Tüh ya. Özellikle Granzat ve betulmk ile tanışmak istiyordum. Neyse artık, bir sonrakine.
CHIP Online Buluşuyor (2009) Ve RESİMLER!
bu MEŞHUR betulmk yıda bı ben goremedım haa forumdaa .. kim buu ?
bu durum ne zamandır benimde gözümden kaçmadı foruma yılda bir iki defa ancak giren biri nedense buluşmaların hiç birini kaçırmıyor enteresan,belkide sosyal ortamları seven biridir.Selçuk İslamoğluOnu diyecektim ben de, buluşmadan buluşmaya geliyor foruma o da...
https://www.chip.com.tr/forum/CHI ... 008_t47452_wp8.htmlonlineTRbu MEŞHUR betulmk yıda bı ben goremedım haa forumdaa .. kim buu ?
anlaşılan forumu tam olarak bırakmamış hala chıp buluşmasına katıldığına göreviking20Betül
resminden tanıyorum,eskiden takılırdı,sonra bıraktı forumu.
resimlerinizi bekliyoz bakalım iyice eylenin gülün :D:D:D
iyi bir gün geçirirsiniz inşl
Haydi, hazırlanmaya başlayın :)
:) Ben de uzak sayılmam pek :) Hatta dürümlerimizi bekliyoruz ev arkadaşımla, yimah yidikten sonra gelüürük :)
:) Ve geldik.. CHIP Online bir kez daha "BULUŞTU"... Gerçi ben işe gitmek zorundaydım, sadece bir 15 dakika kalabildim ama eminim onlar şu anda çok güzel vakit geçiriyorlardır..
Bir dahaki buluşmayı benim izin günüme denk getirir misiniz????? :))
Bekliyoruz artık fotoları geceye doğru veya yarın.
ekleme: Serkan abinin söylediği kadarıyla buluşma bitmiş, ayrılmışlar.
Koray fotoları en yakın zaman koyar.. =)tuncabBekliyoruz artık fotoları geceye doğru veya yarın.ekleme: Serkan abinin söylediği kadarıyla buluşma bitmiş, ayrılmışlar.
Ben eve geldiğime göre, Koray da şu sıralarda evine varmış olmalı.. Beklemede kalın.. =P
Bir dahaki buluşmaya daha duyarlı davranıcam söz =)GRaNZaT:) Ve geldik.. CHIP Online bir kez daha "BULUŞTU"... Gerçi ben işe gitmek zorundaydım, sadece bir 15 dakika kalabildim ama eminim onlar şu anda çok güzel vakit geçiriyorlardır..Bir dahaki buluşmayı benim izin günüme denk getirir misiniz????? :))
Arkadaşlar slm
Çok güzel bir Chıp Online buluşması geçti.İlk olarak belirlediğimiz mekanda yemek yiyip bir şeyler içtik.Sohbet acayip sardı derken kalktık birde cahve içmeye gittik.Gene çok gzl bir chıp onlıne buluşması oldu.Tabiki merakla beklediğiniz resimleride paylaşıyorum...
Ben 15 dakika kaldığım halde ortam güzeldi :) Bir de ben olsaydım "dadında yinmezdi" :)
Gözlerim resimlerde genelde hep kırmızı çıkardı ve ben doğal karşılardım ama beyaz çıktığına pek rastlamamıştım.. =)
CU_GS7 yerinde olsam o resmi forumdan kaldırtırım. Çok karizmatik çıkmışsın, hollywood jönleri halt etmiş yanında. Yapımcıların gözünden kaçmışsın valla. Kız olsam çerçeveletip duvara asardım kesin.
Selçuk Bey'in de maşallahı varmış.
"En yakışıklısı benim" demek isterdim ama gelmediğimden olamadı ne yazık ki çalıştığım için artık bi daha ki sefere :)
Hehe eyv.. =P Güzel çıkmışım, kötü çıkmışım diye pek dert etmem aslında ki genelde kötü çıkarım resimlerde.. =)piRe_CU_GS7 yerinde olsam o resmi forumdan kaldırtırım.Çok karizmatik çıkmışsın, hollywood jönleri halt etmiş yanında. Yapımcıların gözünden kaçmışsın valla. Kız olsam çerçeveletip duvara asardım kesin.
Selçuk Bey'in de maşallahı varmış.
Neyse sonuçta birlikte olduğumuzun bir anıdır işte..