Hepsi de ufak tefek sorunlar ama ben de her kullanıcı gibi bilgisayarım sorunsuz çalışsın, o orda, bu şurda gözüme batmasın istiyorum. Eminim çoğu da çözümü basit sorulardır. Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler.
1. Biostan yaptığım Numlock ayarı bir işe yaramıyor. İster Enable, ister Disable seçili olsun, hep şifreyi girmek için Numlock'a basmam gerekiyor. Bunun ayarını regeditten mi yapmak gerek?
2. Aygıt Yöneticisinde şöyle bir durum var.
Bu tanınmayan, sürücüsü yüklenememiş aygıtın ne olduğunu nasıl anlayabilirim? Sürücüsünü yazılımı otomatik olarak yükle seçeneğinden yeniden yükleyemiyorum ya da güncelleyemiyorum. Sürücü ayrıntılarına tıkladığımda bu aygıtın sürücüsü yüklenmemiş ya da sürücüye ihtiyacı yok diyor.
3. Faremin ışığı bilgisayarı kapattığımda sönmüyor. Biosta Power seçeneklerinde bilgisayarı fareden ve klavyeden açma seçenekleri Disabled ayarlı.
4. C:\WINDOWS\system32\drivers\etc'nın içi. Bunlardan hangileri gereksiz ya da bunlar ne?
5. Fotoğraf, resim dosyalarındaki Birlikte Aç alt menüsünün içeriğinden istediğimizi silmenin yolu nedir?
6. Bir programa sağ tıkladığımda gelen menü artık ekranı kaplıyor. Buradan kullanmadığım özellikleri nasıl kaldırabilirim? örn: Advanced System Care'le Güçlendir(B), Uninstall with Advanced Uninstaller Pro, Scan Selected Files with Antivir, TuneUp Shredder, Backup.(aviradan iki tane var, esetden de iki tane var ) 5 ve 6. madde çözümlerinin SendTo klasörü gibi bir yolu olabilir mi? Yoksa regedit ya da grup ilkesinde midir çözümü? İsmi geçen programları kaldırmayı düşünmüyorum bu arada.