Daniel'dan Eşcinsellere Büyük Destek (Güncel)

Feel Good
28-07-2009, 19:13   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,688 mesaj

Daniel'dan Eşcinsellere Büyük Destek

Harry Potter serisinin baş rol oyuncularından Daniel Radcliffe,intihar konularından ve baskılardan muzdarip gay lezbiyen, biseksüel vetranseksüel gençlere yardım eden Trevor Project'e cömert bir bağıştabulundu. Dan, bağışının ve desteğinin arkasındaki sebebi şöyle açıkladı;

"Hergün kritik durumlardan pek çok hayatı kurtaran Trevor Project'e yardım etmiş olmaktan büyük zevk duyuyorum. 2009 da üç genç insanın intihar ettiğini düşünmek çok üzücü ve LGBT(lezbiyen, gay, biseksüel vetranseksüel) gençlerin heteroseksüel olanlara oranla intihar etme eğilimlerinin 4 kat daha fazla olduğunu öğrenmek korkunç.

Umuyorum ki, desteğim, organizasyonun bilinirliğini artırır ve en umutsuz gençler bile Trevor hizmetlerinden haberdar olurlar. Bu genç insanların yanlız olmadıklarını anlamaları hayati önem taşıyor ve belki de genç yaşamlarının gerçekten değerli olduğunu bilmeleri daha da önemli."

kaynak: www.harrypottercafe.com

Not: Konu hakkında güncel bir haberi vermek istedim.
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________

HARRY POTTER SIRRINI AÇIKLADI                                                                        

Henüz çocuk yaşta rol almaya başladığı Harry Potter serisiyle yıldızı parlayan Daniel Radcliffe, İngiltere’de eşcinsellere yönelik olarak yayınlanan Attitude adlı dergiye konuştu.

Eşcinsellerle kuşatılmış bir ortamda büyüdüğünü söyleyen Radcliffe "Eşcinselleri sevmeyen, onları aşağılayan homofobik insanlardan ve bu tür davranışlardan hoşlanmıyorum. Açıkçası tiksiniyorum" diye konuştu.
Tamamıyle eşcinsellerle çevrili bir ortamda büyüdüğünü anlatan 20 yaşındaki Radcliffe "Okuldayken sınıfımda eşcinsellikle ilgili deneyime sahip olan tek çocuk bendim" diye konuştu.

Orijinal İngilizce röportaj(Tamamı) ==> http://www.thesun.co.uk/sol/home ... cking-Lib-Dems.html

Son Düzenleme: Feel Good ~ 11 Ağustos 2009 11:51
Craterus
28-07-2009, 19:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
881 mesaj

"hayri böbrektaşı"nın yediği naneleri bak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trock61
28-07-2009, 19:22   |  #3  
Trock61 avatarı
Yıllanmış Üye
138 mesaj

Vay be bu kadarınıda beklemiyordum ablam Daniel'ın hayranı artık onunla çok kötü bir şekilde ala edebilirim:)

ParanoiD
28-07-2009, 19:27   |  #4  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
1,900 mesaj

"Okuldayken sınıfımda eşcinsellikle ilgili deneyime sahip olan tek çocuk bendim"

Deneyime sahip olan derken? :)

Feel Good
28-07-2009, 19:28   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Alıntı: ParanoiD  
"Okuldayken sınıfımda eşcinsellikle ilgili deneyime sahip olan tek çocuk bendim"

Deneyime sahip olan derken? :)

Onu ben de çözemedim =)

Toxic
28-07-2009, 19:28   |  #6  
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj

allahım ya dünya terörle açlıkla savaşla uğraşıyor bunların derdine bak :@

Toxic
28-07-2009, 19:30   |  #7  
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj
Alıntı: Feel Good  
Onu ben de çözemedim =)
ben çözdüm  =)

Adanalı.
28-07-2009, 19:55   |  #8  
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj

Filmdekinden çok farklı görünüyor.

uGuR.uK
28-07-2009, 21:22   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

kendiside eşcinselde ondan:)
bu kadar meşhur olup hatunlarla pozu, haberi vs. bişeyi çıkmazmı bi gencin ya?!?

var bişeyler, söylemedi demeyin...

