işte bunlar biri basınca üstüne birisi basılmamışresimlere diyecek birşey yok..Güzel olmuş yani..Ama explorer.exe yi böle yaparsak , millet o basılmış halini görmek için büyüteç i açması gerekecek :)
Oraya koyduğumuz ufacık simge..Senin yaptığımda ufacık bir efekt ve büyük bir resim..
Olmaz ya o :)Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 03 Şubat 2010 16:31
Chip Online Teması
:)
devamını bekliyorum Trance paylaşırsan , yaparsan güzel olur yani :)
evet osman, bu akşam 10 a tamamladım tasarımları ve de öncekilerden birkaçına pc ve internetle ilgili eklemeler yaptım. rapidten millet indiremiyor!
msn e gel istersen gönderiyim bi 10 luk paket
Birazda benim katkım olsun =)
İlk olarak chip te birçok kişinin kullandığı wallpaper ı editleyerek başladım devamıda kafama göre işte :)
farukdgnBiraz da açık renkler yapın hep siyah, koyu kırmızı bayar :)arkaplanı bulursanız yaparız elbet neden olmasın..
Şahsen beni bayıyo :)
Birazda benim katkım olsun =)teşekkürler..Arkadaşlar biraz ince detaylara da girerseniz güzel olacak...
burada , başlat menüsü mavi chip online..Orası böle mi kalsın yoksa , kırmızı yada istediğiniz birşey var mıdır ?
Beyaz olduğu için yazılar ,beyaz rengi kullanamayız orada..
İsterseniz siyah yazılarla forumda ki kişilerin nickini yazalım ? :)(nickleri yazarsak , diğer nicklerini yazmadıklarımız kullanmayabilir..ona göre birşey söleyin :) )Görev çubuğuda (msn , bilgisayarım , jdownloader in açık olduğu yer-) kırmızı ve siyah...Bu beyaz mı olsun ?kenarında köşesinde Chip Online yazsın mı ?orada system tray ın okununda ne renkte yada ne şekilde olmasını isterdiniz ?Yoksa rengarek mi olmasını isterdiniz ?bir de pencerelerde ''simge durumuna küçült , ekranı kapla, kapat'' simgeleri normal mi kalsın yoksa değişiklik yapayım mı ?yap derseniz nasil bir değişiklik istediğinizi de belirtirseniz güzel olur.. :)Son olarakta , istediğiniz yeri ''şöle olsun böle olsun'' diyebilirsiniz..Ben kararsızım ama birisi derse şöle yap şurasını , dediği gibi yaparım..Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 03 Şubat 2010 23:46
teşekkürler..Arkadaşlar biraz ince detaylara da girerseniz güzel olacak...
mavi olan yer bütünlük açısından koyu kırmızı olsun bence görev çubuğundada sağda simgelerin yanında chip online nın küçük logosu olabilir
Bide şu kırımızı olan bölüm cd sürücülerinin altındaki çok kırmızı olmuş kırımızı olan bölüm beyaz chip yazısına da chip logosunu yapıştırsak süper olur...
birazdan küçük C logosunu eklerim...
Son Düzenleme: hrn_07 ~ 04 Şubat 2010 11:02
tamam ya hani win 7 de üstüne gelince parlıyo ya öle bişi olsun demiştim :( :) eğer kırmızı butonu koyarsanız resim olarak kırmızı c yi parlaklaştırıp düzeltebilirim bence olur çok parlak az parlak filan bide başlat MENÜSÜ (bilerek büyük yazdım) renksiz sade kalabilirmi acabaa bence daha güzel olur fresh vista gibi saydam ya da saydam olmayınca arka plan gözüksün öyle olusa süper olur bence
Başlat logosunu bu şekilde yapmaya çalıştım. Parlamayan kısım için bir seçenek diğerleri için 3 seçeneğimiz var keyfinize kalmış hangisini isterseniz onu yapabilirsiniz...
İlk başlattaki parlamayan kısım
Parlayan kısım
Parlayan Kısım
Parlayan Kısım
Ben size bi link veriyim ordaki wallpaperlara CHIP yazın güzel ordakiler :)
rapid indiremiyorum speedyshare a upload edermisin ?
Ben size bi link veriyim ordaki wallpaperlara CHIP yazın güzel ordakiler :)tmm indirdim yaparım akşama
knight yada warcraft gibi birşeyi upload etmiş arkadaş sağolsun :P
farukdgn, tema da bu videoyu nereye koymayı düşünüyorsunuz ? :P
Eline sağlık dostum eminim daha iyi temalar yapabilirsin.
Başlat iconunun ve wallpaperi Chip online olarak seçmen iyide arkadaşların dedikleri gibi 7'ye yakışacak bir görünümü olmalı. Görüntüsü saydam ve penceler arası belirgin bir hali olması daha iyi olur. Osman kardeş başlat menüsü wallpaper ve tema görüntüsü ile hiç uyuşmamış. Adres ve menü seçenekleri ile biraz daha uğraşsan eminim daha iyi olur..
tekrar söylüyorum 13. Man in de dediği gibi sade olsun başlat sade sade arkası gözükmüyodu bide temayı nasıl yapıyorsun (tarif soruyo gibi[kıızz bu börek çok güzeel nası yapıyon bunuuu]) intde buldum ama xp için diyorlar bende yapmak istiyorum böyle bişey hem böylelikle temayı alan düzenleyebilir ;)
resimleri saydam yapıp png olarak kaydetsek başlat menüsünü saydam yapabilirmiyiz acaba ?
osman sen hangi program kullanıyorsun tema yapma için ?