Bende gelebilirim ama plan nedir :) cafe de mi otururuz sinema mi yapariz :D
sozu koray kocaman a birakiyoruz ...
Koray Bey ... :P
Bende gelebilirim ama plan nedir :) cafe de mi otururuz sinema mi yapariz :D
sozu koray kocaman a birakiyoruz ...
Koray Bey ... :P
Koray bu işlerin adamı. İzmir'de de yapıyor ya helal olsun. Koray kardeşim korkuyorum senden yakında Ankara'ya da el atarsın. Artık geleneksel Chip Online buluşmaları şeklinde yıllık il il geziler olur sayende..Doğan Medyayı sponsor edecek Koray.
Sana kolay gelsin, bana ihtiyacın olursa nerede bulacağını
Yanına Coca Cola yada ne biliyim bir firmayı daha katacak sponsor olarak.
İki - Üç otobüs bulacak. Komple kaplatcak reklamı otobüse.
Yıkacak bütün giderleri sponsorlara.
İl İl gezecek. Tutmazsa nolim :D
Ama işte Sponsor meselesi.
Doğan Medyayı sponsor edecek Koray.
Yanına Coca Cola yada ne biliyim bir firmayı daha katacak sponsor olarak.
İki - Üç otobüs bulacak. Komple kaplatcak reklamı otobüse.
Yıkacak bütün giderleri sponsorlara.
İl İl gezecek. Tutmazsa nolim :D
Ama işte Sponsor meselesi.
Sponsor olayı yok arkadaşlar karıştırmıyalım :)
Ama sorucağınız sorulara samimiyet ile cevaplarım.
İlerliyen zamanlarda da ANKARA buluşmasını yapıcağız.
Şansa bak be.Buluşma tarihi 9 ağustos.Senelik iznimin son günü.20 temmuz gibi olsaydı gelme ihtimalim çok yüksekti.
Koray şu tarihi daha geriye almak mümkün değil mi acaba?
Şansa bak be.Buluşma tarihi 9 ağustos.Senelik iznimin son günü.20 temmuz gibi olsaydı gelme ihtimalim çok yüksekti.Malesef, Üyeler zaten ilk bu konu konuşulduğunda AĞUSTOS'un ilk hafta sonu olarak konuştuk.
Koray şu tarihi daha geriye almak mümkün değil mi acaba?
İzninizin son günü olması evet biraz ters olmuş ama hiç olmaz sa 2-3 saat vakit ayırabilirsiniz.Son Düzenleme: Koray Kocaman ~ 08 Temmuz 2009 22:48
Biraz uzak olmuş ama buraya kadar gelmişsiniz katılmamak olmaz =)
Malesef, Üyeler zaten ilk bu konu konuşulduğunda AĞUSTOS'un ilk hafta sonu olarak konuştuk.Sağlık olsun diyorum.20 Temmuz civarı Muğla Milas da olacağımdan İzmire gelmem kolay olacaktı.Eskişehir de oturduğum için buluşma tarihinde İzmirde günübirlik bulunmam çok zor.
İzninizin son günü olması evet biraz ters olmuş ama hiç olmaz sa 2-3 saat vakit ayırabilirsiniz.
Ankara buluşması olursa mutlaka katılmak isterim.
Koray senin bu işlerin üstadı olduğunu biliyorum ve mutlaka Ankara buluşması da ayarlayacağına eminim.
İzmir buluşmasına katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Katılımcı sayısı bakımından İzmir buluşması İstanbul'da yapılanları geçecek bu gidişle, zaten Ankara için de epey talep var. Koray abi katılımcı azlığı nedeniyle artık İstanbul buluşması falan düzenlemiyormuş:P
Katılımcı sayısı bakımından İzmir buluşması İstanbul'da yapılanları geçecek bu gidişle, zaten Ankara için de epey talep var. Koray abi katılımcı azlığı nedeniyle artık İstanbul buluşması falan düzenlemiyormuş:
Gerçekten mi_?
Benim neden haberim yok =)
Sırada Ankara sonrada İstanbul merak etme