İnşallah iyi vakit geçirirsiniz.
CHIP Online Buluşuyor VE BİTTİ (İZMİR-2009)
Ya bu ne ama hep İstanbul da etkinlik yapıyorsunuz biz Ankaralılara yazık!!!
Büyük şehirler anlamında.:)
Bence bunu bu konu başlığı altında tartışmayalım sonra kızıyorlar.
Ankara buluşmasını yapmıcaz demedık arkadaşlar yapıcaz şu anda İzmir buluşması ve Sinema etkınlıgı mevcut.Daha sonra ramazan giriyor araya ondan sonra ANKARA buluşması ve tabiki CEBİT buluşması halınde etkınlıklerimiz devam edicek.
Siz yeterki takipçisi olsun etkınlıklerin devamı gelicek =)
Koray sen kaçırdın sinemayı. Selçukla ve diğer Level editorleriyle sıkı bir geyik yaptık. Asu Hn. yanlız köpürüyodu. Gelmeyenlere feci zılgıtı olacak :D
koray abi ankara bulusmasını ramazandan onceye alsak daha ıyı olmazmı.sımdı universıte lıse fln baslamadıgı ıcın katılım daha cok olur.oruc ayn 29 unda baslıo 20 sı gıbı bulusma olsa supr olur
Arkadaşlar..
İzmir buluşması hüsranla sona erdi diyebilirim :)
Belirttiğim tarih/saat'de ordaydım fakat kımse gelmedi, bende 20 dk kadar bekledım ve bende ayrıldım.
İzmir.. İzmir buluşması dediğiniz bu ikinci oldu :)
İzmir Chıp Onlıne cılar bu konuda biraz zayıf kalıyor diyebilirim :)
Bakalım ankara buluşması nasıl olacak.
Üzüldüm Koray. O kadar da uğraştın. Arayan soran olmadı mı hiç?
Bari yaz bitmeden antalyaya gelin. Yada gelecek dönem için düşün(askere gitmezsem eğer ben düzenlicem :D) Hatta Loseface bile taaa urfadan geldi. Babası gille tatile geldi. son gün buluştuk işyerimi falan gösterdim. MSNdeki herkezi çağırmak lazım.)
ankara bulusmasını sımdıden acalım anca toparlanırz zatn.
ankarda bi aktivite fln planlasak.cok guzel olur.pıknık sınema fln gıbı.bos bos gezmeyelm
Arkadaşlar..Diğerlerinin böyle haber vermeden buluşmaya gelmemesi gerçekten çok üzücü olmuş ama sana msnden de söylediğim gibi benim buluşmaya geleceğim son zamanlarda kesin değildi hatta adımı bile yazmasan daha iyi olur demiştim neyse gelebilsem gelecektim aslında çokta istiyordum ama bazı nedenlerden ötürü maalesef gelemedim İzmir olarak bir kez daha Chıp Online buluşmasına katılamamış olduk böylece.
İzmir buluşması hüsranla sona erdi diyebilirim :)
Belirttiğim tarih/saat'de ordaydım fakat kımse gelmedi, bende 20 dk kadar bekledım ve bende ayrıldım.
İzmir.. İzmir buluşması dediğiniz bu ikinci oldu :)
İzmir Chıp Onlıne cılar bu konuda biraz zayıf kalıyor diyebilirim :)
Bakalım ankara buluşması nasıl olacak.
Galiba İstanbul dışında bu tür buluşmalar yalan oluyor bakalım Ankara buluşması nasıl geçicek hep birlikte bekleyip göreceğiz.
özür,çok kötü diş sorunum çıktı.
Ne ankara ne izmir. Alayınız yalan olursunuz, adamı İst. filmden ettiniz. Neyse artık. Chip buluşması olsun diyenler bundan sonra istanbula gelecek ancak o şekilde buluşulur. Bana böyle kazık atacaksınız hemde 2 kere valla yaygarayı koparmıstım. Siz yatın kalkın Koray'a dua edin insafına gelmışsınız.