Feel Good
28-07-2009, 21:39   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Alıntı: uGuR.uK  
kendiside eşcinselde ondan:)
bu kadar meşhur olup hatunlarla pozu, haberi vs. bişeyi çıkmazmı bi gencin ya?!?

var bişeyler, söylemedi demeyin...

Öyle mi diyorsun? Bunlara ne dersin? =)

ParanoiD
28-07-2009, 21:52   |  #11  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
1,900 mesaj

Verdigin linkteki röportajda bizimkinin dedigine bak :D

TRAVESTİ ROLÜ OYNAMAYI İSTERİM

Radcliffe aynı röportajda bir travesti rolü oynamayı istediğiniböylelikle göz makyajı yapabileceğini söyledi. “Bir parçamın travestirolünü oynamayı seveceğini düşünüyorum” diyen Radcliffe, şu anda kızarkadaşı olmadığını, zaten buna zamanı olmadığını açıkladı.

loseface
28-07-2009, 23:12   |  #12  
loseface avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,757 mesaj

adam yapıyor magazine döndü gibime geldi=)Kahkaha

uGuR.uK
29-07-2009, 00:10   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

biri ilk deneyimi ki o yaslarda herkes normal zaten:) ikinciside oyun, adı üstünde ki haberin altındada demis "travesti rolü oynamak istiyorum" diye, tabi kesin bişey ima etmioruz ama belirtiler var hani. benim asıl kastettiğim "ünlü oyuncu şunla basıldı, klüpten cıkarken yanında bu kız vardı vs." gibi seyleri yok hic bildigim kadarıyla...

not: uzatmayalım konuyu, elemanın olan yada olmayan durumu icin yormaya degmez elimiziGülüş

edit: ama öyle gibide şimdi bakDil çıkarıyor

Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 29 Temmuz 2009 00:10
Feel Good
29-07-2009, 11:39   |  #14  
OP Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
biri ilk deneyimi ki o yaslarda herkes normal zaten:) ikinciside oyun, adı üstünde ki haberin altındada demis "travesti rolü oynamak istiyorum" diye, tabi kesin bişey ima etmioruz ama belirtiler var hani. benim asıl kastettiğim "ünlü oyuncu şunla basıldı, klüpten cıkarken yanında bu kız vardı vs." gibi seyleri yok hic bildigim kadarıyla...

not: uzatmayalım konuyu, elemanın olan yada olmayan durumu icin yormaya degmez elimiziGülüş

Evet aslında. Ben de bu konuda onu savunuyor değilim (eğer öyle düşünen varsa) =) Harbiden dediğin gibi bir haber görmedim ben de. Ama yine dediğin gibi fazla uzatmaya gerek yok. Ne yaparsa yapsın kendi tercihi Gülümseme

TuncaBozkurt
29-07-2009, 12:53   |  #15  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

Yahu ne fark eder? Diyelim ki eşcinsel. Kendi tercihi değil mi? Bir anda Harry Potter filmlerinden nefret etmeye mi başlayacaksınız?

Feel Good
29-07-2009, 12:56   |  #16  
OP Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Alıntı: tuncab  
Yahu ne fark eder? Diyelim ki eşcinsel. Kendi tercihi değil mi? Bir anda Harry Potter filmlerinden nefret etmeye mi başlayacaksınız?
Hayatımda en son yapacak şeylerimden biridir Harry Potter filmlerinden nefret etmek. Eşcinsel olsun olmasın benim için fark etmez.

Feel Good
29-07-2009, 13:06   |  #17  
OP Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Alıntı: HPQUSER  
supurgeye oturusundan anlamayıydım escınsel oldugunu:))
Forumda HPQ user modası mı başladı ne? =)

hiko91
29-07-2009, 13:07   |  #18  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,899 mesaj
Alıntı: HPQUSER  
supurgeye oturusundan anlamayıydım escınsel oldugunu:))
hpq userlerde son zamanlarda costular ha

ParanoiD
29-07-2009, 13:37   |  #19  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
1,900 mesaj
Yahu ne fark eder? Diyelim ki eşcinsel.Kendi tercihi değil mi? Bir anda Harry Potter filmlerinden nefretetmeye mi başlayacaksınız?
Gırgır yapıyoruz =) yoksa bizene milletin tercihlerinden :)

bir dost
29-07-2009, 14:09   |  #20  
Yıllanmış Üye
1,174 mesaj

ne tercihihiymiş ya. apaçık sapıklıktır bu. lut kaviminin helak olma sebebidir.

