pazar günü kesin oradayım ama 14 yaşındayım bu yğzden ailem sizinle olmama izin vermiyebilir..
3 tane LCD aslacaınm inşallah 1 Milyara bulurum...
2 tanesi nin çözünürlüğü önemli diil ama bnm kendişme alacaım çok iyi olmalı....
CEBİT - 7 EKİM PAZAR
chaosmakerpazar günü kesin oradayım ama 14 yaşındayım bu yğzden ailem sizinle olmama izin vermiyebilir..sen yanında bi büyüğünle gel oraya, Beylikdüzü sonuçta, uzaktır sana.
3 tane LCD aslacaınm inşallah 1 Milyara bulurum...
2 tanesi nin çözünürlüğü önemli diil ama bnm kendişme alacaım çok iyi olmalı....
Evet nerde oturdugun önemli Eger karşıda oturuyorsan(anadolu yakası) beylıkduzune gelmen zor olur senın ıcın...Sen neme lazım bır buyugunle beraber gel..
beyler babam bırakıcak beni arkadaşımla geliyorum...
3 tane lcd tv almak amacındayım beyenirsem notebook ta alabilirim..
merak etmeyin biliyorum oraları ataköyde otyuruooyurm babam getiricek
saolun önerileriniz için
Cebit için chip davetiye vericekmi bu sayısında bilgisi olan varmı? yoksa fazla davetiyesi olan varmı malum ogrencilik!
Valla onu merakla bekliyoruz ama derginin gelmesini bekleyeceğiz artık
Arkadaşlar son haberleri veriyorum. CHIP dergısının standı CEBIT fuarında kuruluyor. Cenk bey ile görüşmemde Fuarda Standımızın olacagı yönünde olumlu geçti. Artık kesinlikle CEBİT'e gidilmeli..
Ben büyük ihtimalle cuma günü oradayım. Şu buluşma gününü kesinleştirelim de ona göre o günü boşaltmaya çalışayım.
Buluşma gunu kesın zaten tuncab.Pazar gunu saat 14:00'te Mc Donald'da buluşup gıdıyoruz beyler bayanlar..
Neyse bakalım. Belki Pazar günü giderim.
ya abicim neden oralarda buluşuyorsunuz adanada buluşalım illa oramı buluşma yeri?
Cebit İstanbul'da olduğundan olmasın
tuncabCebit İstanbul'da olduğundan olmasınSon Düzenleme: Borga-x ~ 03 Ekim 2007 11:34
yakuza_ya abicim neden oralarda buluşuyorsunuz adanada buluşalım illa oramı buluşma yeri?Maalesef :)
Arkadaşlar bir önerim var. Kendisi için bilet bulan arkadaşlar eğer bulabilirlerse (Tabiki bedava) ve yanlarında getırırse çok iui olur.Çünkü bilet bulamayan arkadaşlar gelebilirler.Aramızda ufak bir dayanışma gibi düşünün. Gelmek isteyen ama durumu musait olmayan arkadaşlara veririz. Bu tabi bir öneri. Kesinlikle de suistimal edilmemesi gereken bir öneri. Yani geldiginde nasıl olsa bilet bulurum ordakiler bana verir mantıgı ile hareket eden zaten bilet alamaz benden...
benim pazar gunu is gorusmem var Teknosa ile. cuma gunu aradilar beni ve malesef gelemiyorum. hepinize iyi eglenceler, bana sans dileyin...
Ben de anlatması uzun süren bir aksilik yaşadım. O nedenle gelemiyorum
arkadaşlar su anda cebitteyiz keske gelseydınız.
foto yada video cekmediniz mi hic??? keske gorusmeye gitmeseydim de CEBIT e gitseydim...
ah arkadaşlar kaçırdınız ya :(çok süperdi bora abi,serkan filan resimleri görürsünüz zaten borga abi yayınlıycak ama onun uzun bir işi var ne nede olsa bu konuların uzmanı.ayrıca dünkü arkadaşların hepsine teşekkür ederim.....
resimleri bekliyoruz artık
Şu anda FB TV de CeBİT Fuarından görüntüler var.İzliyorum.Siz de açın arkadaşlar..CHIP Online ın da sadece dergisinden fln bahsedildi.Stand ı göremedim..