Aa Cem abi saçların uzamış. Gerçi geçen sene Office 2007 workshopundan beri normaldir ama.
CHIP Online Buluşuyor (2009) Ve RESİMLER!
Uzadı uazadı, bu kısa hali sayılır hatta.. 1 ay kadar önce kestirip biraz şekil verdirdim artık eylüle kadar kestirmem heralde.. =) Konserlerde saç lazım.. =P
resimler güzel miş :D:D umarım eylenmişsinizdir
bu fotoları görünce ewden kaçıp gelesim geldi oraya :D:D
Çok hoştu buluşma. Bir dahaki sefere daha kalabalık olur inşallah. İlk defa görüşen insanlar forumdan tanıştıkları için sıkı bir muhabbete hemen girişebiliyormuş:) Sanal aşinalık somut, elle tutulur bir hale gelince çok daha lezzetli oluyor...
Ekleme: Keşke kahve içmeye de gelebilseydim yahu...
Öncelikle her katıldığım CHIP Online buluşması (bu 3. oldu) daha da eğlenceli geçmekte onun için bu ortamın bozulmamasını diliyor ve tabii ki sayının artmasıyla daha da güzelleşeceğini umuyorum.
Sonrasında bir daha ki buluşmaya artık kendi kartımı bastıracağım herkes çıkardı kartını verdi bende bir tek öğrenci kimliği vardı neyse Selçuk abi kart vermedi oradan kurtardık bir de her kart uzatılışında Serkan abinin bana bir bakışı var
Gerçi daha 1. sınıf olduğumdan mesleğim için tam karar veremedim. Sağolsun Selçuk abi merak ettiğim tüm sorularıma cevap verdi. Koray abinin dediği gibi zaten yolun başındayım artık Süleyman abi sen demiştin galiba hepsinden bileceksin ama bir alanda profesyonel olacaksın diye bende bu doğrultuda öğreneceğim yazılımları kararlaştırdım (Bu arada Mac'ten vazgeçmem) Sorularım esnasında da en çok Cem abinin başı şişti önce ona anlatıyorum ardından Selçuk abiye artık kaç defa dinledi beni sağol Cem abi...
Şimdi bu üstte ki paragraf buluşmanın eğlencesini pek yansıtmıyor ama zaten muhabbetin süper geçtiği biliniyor sonuçta birbirinin dilinden anlayan insanlar hem eğlenceli bir şekilde muhabbet etti hemde ben bir şeyler öğrendim açıkçası bana çok şey kazandırdı en baştada sürekli internetten görüştüğüm insanlarla arkadaşlığım bir adım daha ileriye gitti...
Fotoğraflar hakkında yorum yapmıyorum Artık bir daha ki organizasyonda görüşmek üzere diyeyim bitireyim
edit: Bu arada Borga abinin gelemeyişi üzdü beni bir tek neyse bir daha ki sefere zaten kaçırmaz Borga abi de...
kapadokya dediğimizde niğdemi gelir aklına .. ? Nevşehir'liyim benPcMaKeRSen Niğdelimin.hiç msn de bahsetmedin.
Hoş bende sormadım ki :Ç

Evet, şaşırdım ben de. Neden gelmemiş acaba?Coşkun OLCAedit: Bu arada Borga abinin gelemeyişi üzdü beni bir tek neyse bir daha ki sefere zaten kaçırmaz Borga abi de...
bluşma süper keşke bizde oralrda olsak bellimi olur ellebet bi gün...
Son günlerde Foruma pek giremedim güzel bir etkinlik kaçırdım ya :(
evet coşkun haklıydı valla bizde bidahi sefere kartları çıkartırızda:)bir daha sefere selçuk abi bu kız forma mesaj atmıyor ama buluşmalara geliyor lafına karşılık hazırlıklı olmalıyım peh:)selçuk abi vaktim oldukça giricem söz ama mesaj yazma konusunda emin ol geride kalırım yani....
Hedef belirle kendine o zaman;betulmkevet coşkun haklıydı valla bizde bidahi sefere kartları çıkartırızda:)bir daha sefere selçuk abi bu kız forma mesaj atmıyor ama buluşmalara geliyor lafına karşılık hazırlıklı olmalıyım peh:)selçuk abi vaktim oldukça giricem söz ama mesaj yazma konusunda emin ol geride kalırım yani....
Mesala, Borga abi..

Hmm. Tamam o zaman.Selçuk İslamoğluBorga'nın özel haklı nedenleri vardı. O yüzden sormayalım böyle.
aynen öss de başarılar ben geçen sene atlattım o stresi ilk senende kazan kurtar kendini
bu arada chip buluşması gerçekten güzel olmuş ankarada olan arkadaşlar ve gelebilecek durumda olanlar bizde bir buluşma yapsak süper olacak
e iyi o zaman ben gelirim ankarada olursa
Öğrenciyi Seven Sınav. Sen onu çalış bişryerleri kazan sonra bol vaktin olur :DReborn91Arkadaşlar malumunuz öss geldi çattı foruma pek giremiyorum. Mzur görün af edinAmma uzak kalmışım be forumdan buluşmayı bile kaçırmışım... Bidahakine kaçarınız yok amaaa :)
Sana katılıyorum.PcMaKeRÖğrenciyi Seven Sınav. Sen onu çalış bişryerleri kazan sonra bol vaktin olur :

Şey. Selçuk abiyi görünce aklıma kendim geldi. O da benim gibi biraz kiloluymuş. Bilgisayar yok mu bilgisayar.