Samet sağolasın kardeşim,Reborn bunuda öğrendiğimiz iyi oldu zaten tarih sürekli gözümüzün önünde eğer sitede bir değişiklik olmazsa
Doğum Günün Kutlu Olsun Olca..
byburak2008Gec kaldım yazmakta yaw.Eyvallah,olsun canın sağolsun
Dogum günün Kutlu Olsun Nokta.
Slm coşkun. Biraz geç kaldım ama doğum günün kutlu olsun.
edpresident ve simyager çok sağolun.CHIP Online'da nice mutlu yıllara hep beraber inşallah:))
GÖZLERİNDEN YAŞLAR EKSİK OLSUN
MUTLULUKLAR SENİ BULSUN
BENİ SAKIN UNUTMA AKLINDA BULUNSUN
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
SANMA HEDİYEN YOK
HEDİYE ALACAK PARAM YOK
SANA HEDİYEM BU ŞİİR OLSUN
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNİCE MUTLU YILLARA
ustunahmet ve suskun_kral sağolun varolun. (Şiiri kaydedeceğim:))
şiir biraz olmadı ama idare eder beğendiysen ne mutlu bana
valla kıskandımm benımkını unuttunuz...:)) dogum gunun kutlu olsun coşkun olca...
Arkadaşlar sağolun ustunahmet ayıpsın düşünüp emek vermen yeter onlineTR valla bilseydim kutlardım aslında benimkide 22 Temmuz'du ama geç kalan arkadaşlar yazıyor sağolsunlar artık geçti yazmayında diyemiyorsun doğal olarak bakalım ne kadar gidecek bu arada ikinizede tekrar teşekkürler onlineTR seninde geçmiş doğum gününü kutlarım...
bak bakk geçmiş hala kutluyolarr dahada kıskandımm:)) benım 20 temmuzdu sıteye gırdım anasayfada bısey varmı dıye baktım yoktu ve bende dogum tarıhımı sıldım neysee ...senın tuzun kuru tabıı (bıraz burhanlaşalımm) senın tuzun kuru tabii..:))önemlı degıl bu aradaa...
onlineTR üzülüyorum bak sen doğum tarihini niye siliyorsun yavvv...
onlineTR bu yazdığım şiir sanada gelsin nice mutlu yıllara
benimkide bu ayın 29 zuna
teşekkur ederım senınkını kutlarız artık 5 gun kalmişş..:))
ustunahmetin doğum gününü mü kutluyorsunuz anlamadım ama onunkine daha var gerçi benimkide geçti ama sağolun arkadaşlar birlikte nice mutlu yıllara inşallah:))
arkadaslar ersınbakarında dogum gunu bugun haberınız ola
ersinbakardoğum günün kutlu olsun coşkun arkadaş..senınde dogum kutlum olsun abicim
Ovvv harbi ersinbakar'ın doğum günümü yaavvv ersinbakar kardeşim doğum gününü kutluyorum sağlıklı ve mutlu nice yıllara inşallah diyorum ama başka konumu açsak diye tereddütte kaldım buraya yazdım başka konu açlırsa oradada kutlarım ben karışmam:)
hehehe:D tamam ben acarım sımdı:d