Her sayfa açışımda bu uyarı geliyor, Selçuk bey bir ilgilenirseniz...:
Chip Online'a Virüs mü Bulaştı?
- 1
- 2
Mustafa@PCBende yok Tahir,Tümü, her tür sayfayı tıkladığımda. Her tür yeni sayfa yüklenmesinde; yanıttan sonraki yönlendirmeler dahil.
Hangi sayfalar özellikle ?
Mustafa@PCAynı antivirüs programı var,Bence de üçünden biri :D
Ve güncel...
Ya bende bi sorun var,ya sende,yada chip'
eltahirBence de üçünden biri :
Dizüstü bilgisayarı formatladım. SP1 yüklemesi şimdi bitti. Onunla da girdim. Aynı virüs uyarısı onda da var. Onda da Avira kurulu. Sanırım sorun bende değil.
eltahirDizüstü bilgisayarı formatladım. SP1 yüklemesi şimdi bitti. Onunla da girdim. Aynı virüs uyarısı onda da var. Onda da Avira kurulu. Sanırım sorun bende değil.Vallahi şaşkınım anlamdım birisi açıklama yapsada anlasak bende uyarı yok...dur yeni update geldi güncelleştirsin bakım...
ya hocam bndede aynısı var biri baksın şuna kardeşim
Chip bize çaktırmadan virüs mü yayıyor?
Şok şok şok.Alınan bir habere göre chip hostunda virüs barındırıyor ve bunları kullanıcılarının pc'lerin yüklüyor....
Bu işin geyiği.
FatturChip bize çaktırmadan virüs mü yayıyor?ya birader ne antivırusu bir sbahtan beri elli tane vırus uyarısı aldım chıpte biri baksın şunu diğer sitelerdede çıkıyor bu sorun ama önce chıpte başladı ordan bulaştı her yere girmemei engelliyor
Şok şok şok.Alınan bir habere göre chip hostunda virüs barındırıyor ve bunları kullanıcılarının pc'lerin yüklüyor....Bu işin geyiği.
olur böyle şeyler
av sürekli yakalıyor evet :) tahmin etmiyordum ama bu konu ile birlikte anlıyoruz ki chip online'dan geliyor.
Selçuk İslamoğluO virüs değil.Gündüz update yaptım uyarı yoktu fakat,jQuery, dünyanın en ünlü Javascript kütüphanesidir. Avira ben de olmasına rağmen böyle bir uyarı almıyorum. Sanıyorum çok yüksek seviyede sizinkiler...
1 saat önceki updaten sonra gelmeye başladı.
Şuan yok ama dediğiniz gibi ayarlarıya filan hiç oynamadım,
Yani nasıl oldu acaba ?
FatturChip bize çaktırmadan virüs mü yayıyor?Valla şakası bile hoş değil bence..
Şok şok şok.Alınan bir habere göre chip hostunda virüs barındırıyor ve bunları kullanıcılarının pc'lerin yüklüyor....Bu işin geyiği.
Virüs olayına gelınce arkadaşlar, avira yalnış tanımlamasından kaynaklanıyor.jQuery, dünyanın en ünlü javascript kütüphanesinden biridir.Dilerseniz avira ayarlarınızı biraz düşürün ve tekrar deneyiniz.
Son Düzenleme: Koray Kocaman ~ 23 Nisan 2009 20:34
Selçuk İslamoğluEltahir, daha net detay almak istiyorum,Avira Premium Security. Şu altı aylık lisans olan. Ayarlar default yapmıştım. Yemekteydim de, bakamadım. Şimdi ayarlara filan bakacağım. bir dk.Avira'nın hangi sürümü sendeki?
- 1
- 2