arkadaşlar çevrimdışı olan kişileri nasıl görebilirim. Bana bir program tavsiye eder misiniz? lütfen
şimdiden teşekkür ederim.
önemle rica olunur..
Çevrimdışı olanları nasıl görebilrim...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Listemde ki kişileri nasıl Çevrimiçi-Çevrımdışı olarak listeleyebilirim?
Cevap: Messenger ana penceresinde üst menüden
Kişiler > Kişileri Sırala > Çevrimiçi/Çevrimdışı Durumu olarak seçerseniz hallolacaktır.
Msn püf noktaları:
MSN ile ilg.sorunlar/çözümler:
pardon ben biraz yanlış anlattım galiba. online olup da çevrimdışı olanları nasıl görebilirim ddemek istemiştim.
cevaplarınızı bekliyorum. ilginiz için teşekkür ederim.
yok o kadar demekdik yahu,bu programı bulabileceğini zannetmiyorum arkadaşım
BSHMustafaonline olup da çevrimdışı olanları nasıl görebilirim demek istemiştim.İmkansız..:))
Ancak sana çevirimdışıyken biri mesaj atarsa anlarsın,başka yolu olmamalı..
Yoksa bu özelliğin anlamı kalmaz..
BSHMustafaarkadaşlar çevrimdışı olan kişileri nasıl görebilirim. Bana bir program tavsiye eder misiniz? lütfenBunun bir yolu yok bildiğim kadarıyla, illa ki yazması gerekiyor karşıdakinin. Ama böyle bir şeyin olmaması, ileride olmayacağı anlamına gelmez, bekleyelim görelim.
şimdiden teşekkür ederim.
önemle rica olunur..
Mesela konuyla alakasız ama, bloklanan kişiler de mesela kendilerinin bloklanıp bloklanmadığını hala anlayamıyorlar, sonuçta bu konuda da bir yol bulunmuş değil.
poisongirlas..
elvis32Bu mesajın amacı nedir neyse engellediklerimizde bizi göremez di mi ?poisongirlhoşgeldin?!
aleykümeselam ve rahmetullah dostum.
evet Fox Mulder(X-Files ajanı seniii :) ) engellediklerin seni göremez fakat onları engellediğini anlayabilirler!
BOOMFUNKMCSaleykümeselam ve rahmetullah dostum.anlayamazlar. Ancak herhangi bir kontağı sildiğinde silinen kişi kendinin karşıdaki listede olmadığını anlayabiliyor. Ama blokladığı vakit bunu anlamanın bilinen bir yolu yok.
evet Fox Mulder(X-Files ajanı seniii :) ) engellediklerin seni göremez fakat onları engellediğini anlayabilirler!
MSN discovery live ile anlaşılır gibi ama senin pencereni açması kaydıyla..
Ben live kullanıyorum bloklamadan komple silmiştim ajanlık kalmadı :((
bugün birileri beni listesine eklemiş bende kabul etttim kabul edince online olduğunu gördüm ben offline gözüküyodum on olduğumu anlar mı ?