Sağolasın tuncab yanlız pastadaki mumlar eksik:P Neyse bu senelik böyle olsun:)
Doğum Günün Kutlu Olsun Olca..
Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve Temiz bir ömür dileğiyle. Doğum Günün Kutlu Olsun.coskun abicim
Güneş kadar sıcak, kar tanesi kadar berrak, yağmur kadar saf ve Temiz bir ömür dileğiyle. Doğum Günün Kutlu Olsun.coskun abicim
Eyvallah Hikmet:)) düşünüyordum acaba bu konuyu güncelleyen çıkar mı diye, fakat güncellemeden geçtim doğum günümü hatırlamayanlar çoğunlukta çıktı:P Her neyse yaş oldu 20 sürüm 2.0 diyelim:)) İyi dileklerin için teşekkürler, daha nice mutlu yıllara hep beraber inşallah...
Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere...
Bu arada forumda herkesin doğum gününü kutlama gibi bir imkanımız olmadığı için burdan doğum günü geçmiş ve gelecek olan herkesin doğum gününü kutluyorum
İyiki doğdun Çoşkun nice senelere umarım hayatta her şey istediğin gibi gider
Çok sağolun arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, nice mutlu seneleri hep beraber görebilmek dileğiyle:))
doğum günün kutlu olsun çoşkun abi.
Amanın saat 22.31 geç kalmadan bende kutluyayım
Açtığım konudan (doğum gününe bak karakterini öğren) bakınca 22 Temmuz Dalgalı yazıyor:D
Sağolun varolun arkadaşlar:)) Serkan abi linkteki olay süpermiş, teknolojinin nimetleri gün geçtikçe artıyor:)) İlerde kimbilir neler göreceğiz, neyse biz her şeyden önce sağlıklı, nice mutlu yılları hep beraber görelim de tekrar kutlayan herkese teker teker teşekkürlerimi sunuyorum:))
COŞKUN OLCA nice mutlu yıllara sizler iyi ki varsınız dostlar;)iyi ki üye olmuşuz CHİP e.BU arada askerlik yaklaşıyor galiba..ne kadar kaldı?ikimiz aynı gideriz inşallah;=)
Sağolasın Adem, daha üniversite birinci sınıf yeni bitti, üç sene daha ilişiğimin olmaması gerekiyor ama belli olmaz bu işler:P
oku kardeş oku;biz okumadık bari sizler okuyun.sabah işe git akşam eve gel.;)biter mi böyle bu hayat.;)boş ver askerliği dibine kadar oku.kısa dönem yaparsın belli olmaz=)..
Sağolasın Adem, daha üniversite birinci sınıf yeni bitti, üç sene daha ilişiğimin olmaması gerekiyor ama belli olmaz bu işler:
Hepinize teşekkürler arkadaşlar, sanırım benim için muhteşem olan bugün de bitti:))
edit: evet bitmiş:))