Kolanın zararlı olduğunu biliyorduk. Ama bu kadar zararlı olduğunu tahmin bile edemezdik. Eğer inanmıyorsanız deneyebilirsiniz
TUVALETİ TEMİZLEMEK İÇİN:
Bir kutu kolayı klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela başındaki lekeleri yok edecektir.
KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK İÇİN :
Arabanın tamponunu Coca Cola''ya batırılmış bir sigara paketinin içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktır.
AKÜ KUTUP BAŞLARINDA ÇAPAĞI TEMİZLEMEK İÇİN :
Bir kutu kolayı kutup başlarına dökün ve bütün çapak yok olsun.
PASLANMIŞ BİR CiVATAYI SÖKMEK İÇİN :
Coca-Colaya batırılmış bir bezi ,bir kaç dakika paslı cıvataya uygulayınız. Bir kaç dakika sonra rahatlıkla dönecek ve çıkacaktır.
ELBİSENİZDEKİ YAĞ LEKESİNİ ÇIKARMAK İÇİN :
Bir kutu kolayı lekeli giyeceklerin üstüne boşaltın,Deterjanıekleyin ve her zaman yıkadığınız gibi yıkayın. Coca cola yağ lekelerinin yok olmasına yardım edecektir.
Ayrıca ; Araba ön camlarındaki her türlü kuş pisliği yapışan sinekler veya ağaçlardan dökülen toz , polen, yapışkan maddelerin çıkarılması en iyi madde COCA COLA + PEPSI ''dir
Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH değeri 3.4 tur. Bu asidi de dişleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Temizliklerde bu kadar etkili olmasının sebebi budur. Aslına bakarsanız Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyeceği KARBONDİOKSİT içiyoruz. Hani şu dışarı atmak için devamlı nefes alıp verdiğimiz, atmak için uğraştığımız KARBONDİOKSİT...!
Başka bir örnek: Kırılmış dişinizi bir şişe Coca Cola''in içine koyun ve 10 gün sonra bakın... Diş 10 günde büyük oranda erir. Halbuki dişler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarımızdır.Bol colalı günler dileğiyle(he he)
---
[bi de kola selülit yapıo arkadaşlar.haberiniz olsun....](Alıntı)
[Koca bir parça bifteği kolaya yatırın. 2 gün sonra yok olduğunu göreceksiniz. Bunu çöpe atacağınız her türlü meyve sebzeye de uygulayabilirsiniz](Alıntı)
[Kola üreticileri taşıyıcı kamyonlarının motorlarını temizlemek için 20 yıldır kola şurubu kullanmaktadırlar](Alıntı)
[Bu arada kolayı üretenler Amerikalı'lar; ama kendi ülkelerindeki bir çok okulda kola yasaktır.Neden acaba?](Alıntı)
[Hindistan'da ağaclara böçek ilacı olarak sıkılıyor.Cin de de sperm öldürücü olarak kullanılıyormuş..](Alıntı)
[bildiğim kadarı ile içinde sodyum benzoat varmış](Alıntı)
[zaten annem hep diyordu artık nefret ediyorum](Alıntı)
[Dişleri sarartma olayı da vardır.](Alıntı)
[fosforik asit : vucudunuzdaki kalsiyum depolarını yok eder ... dolaşım sisteminizden tutunda iskelet sistemine kadar her türlü bio sisteme zarar verir ...](Alıntı)
[tüm gazlı içeceklerde bulunan, sodyum benzoat bileşeni yani geleneksel adıyla "E211", c vitamini ile buluştuğunda daha bir tehlikeli, daha bir kanserojen.](Alıntı)
(diğer)
Cola'nın faydaları(he he)
- 1
- 2
tuvalet temizliği için-domestos
tampon temizliği-tuz ruhu
paslanmış civata-cif
yağ lekesi-kosla
akü kutup başı-sirke + sert fırça
bunları tavsiye ederim.PuHahAhhaakolayı tuvalete muvalete dökmeyin.Allah korusun kanalizasyonu falan eritir borular çatlar...
