Arkadaşlar hepinize merhabalar. Konuyu yanlış yere açmamışımdır umarım. Konudan da anlaşılacağı üzere gereksiz ve sebepsiz yere bilgisayar kasılmakta. Şöyle açıklayayım. Sistem asus desktop pc
core i5 3330
8gb ram
1tb hdd
hd7670 ekran kartı
Üzerinde windows 7 kurulu. 64 bit bir bilgisayar. iş yerinde kullanıyoruz. İçinde eta, üretim takip programı, outlook, office vs standart programlar kurulu. ram ise normalde 2 veya 2,2 gb gibi yiyor. ancak bazen pencereyi açarken veya kapatırken kesik kesik açıp kapatıyor. başlat çubuğuna yavaş çekimde indiriyor. virüs tarama yaptırdım. gereksiz browser eklentilerinden kurtuldum. malware taraması yaptırdım 17 tane buldu onları da temizledim ancak halen aynı şekilde. en basit bir windows gezgini penceresini bile 7-8 kerede açabiliyorum. Yardımcı olabilir misiniz fikirleriniz nelerdir. Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. İyi çalışmalar dilerim.
Not: Arkadaşlar şimdi bilgisayar olması gereken hızına geri döndü. Hiç yukarıda yaptıklarımın dışında hiç bir şey yapmadım. Bir süre sonra tekrar aynı şeyle karşı karşıya kalacağım muhtemelen. Bilen arkadaşım varsa yardımlarını bekliyorum.