Bir hadis- i şerifte `Bir kötülük görürseniz elinizle düzeltin, elinizle düzeltemezseniz dilinizle düzeltin, dilinizle de düzeltemezseniz içinizden buğz  edin.( rahatsızlığını hissettir) ` diye buyruluyor.
yok kalbinizde de hiçbir rahatsızlık hissetmiyorsanız artık dinle bağlarınız kopmuş demektir.

bu da benim fikrim. benim tercihime de saygı o zaman...

Son Düzenleme: bir dost ~ 29 Temmuz 2009 14:10
Feel Good
29-07-2009, 14:27   |  #21  
OP Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Alıntı: bir dost  
ne tercihihiymiş ya. apaçık sapıklıktır bu. lut kaviminin helak olma sebebidir.

Bir hadis- i şerifte `Bir kötülük görürseniz elinizle düzeltin, elinizle düzeltemezseniz dilinizle düzeltin, dilinizle de düzeltemezseniz içinizden buğz  edin.( rahatsızlığını hissettir) ` diye buyruluyor.
yok kalbinizde de hiçbir rahatsızlık hissetmiyorsanız artık dinle bağlarınız kopmuş demektir.

bu da benim fikrim. benim tercihime de saygı o zaman...
Bakın işe dini karıştırmayın. Burada Daniel Radcliffe'nin eşcinsel olduğuna dair bir haber yok. Sadece eşcinsellerle dalga geçen insanlardan(homofobik bknz.==>http://tr.wikipedia.org/wiki/Homofobi) hoşlanmadığını dile getiriyor. Eşcinsellerin yaptığı şeyi doğru bulmamakla onları aşağılamamak aynı şey değildir.
Konuyu saptırıp kilit konusu yapmayın!

TuncaBozkurt
29-07-2009, 17:08   |  #22  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
Alıntı: Feel Good  
Bakın işe dini karıştırmayın. Burada Daniel Radcliffe'nin eşcinsel olduğuna dair bir haber yok. Sadece eşcinsellerle dalga geçen insanlardan(homofobik bknz.==>http://tr.wikipedia.org/wiki/Homofobi) hoşlanmadığını dile getiriyor. Eşcinsellerin yaptığı şeyi doğru bulmamakla onları aşağılamamak aynı şey değildir.
Konuyu saptırıp kilit konusu yapmayın!
Aynen. Doğru bulursun ya da bulmazsın. Ama karışma. Özgür ortamlar böyle olmalıdır değil mi?

Feel Good
29-07-2009, 17:26   |  #23  
OP Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Aynen. Doğru bulursun ya da bulmazsın. Ama karışma. Özgür ortamlar böyle olmalıdır değil mi?
Burada kinaye mi yaptın anlamadım ama evet özgür ortamlar böyle olmalıdır.

Son Düzenleme: Feel Good ~ 29 Temmuz 2009 17:26
bir dost
29-07-2009, 22:30   |  #24  
Yıllanmış Üye
1,174 mesaj

nasıl karışmıyacaksak, adam okuldayken daha bir şekilde eşcinsel deneyim yaşadım diyor.yani çocuk yaşta.  yarın biriside sizin ortaokul çağındaki çocuğunuzla eşcinsel deneyim yaşamak istese hiç ses çıkarmazsınız çok makul karşılarsınız değil mi?  ne de olsa özgür ortamlar böyle oluşmalı değil mi . evet. 

ParanoiD
29-07-2009, 22:55   |  #25  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
1,900 mesaj

İyi okumamışsın bir dost.Deneyimden kastı "eşcinsel tanıdıklarının oldugu" da olabilir.Yargısız infaz yapmanın anlamı yok.Ayrıca çoluk çocuk karıştırmanın anlamı nedir?Sırf yaptıgı şey bize dogru gelmiyor diye onu hain mi ilan etmeliyiz.Konu tabiki bu adam degil genel olarak konuşuyorum.Herkes kendi hayatından ve tercihlerinden sorumludur.Sana yanlış gelen başkasına dogru gelebilir.Bence uzatmanın anlamı yok sadece muhabbet ediyoruz burda.