Çevrimdışı olanları nasıl görebilrim...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.nazyyarkadaşlar NOD32 trojan var diyo ve indirme penceresini kapatıp downloadı engelliyor ona göre? (win32/Spy.ProAgent trojan varmış) bilen birisi söylesin casus program olduğundan mı yoksa bilgisayara başka yan etkisi olurmu? antivirusu iptal edip indirmeyi düşünüyorum da..
MSN Live Discovery Programında bu işi yapabiliyor.
MessengerDiscovery Live programının ayrıntılı özellikleri ise şunlardır:
Gelişmiş Kişi Yöneticisi
# Sizi silen kişileri görebilirsiniz.
# Yahoo! kişilerini görebilirsiniz.
# Sohbet ettiğiniz kişinin MSN/Windows Live Messenger versiyonunu görebilirsiniz.
# Toplam alınan mesaj sayısını görebilirsiniz.
# Toplam gönderilen mesaj sayısını görebilirsiniz.
# Alınan\Gönderilen mesaj oranını görebilirsiniz.
# En son alınan mesaj zamanını görebilirsiniz.
# Kişilerin en son ne zaman çevrimiçi olduklarını görebilirsiniz. (MessengerDiscovery yüklendiğinden beri)
# Kişilerin ne zaman çevrimiçi olduklarını görebilirsiniz.(MessengerDiscovery yüklendiğinden beri)
# Görüntü resmini kopyalayabilirsiniz.
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Gelişmiş Kişiler Fonksiyonları
# Kişinin "Ne Dinliyorum" ve diğer kişisel mesajlarını kaldırabilirsiniz.
# Kişi dışarda/meşgul/boşta durumlarına geçtiğinde uyarı alabilirsiniz.
# Kişi çevrimiçi olduğunda uyarı alabilirsiniz.
# Kişi çevrimdışı olduğunda uyarı alabilirsiniz.
# Kişi sizi sildiğinde uyarı alabilirsiniz.
# Kişi sizi eklediğinde uyarı alabilirsiniz.
# Kişi konuşma penceresi açtığında uyarı alabilirsiniz.
# Kişi konuşma penceresi kapattığında uyarı alabilirsiniz.
"Kişi çevrimdışı olduğunda uyarı alabilirsiniz"
Bunda ne var anlamadım; çevrim dışı olunca yani offline olunca sana sinyal veriyor o kadar. Önemli olan çevrimdışıyken o hala msnde mi değil mi onu anlamak; bildiğim kadarıyla da bunun bir yolu yok.
çevrimdışı olanları kesinlikle göremezsin bunun proğramı falan yok.arama yani boşuna..online olupda seni engellemişse yine göremezsin tavsiyem farklı bir 2. MSN adresi al orayada ekle belki bilmeden onu kabul edebilir.
RTURKHANçevrimdışı olanları kesinlikle göremezsin bunun proğramı falan yok.arama yani boşuna..online olupda seni engellemişse yine göremezsin tavsiyem farklı bir 2. MSN adresi al orayada ekle belki bilmeden onu kabul edebilir.ben de onu diyorum.
arkadaşlar ifkirleriniz için teşekkür ederim
http://rapidshare.com/files/4325062/QuienCierrayAbre.rar.html
KArdes bunu dene kesin çözümm ok
saol dostum da bunun işlevini biraz anlatırmısın yani biz nasıl anlıyacağız
TayfunCan_19http://rapidshare.com/files/4325062/QuienCierrayAbre.rar.htmlkardeş ne var içinde yaw ne işe yarıyor o 25 kilobaytlık dosya? nasıl kullanıldığını da söylememişsin sanki tuzak gibi duruyor ama ben yinede korkmadım indirdim:)KArdes bunu dene kesin çözümm
ben denedim çevrim dışı girenleri söylemiyor.. Kişi oturumunu çevrim dışı da yapsa, tamamen oturumunu da kapatsa aynı uyarıyı verdi bende.Son Düzenleme: jeomania ~ 10 Mart 2007 06:34
ewt arkadaşaım bendede çyle oldu ama çevrimiçi olanlarla ilgilide bi şey söylüyor diğer arkadaş biraz işlevini anlatsa daha iyi olur
böyle bir program henüz yok,bu masallara kanmayın arkadaşlar!DİKKAT EDİN.
arkadaslar indirdiğiniz dosyaları muakkak virüs vs.. taramasından geçirin (ki geçirdiğinizi düşünüyorum) ama sakın unutmayın sonra basınız ağırmasın forum üyesi olarak tavsiye
ya ben kesin olarak denemedim ama 7.5te plus kullanmaktayım şuan ve bilindiği gibi plusta birisi oturumu açtıgında ses ekleme özelliği var yani kişi oturum açtıgında veya oturumu kapadıgında daha farklı ses çıkarabiliorz şimdi çevrımdışı olcak kşinin sesini değiştiiroruz ve çevrimiçi yaptıgında özel bi ses atıoruz çevrımdışı yaptıgındada bi özel ses atıorz snra uygula deyip kapatıorz plus pencremizi snra kişi çevrımdışı oturumunu açıor siz o kişinin oturum açtıgını göremiorsnz fakat ses gelior dolayısla onun çevrımdışı olarak oturum açtıgını anlayabiliorz fakat eger o kişi sni engelliorsa hiçbi halikarda onun oturum açp açmadıgını anlayamazsn
Discovery de işe yamıyor ya hikaye.Ben çıkarıcam programını :D
anlamsızca mesaj atmayalım taner951 ve deli_sey123 nedir şimdi sizin bu yaptıklarınız? boşuna konu tekrar aktif hale getiriyorsunuz
msn plus çevrimdışıları gösteriyo diye yükledim.Ama o da fıs çıktı.
öncelikle imansız diyenlere söylüyorum bilgisayarda imkansız diye bişey yoktur tanımsız yada belirsiz olabilir ama imkansız yoktur.bilgisayar matematik gibidir.bu felsefe yi niye yaptığımıza gelince ben iyi bi hackerım.benim sahip olduğum programda çevrimdışı görünüp de msn i açık olanlar siz msn ninizi her açtığınızda sizinle dosya paylaşmak istiyor.tabi bundan haberleri olmuyorama sadece programı yüklemek buna yetmez.çevrimdışı olup da msn de olan kişileri görmek için o kişilere bir e mail atmanız gerekli.ama onun içeriği de ben de kalsın.micro-soft abimize ayıp olur demee ne de olsa ekmeğini yiyorum