durun beyler üstüne gitmeyin, türkçeyi zar zor ancak söktü zaten korkutmayın... tedaviye olumlu cevap verdi eninde sonunda diğer kötü alışkanlıklarından da vaz geçecek...
-- CHIP Online Sohbet Köşesi --
okinkurt özel mesaj atacağım sana online olunca haber ver bana bu konu ile ilgili konuşmamız lazım o facesi senin açtığını biliyorum
O ingilizce konuşan kardeşim. Adresini az bişey erkeksen özelden atarsın. Eğer istanbul içindeysen bizzat seninle BEN ilgilenicem. At adresini bekliyorum delikanlı. Daha önce attı birisi şimdi ortalarda yok. Sen de gir bu kervana. Ha istnbul dışındaysan merak etme 81 ile ağımız var.abi bir erkek bu şekilde davranamaz ve bu kadar kibar olamaz.
bu bir bayan. bırakın kedi gibi forumun altında üstünde dolaşsın.
baksana ne kadar şirin tartışıyo
o kişinin ben olmadığını kanıtlayabilirim çünkü benim soyadım izgül değil ayrıca facebook hesebımda yok okinkurt iftira atmak için baya iyi hazırlık yapmışsın ama boş işler bunlar gerçek bilgilerimi vermeyecek kadar akıllıyım
kimin aracılığı ile özür diliyor muşum bakalım açıkla sahte fake hesaplar açarak beni oyuna getirmeye çalıştın ama boşuna her konuda senden daha akıllı ve zekiyim ;) karşında bebek yok senin bu oynlarla beni alt edemezsin kimsin ya sen söyle !Tabi tanımassın zaten sen büyüde sonra tehdit edersin milleti hadi bb 7 senelik chip pnline üyesi aracılığı ile özür dileme bidahada seni yerin dibine sokmaktan bıktım sen girmekten bıkmadın insanda az utanma olur utanma haysiyetsiz.
bizde senden sıkılıyoruz ama naparsın başa gelen çekilir ;)
seviyeni bu cümlen ile ortaya koydun benim sana daha bir şey dememe gerek yok zaten en aşağıdasın ;)sen birşey yazma zaten mümkünse artık... ayrıca doğruları yazdım... kimseyi zorla tutmuyorlar, forumdan gerçekten atılmıştın, katlanmak istemiyorsan da gidebilirsin yazdım.. cümleyi nasıl algıladın onu anlamadım... senin kalbin kötü...
Sende bi tarafına sürmelik akıl olsa bu yoldan dönerdin zati fake ci sensin ezig :)) uğurhan çavuş a sor bakim kim aracıı olmuşta sana face adreslerini vermiş ya gerzek likte bi sınır olmalı ? cook net hatırlıyorum sen eskiden sessiz bir üyeydin ama ne olduysa başka bir dişi üye bir yalanını ortaya cıkardı senin kimya bozuldu zeka konusu sorularına sitelerden alıntı yapıp cevap vermeye başladın onlarıda viking adllı üye ortaya cıkardı daha beter kimyan bozuldu ban yedin sonra gerçekler acıdır sende acınası bi varlıksın zaten :))) bu arada benim bir arkadaş keşko hani seni kafalıyıp sonra silen varya madem sen değilsin okin felan beni şikayet ediyor diyen kim dimi ahh ahh forum gördü bunları nedir bu yırtınış yav gülüyoruz artık farkında değil hala zekiyeyim diiyor zeki olsan 40 tane yalann ortaya cıkmazdı bi laf vardır kullanmadıgım akıl gel takıl diye sendekide o hesap
Dişi yakarış yapmadığı bişey için özür dileyen ezig https://www.chip.com.tr/forum/forumu-cok-ozledim_t255998_4.html beni görmek için önünne veya arkana bakma tam tepene bak yerin dibine geçmeye devam ezgi :))))
seni kurt'a havale ediyorum sLn3zGi... kurda kuzu teslim etmek gibi olacak ama olsun...
Hayır önceden yalanı cıkınca ortaya yalvarmaya başlar özür dilerdi biton şimi oda kalmamış artık neyse bende konu linkleri bol kademe kademe süreriz piyasaya gerekirse ama ben artık bunu rezil etmekten sıkıldım kabak tadı verdi zaten oda farkında ama konusu popüler kalıyor işte amac o kişilşk sorunu var ne yazıkki neyse arkadaşlar bu kadar yeter yazmayın bu konuya bende yazmıyım artık hakkat sıktı kız anlamıyor kız diyorumda ondanda emin değilim...