ARKADAŞLAR 800-1200 TL ARASI GRİ-GÜMÜŞ RENK ÇAMAŞIR MAKİNa ÖNERİLERİNİZZ NELERDİR.
MİN 6KG KAPASİTELİ VE SESSİZ.
çamaşır makinası öneri
BOSCH, bu markaya iyi diyorlar. General Elektric iyidir. Ariston iyidir. İndesit ve Vestel kimse önermiyor. Özellikle İndesit berbat ötesi imiş.
Çamaşır makinemi yenileyeceğim bu yüzden araştırma yapıyorum. Fiyat aralığını biraz daha genişletirsen sana süper bir makine tavsiye edeyim. Model LG 1443KDS7 . 6 Motion Direct Drive Motora 10 yıl garanti veriyorlarmış. Demekki motora çok güveniyorlar. Benim en beğendiğim özelliği Buharlı Tazeleme özelliğiydi.Ter kokan bir giysiyi 20 dakikada su ve deterjan kullanmadan sadece buhar ile havalandırıyor ve kötü kokuları yok ediyormuş. 11 kilogram yıkma kapasitesi de yorgan ve battaniye yıkmak için çok uygun. İncele istersen.
anlattığınız modelin özelliklerin özellikleri gerçekten çok iyi. Bende araştırdım biraz enrji sınıfı A+++ plus çok iyi bir tasarruf bence, ayrıca antialerjik yıkama özelliği benim çok ilgimi çekti, birde benim çamaşır makinem çok ses çıkartıyor en çok bu yüzden değiştirmek istiyorum bu bahsettiğiniz makina yıkama esnasında ses çıkartıyor mu ?
Saygılar..
Çamaşır makinemi yenileyeceğim bu yüzden araştırma yapıyorum. Fiyat aralığını biraz daha genişletirsen sana süper bir makine tavsiye edeyim. Model LG 1443KDS7 . 6 Motion Direct Drive Motora 10 yıl garanti veriyorlarmış. Demekki motora çok güveniyorlar. Benim en beğendiğim özelliği Buharlı Tazeleme özelliğiydi.Ter kokan bir giysiyi 20 dakikada su ve deterjan kullanmadan sadece buhar ile havalandırıyor ve kötü kokuları yok ediyormuş. 11 kilogram yıkma kapasitesi de yorgan ve battaniye yıkmak için çok uygun. İncele istersen.Fiyatı nekadar.?
anlattığınız modelin özelliklerin özellikleri gerçekten çok iyi. Bende araştırdım biraz enrji sınıfı A+++ plus çok iyi bir tasarruf bence, ayrıca antialerjik yıkama özelliği benim çok ilgimi çekti, birde benim çamaşır makinem çok ses çıkartıyor en çok bu yüzden değiştirmek istiyorum bu bahsettiğiniz makina yıkama esnasında ses çıkartıyor mu ?Bu makinenin sessiz yıkama özelliği de varmış. Bu arada Anti alerjik yıkamanın başarılı sonuç verdiği BAF (İngiliz Allerji kurumu) tarafından onaylanmış.
Saygılar..
özellikleri çok güzel Anti-alerjik özelliğinin olması ayrı bir avantaj bir de bu sıcak havalarda 20 dakika içerisinde buharlı tazeleme yapması herkesi yazın o ter kokusundan kurtaracağına eminim.
arkadaşım benim önerim bosch neden diceksin arçelik aldım 6 ay dayandı ve 4 kez tamir tamir parası vermekten fiyatını aştı sonra bi baktım altında taş var betondan hemde :)) gittim 800 tl ye 3 ay önce 5 kilo gram yıkayabilme 800 devirli bosch aldım
1 altında taş yok
2 sıkarken yerinde duruyor yürümüyor
3 ütüleme fonksiyonuyla yıka sık ütüle kurut giy git :))
marka savunmuyorum ama dediğim gibi para ödeyeceksin valla şuan annemde memnun bende devamlı servise git gel yabmıyorum arkadaşın dediği gibi bosch al yan gel yat
biraz araştırdım arçelik ağırlığı taşla ayarlıyor ama bu marka makina jendi ayarlıyor ağırlığı elektrikten sudan tasarruf ediyor çokta güzel hem dünya için hem benim için :))
doğrudur arkadaşım ,ama şöyle birşey var biz bayanlar için önemli olan sadece kıyafetleri yıkaması değil yorgan battaniye gibi elde yıkanması zor olanlarıda yıkaması, LG hem bu yönden 11 kilo olması iyi hemde buharlı tazeleme yapması çok iyi .
