:)
ee nasıl birşey olmasını istiyordun onu sölesen bide illa sölemek mi lazım :)
siz yeterki söleyin, resim falan da koy demiyorum..Siz söleyin ben yaparım , ama yeterki söleyin..
sizin kafanızdan geçenleri düşünemiyorum :)
Chip Online Teması
Sanırım dandik oldu :) Ama böyle demek istemiştim...
Gölgesi yanlış yere oldu bununla idare et :D
Yoo ben onu öle bir hale getiricem ki , bırak çöpe atmayı resmini koysam kapış kapış gidecek :P
Ufak çaplı, elimizden geldiği kadar uğraşıyoruz..Benim için beğenilmesi önemli değil , düşündüğüm şeyleri yapmam önemli..Yoksa xxx isimli kullanıcı benim temamı beğenmemiş , umrumda olmaz..Ben size soruyorum nasıl yapayım diye (Neredeyse bütün yorumlarımda sordum) sizden ise bütün sorulara cevap veren bile olmadı..
Şimdi bana senin yaptığım tema kötü desen benim için ne ifade edicek :)
Arkadaşlar bir önerim var size mesela güzel şeyler yapmışsınız ama biraz sadeleştirin doğa resimleriyle donatın kırmızıyı sanki biraz fazla kullanmışsınız.Böyle saydambaşlat menüsü falan güzel olur.:)
:) Neyse... Ayrıca şu pencerelerin arkaplanındaki saydam olan bölgenin resmini de değiştirseniz iyi olur...
Ben şekilli olmasından yanayım ama çoğunlukla saydam istiyorsunuz..
Manzara , doğa resmi de var temada..35 tane resimde de Chip Online yazmıyor :)
Saol :)
Sen photoshopta neler yapıyosun?
:):) Benim yaptığım şeyler ezikmiş demekki :)
Manzara resimleri için bir öneri yapabilirim. Windows 7'nin "Bing's Best" diye bir teması var. Ordaki resimler kullanılabilir.
Forum üyeleri resim ya da isim halinde bence temada bulunmasın.
Sadelik ve şeffaflık ön planda olsun.
Chip Online'ın tasarımına uygun olarak mavi, lacivert renkler kullanılabilir bence temada.
Şurda Chip Online Firefox teması var, renkleri gayet hoş bence: https://www.chip.com.tr/forum/moz ... temasi_t143530.html
Aero var ya hani saydam bölgelerinin şekilleri mesela normal varsayılan win7de ve vistada o sol üstten sağ alta doğru çizgiler oluyo ya hani anlatamıyosam anlayan biri anlatsın :) Ben böyle normalde de anlatamam bişey :)
Windows 7 32 bit kullanıp , tema konusunda bana yardım edecek varmıdır ?
Yardım edecek varsa , hemen kısaca anlatayım..Özelden msj atsın , msn'sini göndersin yada ben ona göndereyim..O kişiye , system dosyaları atıcam ve kendi işletim sisteminin orjinal system dosyalarıyla değiştirmesini isticem..
Değiştirince , büyük ihtimal işler yolunda gidecek ve bilgisayarı çökmeyecek..Yanlız işler yolunda gitmezse bütün simgeleri bozulabilir..
Bütün simgeler bozulduğunda da format atmak zorunda kalabilir..
Tamamen bütün mp3 leri ,filmler v.s varsa silinmez..İsterse deamon tools programıyla , windows un üstüne windows yükler..Herhangi bir sakıncası yoktur , 2 kere öle format attım ve bir süre sonra 3 kere olacak..Sistemin performansını düşürmez , yan etkisi olmaz..
NOT: bu yardımı istemeden önce sanal işletim sistemimde denemiştim ve olmadı..
meraklandım noldu tema durumu ??