XP, Vista ve 7 dahil herkesin yüklemesi gerekiyor zira içinde en güncel DirectX dosyaları mevcut.
İndir: DirectX End-User Runtimes 9.29.1974 Redistributable (Nisan 2011)
XP, Vista ve 7 dahil herkesin yüklemesi gerekiyor zira içinde en güncel DirectX dosyaları mevcut.
İndir: DirectX End-User Runtimes 9.29.1974 Redistributable (Nisan 2011)
directX 10 linki varsa verebilirmisin
DX10, Vista ve Windows 7'de dahil geliyor ve herhangi bir güncelleştirmesi varsa, Windows Update üzerinden yapılıyor.
XP kullanıcıları ise "maalesef" DirectX 10 ve 11'den faydalanamıyor. :)
Zaten XP kullanıcılarının yaralandığı iki şey var: Virüsler ve 6 ayda bir hantallaşan sistem :)
saol recep abi arkadaşlar recep abinin verdiği 103 mb içinde sizde yüklü olanlar da var yüklenmemiş olanlar da bunun için dxwebsetupı kullanın
Windows XP Dünyanın En HızLı iŞLetim Sistemidir.. Hem OyunLarda Hem Normal Çalışmalarda.. Ama Windows 7 Sistemi Oyun Acısından Bir Çok kuLLanIcı Rahatsız UnutmayaLım Windows XP ye Destek 2014 yıLına Kadar Sürecek Yani Microsoftun Barındırdıgı En ii İŞLetim Sistemi Windows 7 Görcez BakaLım Kaç gün Sürecek Sevdası :D Vistada iLk Çıkacagı zamanLar BöyLedi..
Windows XP Dünyanın En HızLı iŞLetim Sistemidir.. Hem OyunLarda Hem Normal Çalışmalarda.. Ama Windows 7 Sistemi Oyun Acısından Bir Çok kuLLanIcı Rahatsız UnutmayaLım Windows XP ye Destek 2014 yıLına Kadar Sürecek Yani Microsoftun Barındırdıgı En ii İŞLetim Sistemi Windows 7 Görcez BakaLım Kaç gün Sürecek Sevdası :D Vistada iLk Çıkacagı zamanLar BöyLedi..Öncelikle Dünya'nın en hızlı işletim sistemi şu anda Windows 7 :)İkincisi oyunlarda sorun yaşayan emin ol korsan kullanıcılar. Hoş korsan kopyalar bile sorunsuz çalışıyorya. Bir de şöyle konuşmuyopr musunuz sanki oyunlar Windows XP de sorunsuz çalışıyor. Yani ben anlayamıyorum. Anladığım bir şey var, korkunun nedeni cahilliktir.
Ayrıca oyunlar için gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemi Windows 7'dir çünkü Direct X 9, 10 ve 11'i aynı anda destekliyor :)
XP'yi savunanalara sadece gülüyorum artık... XP= Taş devri.
konunuz için teşekkürler..
herkesin işine yarayacak bir directx güncellemesi
programlar , javalar , net framework (ismini yanlış yazmış olabilirim ) her gün yenisi çıkmasına rağmen ne kadar işe yaradıklarını unutmayalım(, unutturmayın : ) ) ...
xp ve windows 7 karşılaştırması mı yapılıyor hala , anlamadınız mı daha windows 7 nin ne olduğunu, anlasaydınız zaten böle karşıkaştırma yapmazdınız !!
Ayrıca oyunlar için gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemi Windows 7'dir '' Kaç yıL OLdu Bu Windows 7 ÇıkaLı Daha Çıkmadı ztn RafLarda Yok Göremiyorus Doğru Dürüst BiLende Yok Ancak Forum Sitelerine TakıLan, Senin Benim gibi Merak OLan Kişi Kurup KuLLanır BöyLe SistemLeri. Tamamen Bir Komplo Teorisi Windows 7 DeniLen Şey... Vistanın Tüm Sürücü KuruLup KullanılabiLiyo. Buda ne demek Oluyo Windows 7 Vistadan Çıkma Sistem NT Çekirdeği ;) Windows XP ' de Tüm OyunLar Sorunsuz ve StabiL Bir ŞekiLde ÇaLışıyo Directx Güncellemesi Yapsanda Yapmasanda .. Dünyanın En HızLı İŞLetim Sistemi Windows XP'dir Ve Bu BöyLede Kalacak .. Kim Ne derse Desin iStediğini Yazsın HiçBirşey Değiştiremez Bu gerceği
TEK GERCEK WİNDOWS XP PROFESSİONAL
... Dünyanın En HızLı İŞLetim Sistemi Windows XP'dir Ve Bu BöyLede Kalacak .. Kim Ne derse Desin iStediğini Yazsın HiçBirşey Değiştiremez Bu gerceğiAslında başından beri sorun bu. Sağlam argümanlarla ispatlı Windows 7'nin farkı. Onlarca kez anlattım yine anlatırdım ama değişmeyecek önyargılar. Siz 10 sene sonra bile XP kullanıyor olabilirsiniz bu mantelite ile. Millet yeni teknolojiler peşindeyken... Neyse konu sapmasın.
