Buluşma düzenlensiz deyipte giymeyenler çok ayıp etti bak şimdi,hemde ikinci kez cık cık cık.Herkes paşa paşa İstanbul'a lutfetmeli.O şehir bu şehir düzenmeleri böyle sonuçlanıyor.
CHIP Online Buluşuyor VE BİTTİ (İZMİR-2009)
aslında her ılden bır kısıyı temsılcı yapcaksınız.bulusmalar etkınlıkler fln onlar duzenlıcek.bole ugrasmaya hıc gerek yok bence.boylelıkle hem ıldekı arkadaslar bırbırlerını ıyce tanımıs olurlar.yardımlasırlar.dıer turlu pek hos olmuo bence.ben ankara veya kutahya ıl temsılcısı olmaya adayım.oradakı tum chıp bulusmaları etkınlıklerı duzenleyebılırm
Konuşmalara bak ya. MEcburmuyuz istanbula gelmeye. Bir Koray mı var CHIP online ı toplayan :P.
Antalya, Burdur Burayı ben toplucam. Bayramdan önce ayarlamak lazım. Forumda antalyalılara mesaj atayım. Bir İzmir buluşması yapamadınız yaw.
Cumartesi günü loseface geldi yanıma. Adam Şanlıurfadan geldi birde.
Özel mesaj atayım antalyalılara toplanak.
evet abicim her keze bı ıl verelım .herkez oradan katılan chip uyelerıyle ılgılensın.boylecce ılıskılerde daha aktıf oluruz
İşte bu.. Herkes kendi bölgesiyle ilgilense belkide çok daha kolay olacak. Şimdiye kadar birçok Chip online buluşmasını Koray kardeşim ayarladı sağolsun. Bizde kırmadık, gelmemezlik etmedik. Bir kere buluşmaya gelemedim. Onunda nedenini Koray biliyor. Burda yazmama gerek yok.
Sizde kendi bölgenizde Koray gibi organizasyonlar yapıp aranızda toplanabilirsiniz.
Söz verip de gitmeyen varsa çok kötü. Düşünsenize bir kişi organizasyon için o kadar uğraşıyor, gidiyor bir bakıyor ki kimse yok. Yazık olmuş.
Şahsen okullar açılmadan Ankara'ya dönmeyecek biri olarak hiko91'e katılmıyorum. Katılım çok olursa göz ardı edilebilirdim tabi ama zaten Koray abi Ramazan'dan sonraya planladık demiş. Hem okullar açılıyor diye buluşmaya gelmemek saçmalık bence. Bir gün gitmezsen sınıfta kalmazsın ya.
Neyse arkadaşlar..
Olan olmuş artık, yapıcak bir şey sıradakı buluşmalarımız ile yolumuza dvm ediyoruz (tabiki izmir buluşması bir iz bıraktı) sırada ankara buluşması var ramazanın ortası gibi ankara buluşması ile detaylı bilgi vereceğim.
Chıp Onlıne'dan ayrılmayın..
Söz verip de gitmeyen varsa çok kötü. Düşünsenize bir kişi organizasyon için o kadar uğraşıyor, gidiyor bir bakıyor ki kimse yok. Yazık olmuş.ahmet abi dogru soluosun sınıfta kalmam ama benım universitem kutahyada o bakımdan yoksa gelmez olumuymŞahsen okullar açılmadan Ankara'ya dönmeyecek biri olarak hiko91'e katılmıyorum. Katılım çok olursa göz ardı edilebilirdim tabi ama zaten Koray abi Ramazan'dan sonraya planladık demiş. Hem okullar açılıyor diye buluşmaya gelmemek saçmalık bence. Bir gün gitmezsen sınıfta kalmazsın ya.
tamam abicim her zaman yanındaym