Arkadaşlar Beylikduzu TUYAP'ta CEBIT fuarı başlayacak biliyorsunuz. Bır gün belirleyip orda buluşmaya ne dersiniz. Gerçi katılım 0 olacak bunu bılıyorum ama yınede sorayım dedım...!
vede biletler hakkındakı linkte burda. Insallah Chıp bıze beleş bilet dağıtır..
CEBİT - 7 EKİM PAZAR
kismetse gelecegim, biryerden kamera bulmam lazim. HI8 kasetli sony kamera var ama onu da TV karti ile PC ye aktarmak zaman aliyor.
bu arada CHIP her zaman oldugu gibi davetiye gonderirse guzel olur. egemengiga yazsinlar yeter hemen iceri alirlar...
elvis32Valla olabilir aslında...2-7 Ekim tarıhlerı arasında olan CEBİT fuarına 7 Ekim Pazar saat 14:00 buluşalım desek nasıl olur...Ne dersiniz? Gelmek isteyenler bana özel mesaj atarlarsa çok sevınırım.Son Düzenleme: Borga-x ~ 21 Eylül 2007 11:11
Bakınız biletlerde hazır sayılır.Egemen bize bilet ayarla kampanyası başlatalım
heyecan yapmayin hemen, ben bir google earth dan bakayim ulasima. bana 100YTL ye patlayabilir. merak etme ben bileti taratirim e-mail ile gonderirim. herkes herkese foward yapar. bilet aslinda hikaye biraz, istatistik amaclidir ancak. yoksa sen ben gidecegiz de iceri almayacaklar he? koku bombasi siparis edecegim birazdan CEBIT yetkililerine duyrulur...
bu arada cuvallari hazirlayin, promosyon amacli dagitilan herseyden alalim. isimize yarasin, yaramasin fark etmez. soparlar gibi hucum ederiz. 2 takima ayriliriz, red team, blue team... iyice cividim.
egemen bu arada sen nerden gelmeyı dusunuyorsunda 100 YTL dıyosun.. Kütahyadanmı?
kardesimle birlikte bandirma dan. TUYAP avrupa da mi asya mi? BANDIRMA-YENIKAPI 25YTL, bir de fuar alani uzaksa oradan da ulasimi var az da olsa. belki tek basima gelirim ama kardesim olmadan olmaz
bende gelmek isterdim ama çalışıyorum.
egemengigakardesimle birlikte bandirma dan. TUYAP avrupa da mi asya mi?Avrupada. Bandırma vapuru Yenıkapı'da ındırıyor yolcularını.B.köy-Yenikapı en fazla 30Dk çeker.Bakırkoyden Avcılara otobus var.Gelın Avcılar'a ben senı karsılayayım.. Ordan da giderizSon Düzenleme: Borga-x ~ 20 Eylül 2007 15:21
boris1bende gelmek isterdim ama çalışıyorum.sen bırak geçen buluşmada da burnumuzun dıbındeydın gelmedın
egemengigakardesimle birlikte bandirma dan. TUYAP avrupa da mi asya mi? BANDIRMA-YENIKAPI 25YTL, bir de fuar alani uzaksa oradan da ulasimi var az da olsa. belki tek basima gelirim ama kardesim olmadan olmazOlursa senı yenıkapıdan alıyım arabayla.Hem bana meşkale olur.. Ama saatı soylemen lazım.Ne dersin..Son Düzenleme: Borga-x ~ 20 Eylül 2007 17:41
iyi olur, hele bir gun yaklassin kesin gelip gelmeyecegim belli olur. 2 hafta var daha, okul kayitlarim felan tam o siralar. 100ytl denklestireyim gelirim.
egemengigaiyi olur, hele bir gun yaklassin kesin gelip gelmeyecegim belli olur. 2 hafta var daha, okul kayitlarim felan tam o siralar. 100ytl denklestireyim gelirim.Haberını beklıyorum. Gelirim karşılamaya gıdene kadar laklak yaparız. Şu memleketın hali filan
Borga-xmemleketin hali mi... Ohoo o muhabbet hiç bitmez valla, fuarı kaçırırsınız :)egemengigaiyi olur, hele bir gun yaklassin kesin gelip gelmeyecegim belli olur. 2 hafta var daha, okul kayitlarim felan tam o siralar. 100ytl denklestireyim gelirim.Haberını beklıyorum. Gelirim karşılamaya gıdene kadar laklak yaparız. Şu memleketın hali filan
elvis32Borga-xEE naparsın... Ülkeyi biz kurtarcaz sende gel..memleketin hali mi... Ohoo o muhabbet hiç bitmez valla, fuarı kaçırırsınız :)egemengigaiyi olur, hele bir gun yaklassin kesin gelip gelmeyecegim belli olur. 2 hafta var daha, okul kayitlarim felan tam o siralar. 100ytl denklestireyim gelirim.Haberını beklıyorum. Gelirim karşılamaya gıdene kadar laklak yaparız. Şu memleketın hali filan
Borga-xEE naparsın... Ülkeyi biz kurtarcaz sende gel..Elvis gitmez öyle buluşmalara..
Ben de gelemem bu sefer..Beylikdüzü çok uzak ve ters..
Ben en kolay yerdeki CRR'a gitmeye üşenmiştim..Beylikdüzüne özel araba olsa götürüp getiricek o zaman kesin gelirim..
abarmayalım. Nıye gelmıyon bak super eğlencez.. Bak Elviste geliyor..
Vakıfta işim çıkmazsa gelebilirim...
byzihhVakıfta işim çıkmazsa gelebilirim...Barı sen yapma Byzıhh. Beklıyorum haa...Eger önemli ise tabıkı sorun olmaz. Benımkı zaten bır fantazı ıdı. En fazla 4-5 kişi gelir yine..
Onlarda bıze yeter. Ama gelecek olanlara engel değil tabıkı bu. Ne kadar çok katılım o kadar çok eğlence ve sohbet demektır...
Borga abi sitede buluşma organizasyonlarını ben organize edicektım hani :) Neyse abimiz de elini atsın bu işe :)
Ben zaten ordayım arkadaşlar görevli olarak SIEMENS standında bulabilirsiniz ama muhtemelen buluşmayı pazar yaparsanız tekrar gelirim sizleri görmek için kesın ordayım bilginize...
Pazar bulusuyoruz insallah. Artık cayını içeriz. Ohh