Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Sakın Çin Malı dokunmatik almayın.Bırakın dokunmayı bir süre sonra Gagalamatik oluyorlar.Dokunmak yerine parmağınla iyice bastırmak gerekirse oymak gerekiyo :D
5530'un 3G'si yok.3G'si olmayan telefona o kadar para verilmez bence.5800'da hem 3G hemde
Wi-Fi var...
2 dk da bakkala gitme rekoru. motorla son sürat git gel. dondum bee. sadece bere alıp çıktım bakkala motorla gittim üstümde yazlık ince bir gömlekle.
Ne ballıyım beee. arkadaşın hdd yi kopyaladıydım lord of the rings in en son oyunu çıktı içinden :P:P tamam artık frooodooo frodoooo.
Gandalf.
3. filmin extended olanında bir kısım var hani bunlar aragorn gimli gandalf birde elf mordor kapısına dayanıyodu ya. orda kesilmiş bir kısım vardı. Bir tane ucube geliyor sauronun adamı.
Gandalfa ihtiyar moruk diyişi var öldürüyor beni.
Arkadaşlar 300 TL'ye Dijital Fotoğraf makinesi önerileriniz var mı?Mümkünse Sony olsun.
Güzelmiş Ancak Bendede Samsung Takıntısı Var Bende SAmsung U600 Kullanıyorum Yaklaşık 1 yıldır Bir ara SGH E250 Vardı Hala Duruyor Bazen Açıyor İğreniyorum :) ...Ama u600 Kusursuz Bir Telefon Keşke Vaktinde Bir Üst Modeli, U700'ü Alsaymıştım Diyorum Çünkü Onda 3G Desteğide Var Telefonda Herşey Var Ama SAdece 3G Yok, Olsun Bukadarı Yetiyor ... ZAten Sadece MP3, Çağrı Ve Fotoğraf Makinesi Olarak Kullanıyorum Ha Arada Birde Counter Oynuyorum :) İsterseniz Foto Çekip Atayım :)
BUDA SAMSUNG U600 COUNTER-STRİKE JAVA DESTEĞİ OLAN TÜM TELEFONLARDA OLUYOR SANIRIM PEK TADI OLMASADA İDARE EDİYOR DİYEBİLİRİM LÜTFEN OYUNU İSTEMEYİN BİR TANE JAD-JAR SİTESİ VARDI ORDAN BULDUM 2 AY ÖNCE AMA ŞU AN KAYBETTİM ADRESİ İSTEYEN OLURSA YENİ RESİMLER ATARIM BU ARADA SİMS PET 2 DE VAR :)
Konu coşmuştu şimdi durgunlaşmış :D
PcMaKeR abi o oyunun PSP'side varmış.Yarın yükletirim :D
Bu grafikler PSP'de mi yani.İlk 2 resim PSP'deyse o boyutta bir makine için harika bir görsel gücü var demektir.
Bırak ya gidiyom ben moralimi bozdular. kalk kalk atalım biz pcleri. xbox 360 alıp bide 46" sony lcd alalım full hd keyfimize bakalım bu ne ya.
Playstation 3 de olur bluray var. Bi halta yaramıyor ama olsun. ileriye dönük :P