Ben çok yakından gidip inceledim hatta izin isteyerek kısa bir deneme ile buharlı tazeleme bile yaptım. Gerçekten burada bahsedilenler bu makinanın yanında az bile kalır, süper bir makina buharlı tazeleme programı ise kıyafeti temizlemekte çok işe yarıyor.
çamaşır makinası öneri
Makineyi biraz daha araştırdım ve buharlı tazeleme özelliğinin kıyafetlerin rengini soldurmadan temizlediğini öğrendim..
Bu çok iyi gerçekten şimdi bu makinayı almamak için hiçbir olumsuz özellik bulamıyorum.
Dört dörtlük bir makina.
Sadem makine ciddi anlamda çok iyi ancak bir kampanya ya da promosyona denk getirilerek alınsa çok daha iyi olur..:)
Bence bu makina için normal, kampanya olursada tabi çok iyi olur.
Kampanyasız ya da promosyonsuz hiçbir ürün almam. Bu yüzden bekliyorum..
Bazen teknomarketlerde bütün ürünlerde indirim oluyor, çamaşır makinasınıda o zaman alabilirsiniz. Ayrıca çok kaliteli bir makina olduğu için indirime girdiği zaman hemen alın, yoksa kalmaz.
Genelde kampanyalar haftasonu oluyor.. Takip edeceğim artık..
Kampanyaları kaçırmamak gerek, çamaşır makinası sık sık indirime girmez çünkü.
Bilgisayar, cep telefonu, televizyonda promosyon ya da kampanyalar daha çok oluyor. Ama beyaz eşyada daha az.. Bu yüzden ilk indirimde kaçırmayacağım...
Makina zaten özelliklerine göre gayet iyi fiyatta satılıyor, ama yinede indirim olunca daha da uygun oluyor.
Ne kadar indirim olursa benim için o kadar iyi olur.
Olur tabi makina çok güzel indirimlide aldınmı çok daha iyi olur.
Bayramda kampanya ya da promosyon yaparlar mı? Ya da böyle birşey duyan var mı? Artık çamaşır makinesini satın almak istiyorum..
Bayrama özel kampanyalar olucakmış ama çamaşır makinasında olurmu bilmiyorum. Makina gerçekten çok başarılı kaçırmamak lazım.
Artık bayramda satış sitelerini ve teknomarketleri takip edeceğim..
Bencede kesin indirimler olur.
İşte bakalım takip edeceğim..
Bende takip ediyorum ama henüz bir indirim yok, aslında beklemeyip gidip LG' den almayı düşünüyorum.
Sadem, bayramda indirim yaparlar.. Yapmazlarsa öyle yaparsın..
Yapmadılar indirim bende hafta sonu normal fiyatına alıcam.
Durun bekleyin. Tam da zamanı indirimin. Bayram sonrası..
Siz diyorsanız, biraz daha beklerim nasıl olsa bayramı zar zor atlattık.
Evet bayramı atlattık. Bundan sonra güzel bir indirim bekliyorum..