ben de Cola Turka yı tavsiye ederim,
ama içmek için..(denenmiştir)
gazi909tuvalet temizliği için-domestos
tampon temizliği-tuz ruhu
paslanmış civata-cif
yağ lekesi-kosla
akü kutup başı-sirke + sert fırçabunları tavsiye ederim.PuHahAhhaakolayı tuvalete muvalete dökmeyin.Allah korusun kanalizasyonu falan eritir borular çatlar...
ben de Cola Turka yı tavsiye ederim,
ama içmek için..(denenmiştir)
Seviyorum, içiyorum; mutluyum..
Katılıyorum: Seviyorum, içiyorum; mutluyum. Ayrıca o çürütme etkisi gayet normal. Sonuçta asit bu.
Ayrıca açıkça şunu söyleyeyim: Cola Turka'yı çok gerekli olmadığı sürece içmiyorum. Hem tadı güzel değil, hem de Ülker.
tuncabhem de Ülker.Neden Ülker yabancı markamı yoksa Müslüman diyemi
gazoz ayraqn şalgam neyinize yetmipr arkdş :)
buzdolabında durdugu surece ıcıyorum..
viking20çok cola içenlerde ileriki yaşlarda ani kemik kırılmaları başlıyormuş, sonra demedi demeyin de.Boşversene sen,Cola içiyorum Çünkü varım
Sadece mutlu günlerde bira niyetine :)
Onun dışında soda ve şeftali suyu favorim :)
OnnuuRNeden Ülker yabancı markamı yoksa Müslüman diyemiBelli ürünler dışında Ülker kullanmama kararı verdim de onun için. Kararımı sorgulama istersen.
tuncabBelli ürünler dışında Ülker kullanmama kararı verdim de onun için. Kararımı sorgulama istersen.Sade meraktan sordum böyle bi kararı verme sebebini...
clubber_trgazoz ayraqn şalgam neyinize yetmipr arkdş :)şöle buz gibi acılı şalqam olucak ehuehue :))
kolada neymiş :)
ne içsek fabrika dan çıkmış insan eli değmemiş makina değmiş bundan daha zararlı ne olabilirki...
kola içiyorum öyleyse varım(sonrası Allah Kerim)
bu kadar sağlık haberinden sonra yatmadan bir bardak içerim artık şifa niyetine
selülit yapar kızlarda özellikle yatmadan önce içilirse hareketsizlikten dolayı bütün şeker yağa dönüşeceği için aşırı selülite bağlı tip bozulması ve ilerki yıllarda evde kalma vakası ile sonuçlanır
dediklerin erkeklerde göbek yapıyor haberin ola,bunun sonucunda tipik evde kalma vakaları görülebilir
kola tiryakisi değilim sevmiyorum sadece tatlı veya pasta türü yerken yanında alırım o da normal kolaya göre daha az şekerli olduğu için zero yada pepsi max olmak zorunda.. normal kola abartı derecede şekerli olduğu için midemde sanki köpürme hissi yaratıyor gibi oluyorr.. ayrıca hiç yerimde duramadığım için bende göbek olmaz. bir ara sadece öss hazırlık zamanında yurtta kalırken gün boyu masa başında oturup kaldığımız için biraz olmuştu. sonra yurt bitince hemen eridi kendi :)
desene masa başı işi buldun mu yandın yurta göbek yaptı mı masa başında ne yapmaz.kolayı arasın o zaman
yaaa ben de niye eridim bittim diyodum demek etlerim erimis! yok yok yok artık diyorum ve size bi link öneriyorum allah askına bakın http://www.ggd.org.tr/sehir_efsaneleri2.php?id=33
pehhhh!
kyliedediklerin erkeklerde göbek yapıyor haberin ola,bunun sonucunda tipik evde kalma vakaları görüBilgisayarla haşır neşir olan bizler için su bile göbek yapar, belden altı sandalye olduğu için...
- 1
- 2