sonra sadece camın yazılımını yükledim başka bişi yüklemedim ama bu sorun formattn sonra değil bilakis formattan önce hasıl oldu ve ben bu formatı bu sorun için atmıştım formattan önce ekran kartımın yazılımını güncelledim olmamıştı sonra kaldırdım tekrar kurdum yine olmamıştı bende bunun üzerine format atmıştım zaten gerçi ben formattan sonrada sistem ekran kartını tanısada ben ekran kartı cd mi takıp yeniden kurayım diyordum çünkü catalsty saatin yanında gözükmüyor çünkü onun için tekrar cd yi takayım dedim ama tereddüt ettiğim için takmamıştım çünkü formattn önce ekran kartımı program ekle kaldırdan kaldırmıştım ama şimdi program ekle kaldırda ekran kartımın programını göremiyorum bu durumda dostum ben ekran kartımı cd sini takıpta çalıştırsam olurmu yazılım üzerine yazılım mı olur yoksa eksik olan yazılımlar kurulurmu ne dersin dostum senden haber bekliyorum senin kadar yaklaşan bir dostum henüz olmadı senden umutlandım inşallah meseleyi halledeceğiz çok teşekkür ederim.
kalamarrbenim 15.4 inç ekranım var 1280X800 61 hz yenilemesi var. senin 17 inç monitörünün daha fazla çözünürlüğü olması lazım. ekran kartın ne? şuan sanki vistayı kurmuşsunda ekran kartı driverınıda kurmamış gibisin. çözünürlük ilk ayarlarda kalmış