Cenk TarhanEğer bir terslik olmazsa CHIP Online fuarda kendi özel standına sahip olacak. Şimdilik ayrıntılar sadece bu kadar...İşte bomba olay Cenk abi patlattı arkadaşlar t-shırtleri giyer gideriz.
CEBİT - 7 EKİM PAZAR
Koray Kocamansenin aklın da T-shirt lerde kaldı Korayım ya :)Cenk TarhanEğer bir terslik olmazsa CHIP Online fuarda kendi özel standına sahip olacak. Şimdilik ayrıntılar sadece bu kadar...İşte bomba olay Cenk abi patlattı arkadaşlar t-shırtleri giyer gideriz.
Koray KocamanAbı ben tışört ıstıyom. Yanlız Cenk bey olaya noktayı koydu. İstersenız gelmeyın....Cenk TarhanEğer bir terslik olmazsa CHIP Online fuarda kendi özel standına sahip olacak. Şimdilik ayrıntılar sadece bu kadar...İşte bomba olay Cenk abi patlattı arkadaşlar t-shırtleri giyer gideriz.
YAnılmıyorsam bu cenk beyın forumdakı ılk mesajı. Kendısıne teşekkür ediyorum ilgilendigi içinSon Düzenleme: Borga-x ~ 21 Eylül 2007 09:04
Bayanlar baylar tarih değiştiryorum cok talep var 7 EKİM PAZAR saat 14:00'te McDonaldsda buluşalım CEBIT'e toplu baskın yapalım.
abi denizliden gelmeyi düşünüyorum da nasıl gelcem..otobğs varda ondan sonra yani sitanbulu bilmem etmem belirli biyer söyleyin de geliyim:D
Otobus esenler otogarında son duraktır. Ondan sonra metroya bın ve yenıbosnaya kadar gel buda son duraktır.Ondan sonra Avcılara gıden otobus veya mınıbus cok rahat bulursun. Avcılara gel benı ara Egemende gelırse senı de alırım beraber gıderız. Sen yeterki avcılara gel. Ondan sonrası cocuk oyncagı...
Guzergahın Esenler>YenıBosna>Avcılar olsun. Şöylede yapabılırsın Yenı bosnadan Silivri (Mavı buyuk mınıbusler)mınıbuslerı kalkar bunlar Tuyabın ordan gecıyor zaten durakları... Orda ındınmı Tuyaptasın zaten koca bına gormemene ımkan yok yanında Koca bır kule yukselır son katlarında ınsaat vardır. O da Tuyabın yanında zaten...
Anlaşılan katılım az olacak...
Beyler büyük bir ihtimalle hafta içi gidicem.Çünkü hafta sonu çok kalabalık oluyor.Ayrıca bilet fiyatları sabit olarak 20ytl imiş.Geçen seneki gibi hafta sonu indirimi yok bu sene.İstanbul anadolu yakasında bostancıda oturmaktayım arabayla gidecem.Arabam dizeldir.Yakıta ortak olup gelmek isteyen varsa tanseltekin01@gmail.com adresine mail atsın.
Ofa ya keşke gelebilsem.
ama taaaa DİYARBAKIRDAN kalk gel.
çoook zor yaaaaa.
Ama eminim çok güzel vede kalabalık bir buluşma olacak.
Ararım senı koray merak etme..
Abi irtibatınızı koparmak istemem ama Messenger a dönmüş burası :)
Cevaplar havada uçuşuyor. :)
Hepinize iyi eğlenceler.
Kolay Gelsin...
--
Sevgili CHİP in Cebit fuarı için bizi unutacağını sanmıyorum ama ekim sayısın da bir değil de 2 bilet bulunursa çok güzel olur.
Tüyap ta saatlerce gezilecek bir yer olduğu için tek başına çekilmez.Sizlerde umarım katılırsınız bu fikrime arkadaşlar.7 Ekim de görüşmek üzere hoşçakalın.
Ben de geliyorum büyük ihtimalle. Madem herkes geliyor
CHIP in gonderdigi veya gonderecegi davetiyeleri alinca, kapidan girerken ucret oduyor muyuz? eger oduyorsak davetiyenin ne anlami kalir? odemiyorsak bizim icin ayricaliktir...
aslinda ne olursa olsun ucret almalari sacma gibi gorunebilir, firmalar kendi tanitimlarini(reklamlarini) yapmak icin oradalar. eger bandirmada olsa ve ucretsiz olsa icerisi sopar kaynardi.
Evet arkadaşlar ben yakınım. Avcılar tuyap araba ıle en fazla 15Dk alıyor. Buda benım şansım
Arkadaşlar hatırlatma yapıyorum. Pazar günü saat 14:00te Mcdonald'ın orda buluşup fuara gıdıyoruz. Eğer başka bır yerde buluşalım dıyen olursa onu da dinlerim. Koray senı harıc tuttum ben senı arıcam zaten o gun...
valla gelmeyi çok isterdımm doğrusu....ama ist.da yasamıyorum...
YA ARKADAŞLAR BENDE GELMEK İSTİYORUM AMA SADECE PAZAR LARI MÜSAİTİM AMA GELMEYİDE ÇOK İSTİYOM BAKALIM NA PABİLİRİM BU ARADA GİRİŞLER BİLETLİ MİKİ?:):)
Buluşma pazar gunu olacak arkadaşlar saat 14'te Mcdonaldın onunde bulusup topluca CHIP standına (ki stand açılırsa tabıkı) gıdecegız. Boylece artık orda kım varsa ona yapısır sohbet ederız. Bol bol foto çekeriz falan filan.biletler 20 YTL
Bu arada bu lınkte ufak bır saçmalık var.15 yasından ufaklar gıremezmıs dıye yazılmıs herhalde şaka bu..
ARKADAŞLAR KONUNUN AÇILIŞ METNİNDE HARITA VE ZIYARETCILER ICIN GEÇERLİ BİLGİLER VERİLMİŞTİR.
Borga-xBuluşma pazar gunu olacak arkadaşlar saat 14'te Mcdonaldın onunde bulusup topluca CHIP standına (ki stand açılırsa tabıkı) gıdecegız. Boylece artık orda kım varsa ona yapısır sohbet ederız. Bol bol foto çekeriz falan filan.biletler 20 YTLBenim öyle bir sorunum var ama beni görünce herhalde sormazlar
Bu arada bu lınkte ufak bır saçmalık var.15 yasından ufaklar gıremezmıs dıye yazılmıs herhalde şaka bu..ARKADAŞLAR KONUNUN AÇILIŞ METNİNDE HARITA VE ZIYARETCILER ICIN GEÇERLİ BİLGİLER VERİLMİŞTİR.