Tabiki,filinteYeni katılanlarda davetlimi? :)
Chıp ve CHIP Onlıne çatısı altındaki herkes katılabilir.
:D istabulda olsaydım ah kaçarmıydı hiç nasip artık
ehem övünmek gibi olmasın çok iyi futbol oynarımMe@Hadi o zaman maça..
ADANAYA DA GELİN PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
seni kaleci yapcaklarmış ne habeeerdextercanehem övünmek gibi olmasın çok iyi futbol oynarım
sizi annemem diycem01apachiseni kaleci yapcaklarmış ne habeeer
tamam tamam ağlama defansa koyuyorumdextercansizi annemem diycem
Me@,bu toplantıya C.Sinanoğlu'nu çağırmamanızı bir ölçüde anlarım!O "müdür".Fakat Chip ailesinin en sosyal kişiliği olan Cenk Tarhan'ı aranıza katmamanız büyük bir eksiklik!Üstelik o bir "müzisyen sanatçı"...O varsa ben de gelirim.Belki önümüzdeki rock festivaline ilişkin bir çalışma yapa biliriz
...Hem arzu halimdir hem de ricam!Mümkün müdür?
sanırım izmirdesin artık sende forum katibi olarak izmir buluşmasına katılırsın heralde bunca emek verdiğin senelerdir her gün gece gündüz girdiğin sanki forumdan ekmeğini kazanıyor gibi 7 gün 24 saat durmadan paylaşım yaptığın vaktini ömrünü harcadığın forumun buluşmasınaviking20iyi olurdu,
Merhaba
Cenk Tarhan bu buluşma için teklif götürdük henüz bizde cevap beklıyoruz.Cem Sinanoğlu da buluşmamıza gelebilir, bizler bu etkınlıklerde ast/üst ilişkisine göre davranmıyoruzki mesajımızda da belirttiğimiz gibi CHIP Onlıne ailesi davetlidir...
yıldızkülleriMe@,bu toplantıya C.Sinanoğlu'nu çağırmamanızı bir ölçüde anlarım!O "müdür".Fakat Chip ailesinin en sosyal kişiliği olan Cenk Tarhan'ı aranıza katmamanız büyük bir eksiklik!Üstelik o bir "müzisyen sanatçı"...O varsa ben de gelirim.Belki önümüzdeki rock festivaline ilişkin bir çalışma yapa biliriz
...Hem arzu halimdir hem de ricam!Mümkün müdür?
evet bütün buluşmalar için bir sürü şeyler yazılıyor ve katılım fazla olur gibilerden ama topu topu 7-8 kişi oluyoruz.zaten katılanlarda aslardır herzaman gelenler öbürlerini daha tanıyamadık henüz.bu arada maç 7-8 kişiyle oynanırsa destekleriz:)
Eh CeBIT'e, Compex'e ve diğer buluşmalara artık.
Zaten gerekli bilgileri ilk sayfamızda bulabilirsiniz.
Eğer gelmeye karar verdiğiniz zaman özel mesaj sistemi üzerinden bana mesaj atmanız yeterli.Bizlerde hiç tanımıyorduk birbirimizi ve bu şekilde sadece sanal ortamda mesajlaşıyorduk ama böyle buluşmalar gerçekten çok yararlı oluyor.Maç olayı biraz imkansız gibi =)
Bakalım bu buluşmaya sanırım gelemem... Herkes kendi ilinde buluşma istemiş ama Sakarya İstanbula ve Ankaraya yakın başka buluşmalarda inşallah katılacağım.
Ayın 9 un 18 ve 19 un özel bir firma için ayın 30'unda da google adwords semineri için istanbulda olacam. Bir ay için yeterli bir gezi programı sanırım :)
Chip buluşmasınada gelmek isterdim ama hafta sonu vizeler var :( Herkese iyi eğlenceler...