müslüman olmak sana ne gibi bi farklılık kazandırıyor bana bunu açıkla
diğer insanlardan müslümanların sosyal , kişisel ve kemalist laik devrimin getirdiği
moderm hukuk devleti önünde ne farkı var.
dergideki reklamlar neye aykırı tc'yi bırakalım o reklamların bi tanesine bile içerdiği resimlerden dolayı cezalandırabilecek bi kanun yok bu dünyada tabi şeriatı saymıyorum
sen müslümanlığı çarpıtıp sansürcü bi zihniyete büründürerek din'e yapılan en büyük hakareti yapıyorsun tıpkı aynı gerici zihniyetin din kitaplarını türkçeden arapçaya çevirdiği gibi.
Aile Konusuna Gelirsek O reklamdaki insanı tanıyormusun
nasıl bi insan olduğunu neye inandığını biliyormusun
ne yanlışını gördünde o kişiyi (size göre) namussuz bi iş yapmakla suçlayabilirsin kaldıki eğer fiziği müsait ise kardeşimde gayet normal mankenlik yapabilir bunun hiçde bir sakıncası olmaz sonuçta kapanmak marifet olsaydı tanrı insanları giyinik yaratmazmıydı (insanların çıplaklığı Doğa'dan gelir doğal olan'da doğa tahrik etmez ancak bakanın aklında fitne fesatlık ve yobazlık varsa tahrik olur)
ayrıca neden bu giyim konusunu sürekli hayvanlara bağlıyorsunuz en iyi onları bildiğiniz için mi yoksa insan ile hayvan arasındaki farkı kavrayamamanızdan kıstasa giremediğiniz içinmi.
Madem çok dindarsın önce git bi tarih kitabı al dinler tarihini oku sonrada laik bi kuran kursuna yazılıp kuran oku
belki islam öncesi arabistanın sosyo-kültürel durumunu görürsünde müslümanlığın nede türklere değil araplara gönderildiğini anlarsın üzerinede karl marx'ın kitaplarını ve hitlerin mein kampf'ını oku belki o zaman olayın başkasında değil kendinde başlayıp bittiğini kavrarsın.
Bu Arada Çok Merak Ettiysen bende 20 yaşındayım Bodrumda Yaşıyorum.