msn discovery gçsteriyor ben denemiştyim bir ara hatta teknoloji tc de de tanıtımı olmuştu
Çevrimdışı olanları nasıl görebilrim...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.msn discovery çevrim dışı olanları bir şartta gösteriyor bildiğim kadarıyla: O da çevrim dışı olan birinin size bir window açması gerek, o şekilde onun sizle bir ekran paylaştığı bilgisi veriliyor. Ama bunun dışında discovery de anlayamıyor.
MsnDiscovery çevrimdışıları gösteremiyor.
pencere açınca gösteriyor diye biliyorum ben kullanmıştım bir ara
arkadaşım msn live massengere plusta bu özelliği kullanarak çevrimdışı olanları görebilirsin...
programı googla yazarak indir...seçenekler kısmından özelleştir butonundan açılan sayfada sol kısımda olay bildirimlerini tıkladığında görmek istediğin kişileri seç hatta bu kişiler msn girerken sana işaret verecek bir müzik bile koyabiliyorsun..şu an bende o yüklü ve çevrimdışı olanları masaüstü kişilerinden kolayca görebiliyorum....onlar bunu nasıl yaptığımı bilmiyor tabii:))
arkadalar konuyla alkalı değil ama okuduğum arkadaşlardan biri sizi engelleyenleride öğrenemiyosunuz demiş. sizi engelleyenleri kimengellemiş.com dan öğrenebilirsiniz.
karincaZarkadalar konuyla alkalı değil ama okuduğum arkadaşlardan biri sizi engelleyenleride öğrenemiyosunuz demiş. sizi engelleyenleri kimengellemiş.com dan öğrenebilirsiniz.öğrenemezsin o yolla da; sadece silenleri bulabilirsin; ayrıca böyle sitelere güvenmeyin derim ben, şifre gibi özel hesaplarınızı bilmedik sitelere bağışlamanız affedilemez bir saflıktır kanımca.
zaten onuda windows live messenger dan araçlar seçenekler güzlilik kısmından görebiliyorsun. Sağ tıklayınca eğer sil seçeneği var ise ya kullanıcı sizi silmiştir yada engellemiştir.
bir tane program vardı . karşı taraf seni engellediğinde veya sildiğinde mesaj geliyordu falanca kişi tarafından engellendin veya silindin diye. ama engellendiğin halde karşı tarafın online olup olmadığını görebileceğin bir yazılım varmı bilmiyorum.