Hehe :D:D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,757 mesaj
Kendi imzamı göremiyorum mesajımın altında,gören var mı?
Banlandı
1,256 mesaj
Tamam KaaN96,o da önermiş sadece,sert çıkmana gerek yok,boşver.Gerginlik de bir imza yüzünden çıkmış.Tamam al ama ADEM-KAYA'dan ve diğerlerinden izinli almış bana sormadan almış.Birde niye böyle yaptın diyince "sana sormama gerek yok ben üstadlara sordum" gibi birşeyler söyledi.Niye bana sormana gerek yok diye sinirlendim!Tamam o resim benim olamayabilir ama onu ben bulup imzama koymuşum en azından Ö.M. ile sorsaydın!
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
Erhan ben de çikolata istiyorum:D Antepfıstıklı olsun:D
Tamam KaaN96,o da önermiş sadece,sert çıkmana gerek yok,boşver.Gerginlik de bir imza yüzünden çıkmış.Görüyorsunuz, Biz İnsanlar Ceviz Kabuğunu Doldurmayacak Sebeplerden Dolayı Sinirlenebiliyor, Hatta Birbirimizi Kırabiliyor, Yıpratabiliyoruz ...
İsterseniz DEvam Etmesin :)Hadi Sakinleşin :) ...
...
Erhannnn.
hay ben senin.. saat 11.30 oldu lan niye canımı çektirdin... daha dün yedim. Şurda yiyecekli birşeyler vermen yaw. mahsusmu yapıyorsunuz. tam uyuyacaktım şimdi motora binip ta merkezden mi alıp gelecem. Polis durduracak. Nere gidyon lan gece gece diye soracaklar. abi doritos alacadımda mı dicez :P
senaryoya bak hemen bişi ürettim. Vermen bida be canım çekti bari çerez yiyim. Ulen erhan ulen erhannnn.
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
968 daha iyi tam isme gerek yok:D
Acaba niye görünmüyor ki o imza az önce de denedim olmadı.
Banlandı
1,256 mesaj
Bendede görünmüyor imzalar.Kullanıcı Çıkışı yapınca görüyorum.
Yav ben mesaj yazana kadar kaç mesaj gelmiş yahu!Ben biraz daha alıştırma yapıyım :D
Abi Sen Beni Güldürdün Allah'da Seni Güldürsün Aslında Senden Senarist Süper Olur Ha Akşam Doritos Almaya Giderken Polis Durdurur ve Sorar NEreye Adamım !
Erhannnn.
hay ben senin.. saat 11.30 oldu lan niye canımı çektirdin... daha dün yedim. Şurda yiyecekli birşeyler vermen yaw. mahsusmu yapıyorsunuz. tam uyuyacaktım şimdi motora binip ta merkezden mi alıp gelecem. Polis durduracak. Nere gidyon lan gece gece diye soracaklar. abi doritos alacadımda mı dicez :P
senaryoya bak hemen bişi ürettim. Vermen bida be canım çekti bari çerez yiyim. Ulen erhan ulen erhannnn.Abi Valla Bir Minik Boy Doritos Alıcam :) Olmadı Bir Kamyon :D
Banlandı
1,256 mesaj
Erhan bari şunu gece gece yapma!Böyle devam edersen yakında bütün forumun hali;
Gece gece cips,kola,dondurma...
Banlandı
1,256 mesaj
Erhan!!!Böyle devam edersen keserim kediyi!!!
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj
http://www.youtube.com/watch?v=ziARVm5ZDug&NR=1
Guitar Hero World Tour,Hot For Teacher,adam Expert'te %100 yapmış.Vay be.