Daniel'dan Eşcinsellere Büyük Destek
Harry Potter serisinin baş rol oyuncularından Daniel Radcliffe,intihar konularından ve baskılardan muzdarip gay lezbiyen, biseksüel vetranseksüel gençlere yardım eden Trevor Project'e cömert bir bağıştabulundu. Dan, bağışının ve desteğinin arkasındaki sebebi şöyle açıkladı;
"Hergün kritik durumlardan pek çok hayatı kurtaran Trevor Project'e yardım etmiş olmaktan büyük zevk duyuyorum. 2009 da üç genç insanın intihar ettiğini düşünmek çok üzücü ve LGBT(lezbiyen, gay, biseksüel vetranseksüel) gençlerin heteroseksüel olanlara oranla intihar etme eğilimlerinin 4 kat daha fazla olduğunu öğrenmek korkunç.
Umuyorum ki, desteğim, organizasyonun bilinirliğini artırır ve en umutsuz gençler bile Trevor hizmetlerinden haberdar olurlar. Bu genç insanların yanlız olmadıklarını anlamaları hayati önem taşıyor ve belki de genç yaşamlarının gerçekten değerli olduğunu bilmeleri daha da önemli."
kaynak: www.harrypottercafe.com
Not: Konu hakkında güncel bir haberi vermek istedim.
________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________
HARRY POTTER SIRRINI AÇIKLADI
Henüz çocuk yaşta rol almaya başladığı Harry Potter serisiyle yıldızı parlayan Daniel Radcliffe, İngiltere’de eşcinsellere yönelik olarak yayınlanan Attitude adlı dergiye konuştu.
Eşcinsellerle kuşatılmış bir ortamda büyüdüğünü söyleyen Radcliffe "Eşcinselleri sevmeyen, onları aşağılayan homofobik insanlardan ve bu tür davranışlardan hoşlanmıyorum. Açıkçası tiksiniyorum" diye konuştu.
Tamamıyle eşcinsellerle çevrili bir ortamda büyüdüğünü anlatan 20 yaşındaki Radcliffe "Okuldayken sınıfımda eşcinsellikle ilgili deneyime sahip olan tek çocuk bendim" diye konuştu.
Orijinal İngilizce röportaj(Tamamı) ==> http://www.thesun.co.uk/sol/home ... cking-Lib-Dems.html