selam arkadaşlar bilgisayarı her açtığımda
ContentWatch\InternetProtection\Modules\DatabaseManager.dll(error126:belirtilen modül bulunamadı.)
hatası alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
dll hatası yardım
arkadaşım byburak2008 önerini denedim işe yaramadı
başka önerisi olan varmı?
Bilgisayarınızda ; "denetim masası > program ekle/kaldır" ile "ContentWatch"(TTNET ile gelen Aile Koruma Programı) programını kaldırınız.
Eğer bu programı standart "program ekle/kaldır" ile göremiyor veya kaldıramıyorsanız Yourİnstaller gibi güçlü program ekleme ve kaldırma programını kullanınız.
Bahsettiğin gibi olmaz çünkü windows kütüphane dosyaları(.dll) ile ilgili değil.Arkadaşım Sistemdeki Dll Hatalarınız İcin Şunu Deneyebilirsiniz !Windows vista/Xp cdni tak. çalıştıra şunu yaz sfc /scannow ve işlemin bitmesini bekle. eksik ve bozuk .dll leri kopyalar,onarı
Programla birlikte gelen .dll dosyaları.
Bahsettiğiniz .dll dosyasını ;
sitesinden sadece resimde gördüğünüz harfleri kutulara yazıp onaylayarak indirebilirsiniz.İndirdikten sonra .rar içindeki dosyayı belirtilen klasöre taşı...
ContentWatch\InternetProtection\Modules\DatabaseManager.dll bulunamadı diyor yha sende ContentWatch\InternetProtection\Modules klasörüne bu yeni indirdiğin .dll'yi kopyalayacaksın ve bundan sonra bu .dll dosyasının bulunmasını sağlayacaksın...