yoo belki çok iyi deil ama kötüde değil,iş görür:d
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
bırak inna yı shakira she wolf dinle :)
çok manyak oynuyo shakira,bu arada rapid beni deli ediyo ya,eskiden indirdiğim dosyaları şimdi indiremiyorum, sadece premium diyo,sıktı ya bunun bi yolu falan yokmu nasıl indircem yaa:( kotam ilkkez 1 gb arttı,indircek bişi bulamıyorum..
bunun latincesi çok güzel ya :D:D insanın kafese giresi geliyor :D:D
erhan şu oyunun linkini bana msn den atar mısın ?? bari burda işe yara :):)
Abi Şimdilik Age İdare Ediyor Hem İşletim Sistemi Ve Oyunlarımın Hiçbirine (Zaten İki Tane Var :D CS: Source ve AOE III) Türkçe Pathc Yüklemiyorum ... İngilizcem Gelişior ... Hem Oyna, Eğlen Hemde Geliştir :)
erhan age of empire 3 ün linklerini msn den verir misin??
Benim İndirdiğim sitede Tüm 2009-2010 Oyunları var ve Kesinlikle Bir Tane bile Kırık Link Görmedim 1 Yıldır Oradayım Bir tane Kırık link veya Çalışmayan Oyun Yok Adamlar 7/24 Upload Yapıyorlar COD MW2 var SHift var REsident Evil Beş var Sanırım bu Gün Yeni Oyunlar Çıktı ... Hem Sadece tek Rapide Değil ;
Netload
Rapid
Filefactory
Hotfile
Bir tane daha vardı hatırlayamadım :D
bunlara yüklüyor Özelden Atarım Ama Günahı Vebali Sizin Ben Bilmem Hataa Atmam ... Ama Israr ederseniz Sitenin İsmini Sölerim Googlede Aratınca İlk sırada Çıkar :D
tamam msn den söyle bir işe yara bari :)
ubuntu nun linkini istedim kendin bul dedim win7 indircem nerden indirebilirim neresi güvenilir diye sordum işim var dedin ne zaman selam yazsam işim var diyosun ben haftalardır sana kızıyorum
hahah :D Ubuntununkini Sonra Verdim Unuttun mu Hatta Sabah İndiriyorum Dedin :)
Windows 7 Bul Dedin Bana Yarım Saat Aradım Bulamadım :) Sonra Dedin Win 7 yi Çek Yolla Bende Dedim Git Net cafeye RC İndirsin Çeksin dedim :) Sende Dedin Cafelere Düşürme Beni Dedin :D
Ayrıca MSN'de Gerçekten İşim Varken Bazen Yapıyorum Öyle :D Yoksa Zaten Sadece As Yazıp Başka Bir ŞEy Yazmayacağım Aynı Şey ... :D
Ne Alakamı :) Öğrenin İngilizceyi :D Tek Dil Tek İnsan Çift Dil 2 ...