hadi bilgisayarları geçtim upgrade olanağı var ws. de telefonlarda o da yok ne verirlerse onu kullanırsın... Nokia N8 i 30-40DK den fazla inceledim yavaş diyorum adam tutturmuş yok çok hızlı bilmem ne... değil işte... inceleme yapan tarafsız sitelerde bende diyorum, yada biz yanlış gördük telefon normalde takılma yapmıyor biz o ara trans'a girip öyleymiş gibi mi görüyoruz acaba?
Casper gerçekten kazık... ben sistemi 2007ocak'ında aldım ve o zamandan bu yana kullanıyorum... arkadaşım benden 4-5ay önce Casper masaüstü almıştı yani yaz sonu fln, ben sistemi aldım arkadaşın sistem yandı ( casper ), 2007 senesinin yazında yeni Crea sistem aldı ( yine hazır o kadar dedim toplama al die )... ya düşünün 1 pc 1 sene sonra çöpe atılır mı yaa? o kadar da olmaz yanii...
fiyat olarak iyi gözükebilir ama parçaların ne marka olduğunu bilmiyoruz... hepsaplayınca da o fiyata öyle bi sistem kurulmuyor... ister en alt model ister en üst fark etmez... anakartı en adi markalardan, rami markasız en ucuzundan, ekran kartı o modelin en ucuzundan koyup işlemciyi yüksek gösteriyorlar.. görende diyor oo ne güzel sistem... değil işte... halkımızın bu konularda bilinçlendirilmesi lazım... intel iyidir zihiniyeti gibi bişey.... 2200TL bütçe var sen gidiyorsun i7 960 koyuyorsun sisteme sonra uyduruk bi anakart, 2GB ram HD 4850 böyle sistem mi olur yaa? Adem Bey size hiç sormama gerek yok diye düşünüyorum o işlemci öyle bi bütçeye sisteme olmaz di mi ama? arkadaşım yeni sistem aldı... 1200TL mi 1500TL mi ne verdi sadece kasaya... i3 işlemci, GT210 e. kartı 3GB ram, markasız bi anakart... o kadar dedim toplama al toplama al yok ben birleştiremem onla mı uğraşcam diyordu... şimdi gördü gününü şimdiki oyunlarda takılmalar oluyormuş... ee temeli sağlam atmazsan bina nasıl dayansın?