TEK GERCEK WİNDOWS XP
Saolasın güncelleme için. Ben Mart 2009 sonrasında daha yeni güncelleme beklemiyordum DX9 için. İyi oldu bazı oyunlar için...Son Düzenleme: Mustafa@PC ~ 10 Eylül 2009 12:54
Ben Recep Baltaş hocama katılıyorum. XP artık gerilerde kaldı. Sonuçta iki işletim sistemi devrildi üstüne. Hoş bende hala XP var ama bilgisayar kaldırmıyor diğerlerini. Yoksa bende bir dakika durmam XP'de. Ayrıca verdiğin link için teşekkürler hocam.
Evet; denemedim. Ama VMware'da denememe rağman hiçbir Windows'tan görülmeyecek (VMware'da) performansı aldım... Ayrıca kurdum. İllegal olduğu için geri kaldırdım.
Ayrıca Windows 7'yi kurmayanı döveceğiz diye birşeyde söylemedik, zaten öyle birşey olması saygısızlıktır ve imkansızdır...
sevgili arkadaslar su windows 7 yi ovup durmayin su anda hicte konforlu degil kurdum ve baktim daha cok guncellestirme ihtiyaci var ayrica recep sen windows 7 kurdunmmu daha dun resmini istiyordun herkes resim koymustu sana :) ben su an icin vistaya geri donus yaptim saygilarŞaka mı yapıyorsunuz siz? Şimdi size çalıştığım yerleri sayıp burada ukalalık yapmak istemiyorum ama okursanız size bir açıklama yazma gereği duydum.
amacim kotulemek falan degil sadece birazdaha duzelse kucuk hatalar cok daha iyi olacak o zaman seve seve kullanirim
mesela windows 7 de kalabalik dosyalarinizin oldugu bir klasore gidin mausla suruklereyek yerini degistirmeye calisin mesela dosyalarin ortasina almaya calisin alamazsiniz kalin cizgi cikmiyor ya ustune atiyor yada en sona getirmek zorundasınız bu hatayıda microya bildirin.Ben Windows 7'yi Build 7029 sürümnden beri kullanıyorum.
Beta Build 7029, 7067, 7077, 7100, 72XX ve şu anda 7600 RTM sürümünü kullanıyorum. Windows 7'yi 10'dan fazla bilgisayara kurdum ve yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum.
O ekran görüntüsüne gelince: LEVEL dergisi açin bir makale yazıyorudum ve Türkçe bir ekran görüntüsne ihtiyacım vardı. Ben de İngilizce Windows 7 kullandığım için arkadaşlardan ekran görüntüsü istedim zira Google'daki ekran görüntüleri beni tatmin etmedi.
Şimdi bahsettiğiniz şeye gelelim: Ufak bir klasör sürükleme konusu yüzünden Windows 7'ye sadece Türkiyede çamur atılabilir. Ki, zaten Windows 7'de klasör içinde klasörleri farklı konumlandırma mevcut olmadığı için bu bir hata değil. Klasörler çok daha gelişmiş özelliklerine göre dizilebildikleri için böyle bir şeye zaten gerke yok.
Size bir şey diyeyim: Windows 7, daha üç ayda hantallaşan XP'den kat kat daha konforlu ve performanslı. XP kullanıcıları eskiyi hatırlamakta güçlük çekiyor ama ben hatırlatayım: XP 2002'de çıktığında belki de siz bu piyasada bile yoktunuz ama XP o zamanlar hiç bir şeye benzemiyordu. Ancak SP2 çıktı da XP düzgün bir hal aldı.
Bir kere Windows 7'de "Eski dosyaları sıkıştır" diye saçma sapan bir özellik yok :) XP'yi yavaşlatn da bu ama sorsan Allhın kulu bilmez bunu.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın!
Ya ArkadaşLar Bırakın artık Windows7 - XP Tartışmasını Herkes XP nin nasıL Bir sistem Oldugunu biLiyor 1 kaç kişiden Windows 7 nin ne Oldugunu biLiyor .. Windows 7 EV KuLLanıcıLarı içindir. CafeLerde XP den Başkası YaLan Windows 7 gitmez Yani Buda XP nin ÖzeLLiğini Konuşturuyor. Gecen ve Ondan Önceki Sene Vistadan XP ye Geçiş Sayısı O Kadar Fazlaki haddi Hesapı yOk. Ne Yazikki Windows 7 de ÖyLe OLcak