Hem 5 kilo kapasiteli bir çamaşır makinası alırsam hergün yada 2 günde 1 çamaşır yıkamam gerekicek yorganlarında yarısını yıkayabilirim ancak :)
ya açıkçası lg dizayn olarak süper çok hoş görünüyor, ama çeşitli sorunları olduğunu duydum tamamen dijital olması nedeniyle, sonuçta piyasaya yeni girdi... peki neden siemens düşünmüyorsunuz...
McMannes ne gibi sorunları varmış? Benim televizyonum LG ve 5 yıldır kullanıyorum tık demedi. Çok memnunum LG' den. Bu yüzden çamaşır makinamı LG almak istiyorum. 6 Motion Direct Drive Motorunun da 10 yıl garantisi var. Zırt pırt bozulacak bir makina olsa 10 yıl garanti vermezler.
doğrudur arkadaşım ,ama şöyle birşey var biz bayanlar için önemli olan sadece kıyafetleri yıkaması değil yorgan battaniye gibi elde yıkanması zor olanlarıda yıkaması, LG hem bu yönden 11 kilo olması iyi hemde buharlı tazeleme yapması çok iyi .Hem 5 kilo kapasiteli bir çamaşır makinası alırsam hergün yada 2 günde 1 çamaşır yıkamam gerekicek yorganlarında yarısını yıkayabilirim ancak :)
çok doğru söylüyorsunuz. 11 kilo yıkama kapasitesiyle renkli beyaz 1 kere açmanız yeterli olur. 10 yıl zaten motor garantisi var. kendilerine bu kadar güvenmeseler nasıl versinler bu kadar garantiyi.
McMannes ne gibi sorunları varmış? Benim televizyonum LG ve 5 yıldır kullanıyorum tık demedi. Çok memnunum LG' den. Bu yüzden çamaşır makinamı LG almak istiyorum. 6 Motion Direct Drive Motorunun da 10 yıl garantisi var. Zırt pırt bozulacak bir makina olsa 10 yıl garanti vermezler.size katılıyorum kesinlikle iyi bir ürün olmasa zaten 10 yıl garanti vermezler !
doğrudur arkadaşım ,ama şöyle birşey var biz bayanlar için önemli olan sadece kıyafetleri yıkaması değil yorgan battaniye gibi elde yıkanması zor olanlarıda yıkaması, LG hem bu yönden 11 kilo olması iyi hemde buharlı tazeleme yapması çok iyi .buharlı makinanın linkini verebilirmisin ?Hem 5 kilo kapasiteli bir çamaşır makinası alırsam hergün yada 2 günde 1 çamaşır yıkamam gerekicek yorganlarında yarısını yıkayabilirim ancak :)
Bu arada LG F1443KDS7 çamaşır makinasında çamaşırları renkliler ve beyazlar olarak karışık atarak yıkayabiliyormuşsunuz. Doğru mu bu?
buharlı makinanın linkini verebilirmisin ?
http://www.darty.com.tr/e_commer ... S7-p-48498-c-83.htm
bütün özellikleri bulunmakta ;)
enerji tasarrufuda varmış makinanın
enerji sınıfı A+++ plus zaten daha ne olsun :)
enerji tasarrufuda cok ii gercekten
ayda yaptığın enerji tasarrufu ile faturanı ödersin gerçekten :)
aynen öyle. çamaşır makinam kesinlikle bu olucak. bulaşık makinasıyla buzdolabı kaldı birtek