Chip Online Teması
hem chip teması isteyip hemde araba tutkunlarınının beğeneceği arkaplanlar
bence resim efektleri falan kullan insan resimleri kötü bi görünüm yaratır..vista renklerini düşün kendi kafanda bir renk canlandır ve onun tasarımını yapark güzel bir tema elde edersin isim veya logo falan kötü görünüm yaptırır..
Vay baya ilerlemişsiniz :) Hadi bakalım yapın da yeni konu açın :)
Bu temayı Vista için de uyarlayın tam olsun ;)
ben arkaplan aramaya devam edeyim
windows logosu yerine chip logosu konulabilir
benden bu kadar :)umarım yardımcı olmuşumdur :)
temaya eklediklerin saydamlık özelliği olursa çok güzel olur bence çünkü benim win 7 temasının en çok beğendiğim yanı saydam olmasıdır...
Adem o da olur :)
Herkesin dediği olacak gibi birşey oldu tema :)
Başka istekleriniz varsa yazabilirsiniz , her türlü..Kullanılacak ikonlar yada duvar kağıtlarını bir siteye (mümkünse rapid olmasın ) upload ederseniz çok iyi olur benim için..
Daha konuşmadığımız bir çok ince ayar var..O yüzden de windows 7 kullanıcıları her türlü isteklerini belirtebilirler..
Yaptıkça burada fotoğrafları paylaşıcam..
Şimdilik :
Adem o da olur :)başlat butonu daha canlı olmalı bence böle parlamalı falan :D
Herkesin dediği olacak gibi birşey oldu tema :)Başka istekleriniz varsa yazabilirsiniz , her türlü..Kullanılacak ikonlar yada duvar kağıtlarını bir siteye (mümkünse rapid olmasın ) upload ederseniz çok iyi olur benim için..
Daha konuşmadığımız bir çok ince ayar var..O yüzden de windows 7 kullanıcıları her türlü isteklerini belirtebilirler..
Yaptıkça burada fotoğrafları paylaşıcam..
Şimdilik :