dll hatası yardım

resdt
24-06-2008, 14:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

selam arkadaşlar bilgisayarı her açtığımda
ContentWatch\InternetProtection\Modules\DatabaseManager.dll(error126:belirtilen modül bulunamadı.)
hatası alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

SaGoPa KaJMeR.
24-06-2008, 15:07   |  #2  
SaGoPa KaJMeR. avatarı
Yıllanmış Üye
2,547 mesaj

Arkadaşım Sistemdeki Dll Hatalarınız İcin Şunu Deneyebilirsiniz !

Windows vista/Xp cdni tak. çalıştıra şunu yaz sfc /scannow ve işlemin bitmesini bekle. eksik ve bozuk .dll leri kopyalar,onarır

resdt
24-06-2008, 15:12   |  #3  
OP Taze Üye
9 mesaj

deniyecem teşekkürler

resdt
24-06-2008, 16:43   |  #4  
OP Taze Üye
9 mesaj

arkadaşım byburak2008 önerini denedim işe yaramadı
başka önerisi olan varmı?

muratca61
24-06-2008, 18:57   |  #5  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 2
18 mesaj

Bilgisayarınızda ; "denetim masası > program ekle/kaldır" ile "ContentWatch"(TTNET ile gelen Aile Koruma Programı) programını kaldırınız.

Eğer bu programı standart "program ekle/kaldır" ile göremiyor veya kaldıramıyorsanız Yourİnstaller gibi güçlü program ekleme ve kaldırma programını kullanınız.

neverofnever
24-06-2008, 21:50   |  #6  
Yıllanmış Üye
507 mesaj
Arkadaşım Sistemdeki Dll Hatalarınız İcin Şunu Deneyebilirsiniz !

Windows vista/Xp cdni tak. çalıştıra şunu yaz sfc /scannow ve işlemin bitmesini bekle. eksik ve bozuk .dll leri kopyalar,onarı

Bahsettiğin gibi olmaz çünkü windows kütüphane dosyaları(.dll) ile ilgili değil.
Programla birlikte gelen .dll dosyaları.

Bahsettiğiniz .dll dosyasını ;

sitesinden sadece resimde gördüğünüz harfleri kutulara yazıp onaylayarak indirebilirsiniz.İndirdikten sonra .rar içindeki dosyayı belirtilen klasöre taşı...

ContentWatch\InternetProtection\Modules\DatabaseManager.dll bulunamadı diyor yha sende ContentWatch\InternetProtection\Modules klasörüne bu yeni indirdiğin .dll'yi kopyalayacaksın ve bundan sonra bu .dll dosyasının bulunmasını sağlayacaksın...