Forumumuzun değerli üyesi Coşkun Olca,Doğum günün kutlu olsun...
https://www.chip.com.tr/kisisel/53751.html
Doğum Günün Kutlu Olsun Olca..
wow harbiden dogum gununmu coskn abi .
Ben MSN den söylemiştim ama tekrar söyleyeyim doğum günün kutlu olsun Coşkun arkadaşımız :)
doğum günün kutlu olsun coşkun arkadaş..
Vaayyy be 19 yaşıma bastım ama böyle bir şeyle ilk kez karşılaşıyorum hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar gerçekten CHIP Online'da nasıl bir dostluk ortamı olduğunu bir kez daha gösterdiniz görünce ne kadar sevindim anlatamam tekrar hepinize teşekkürler daha CHIP Online'da beraber nice mutlu seneler geçirmek dileğiyle ömrümün sonuna kadar buradayım inşallah(artık her sene güncellersiniz:))
Tuğsan haklısın ama bu sene böyle oldu napalım:).OnnuuR seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun arkadaşım.Bu arada ikinizede teşekkürler:)
XxXDaRKoXxXBen MSN den söylemiştim ama tekrar söyleyeyim doğum günün kutlu olsun Coşkun arkadaşımız :)Aynen
doğum günün kutlu olsun...
Doğum gününü kutlarım Çoşkun, yeni yaşın hayırlı olsun.. =)
Cem abi,Ercan Yerci,Ömer ve supercocuk doğum günümü kutladığınız için hepinize çok teşekkürler:))
geçmiş dogum günün kutlu olsun olca yeni gördüm neyse nice yıllara
umarım geç olmamıştır..doğum günün kutlu olsun coşkun..
Eyvallah arkadaşlar sağolun:))
Nica sağlıklı yıllara. Yeni yaşın hayırlı olsun.. Dikkat et çabuk eskiyor..
Coşkun OLCACem abi,Ercan Yerci,Ömer ve supercocuk doğum günümü kutladığınız için hepinize çok teşekkürler:))Bana yok öyle ha !
XxXDaRKoXxXBana yok öyle ha !Ayıp ettin Burak konuya bakarsan epey flood yapıyorum:D 3-4 kişi kutladığında teşekkür ediyor ardından gene kutlayan arkadaşlar olursa gene 3-4 kişi bekliyor öyle toplu teşekkür ediyorum sana,neverofnever'a,hiko91'e,ersinbakar'a,Tuğsan'a ve Onur'a ilk sayfada teşekkür etmiştim,şimdide Borga abime teşekkür ediyorum tekrar hepiniz çok sağolun arkadaşlar:)
Reborn,Enes,Quake sizlerde sağolun. Ayrıca Quake nerden buluyorsun bunları Allah aşkına
Doğum günün kutlu olsun :) Sağlıklı mutlu yıllara ...