çok şıkkkkkk insan her yere koyar bu makinayı:):)
çamaşır makinası öneri
Kesinlikle çok şık, anlamadığım aynı standart ölçülere sahip bir makineye bu kadar özelliği yükleyip iç hacmini nasıl bukadar genişletebildiklerini anlıyabilmiş değilim adamlar çok zeki yaaa
Çünkü sadece kazanını genişletmişler ,dış görüntüsünü bozmamışlar.
Yina aynı yeri kaplıcak fakat 11 kilo çamaşır yıkıcak ,çok iyi bu.
Az çamaşırlar için kısa, tasarruflu bir programı vardır değilmi LG F1443KDS'in, kalabalık olmayan bir aile makineyi doldurmak için yani 11 kiloyu biriktirmek için bir kaç ay çamaşır yıkamadan beklemek zorunda kalır yoksa.
Herkes değil de evi küçük olan arkadaşlarımız salona koymak zorunda kalıcaklardı.
LG sanırım bu makinayı tasarlarken bizleride düşünerek tasarlamış :)
Şaka bir yana makinanın görselini bozmamışlar ,aksine çok sade ve şık bir makina tasarlamışlar.
Aslında ,makinanın dış görüntüsünü bozmadan daha çok çamaşır yıkaması için kazanını genişletmişler ve bunun üzerine bir çok yıkama programı ile özelleştirmişler.
Her özelliği ile farklı olduğu için bende çok beğendim ,sizinde dediğiniz gibi en çok buharlı temizleme özelliği benim için en ön sırada yer alıyor.
mevzuya bak arkadaşlar benim aklımda şu fikir var banyo yabma baya vakit alıyor acaba böle 69 kilo kapasiteli çamaşır makinası varmı kazanıda büyük olsun
doğrudur arkadaşım ,ama şöyle birşey var biz bayanlar için önemli olan sadece kıyafetleri yıkaması değil yorgan battaniye gibi elde yıkanması zor olanlarıda yıkaması, LG hem bu yönden 11 kilo olması iyi hemde buharlı tazeleme yapması çok iyi .Bosch'un 9 kilo yıkama kapasiteli buhar teknolojiside varHem 5 kilo kapasiteli bir çamaşır makinası alırsam hergün yada 2 günde 1 çamaşır yıkamam gerekicek yorganlarında yarısını yıkayabilirim ancak :)
8 yıl garanti garanti süresince aynı arıza 2 defa tekrarlanırsa yenisiyle değişme avantajlarıı bol ayrıca (4.384) tl ciq
Bosch'un 9 kilo yıkama kapasiteli buhar teknolojiside var4384 TL mi? Buharlı yıkama yapan LG F1443 KDS7 makinesi hem 11 kg hem de 2000 tl civarı..Garanti süresi de 10 yıl.. Bosch çok sağlam makine herkes söylüyor kullananlar çok memnun bana da tavsiye ediyorlar ama 4384 tl de verilmez ama...
8 yıl garanti garanti süresince aynı arıza 2 defa tekrarlanırsa yenisiyle değişme avantajlarıı bol ayrıca (4.384) tl ciq
Ben o fiyata LG' den 2 tane makina alırım 20 yıl kullanırım :)
Sadem :)) güldürdünüz beni..2 tane alırsınız. Birini kullanırsınız diğerini kilere koyarsınız..Kullandığınız bozulunca da kilerdekini çıkarıp ondan devam edersinzi...:))) 10+10=20 yıl..
Daha önce fiyat farkı vererek 2+3 veya 2+6 yıl garantiyi duymuştum ama 10 yıl motor garantisini duymamıştım.. Sağlam motor üretmişler anlaşılan...
10 yıl garanti içinde ayrı bir para ödermiyorsunuz,buda çok iyi.