Cahilin hali de bir başka oluyor...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Win 7 nin dvd maker ini kullanan var mı aranızda
Ben ilk defa bir dvd yazdırıcak oldum binde 4 ten sonra tık yok ilerlemiyor.Hay ben böyle dvd makerin....gitti bizim dvd ...heh neyse daha hiçbir şey yazmamış ama bir daha hayatta kullanmam 15 dk boş yere bekledik hiçbişey yapmamış :)
Ashampoo 2010 ile yazdırıyorum 9 dk sonra hazır...Program dediğin böyle olmalı şip şak :)
Ben yatıyorum.Herkese iyi geceler...
domuz gribi bizim okulları tatil etti , güzelde etti :)
PcMaker, antikor mevzusunda da , diğer konulara bakış açın gibi çok emin bakıyorsun..Dur da deneyelim :)
bu windows u ne zamandır kullanıyorum kaç sene oldu..Hala tam olarak çözemedim , şu resim den de çözemediğim anlaşılıyor :)
PcMaker, antikor mevzusunda da , diğer konulara bakış açın gibi çok emin bakıyorsun..Dur da deneyelim :)
nasıl bakıyormuşum konulara.
Sorulan sorulara saçma cevaplar vererek mi.
silinmiş windows u easyboot ile getirmek yada boşta duran makinanın virus vb birşey olmadığı halde işlemci fanının tozlanmasından dolayı % 100 işlemci yer gibi cevaplar mı veriyorum.
Milletin yanlışlarını biz topluyoruz. Antikor bir halta yaramıyor kuracaklara burdan öpücükler. hele windows 7 de sistemin canına okuyor. Denemesi bedava.
kendinden çok eminsinde onu diyorum..neyse benim moralimi ne kadar bozmaya çalışsanız da bozamazsınız bugün merak etmeyin :)
antikor u sen nasıl çalıştırdın windows 7 de ?bi yorumun da çalıştıramadığını sölüyorsun
şimdi de çalışıp canına okuduğunu ? :)))
kendinden çok eminsinde onu diyorum..neyse benim moralimi ne kadar bozmaya çalışsanız da bozamazsınız bugün merak etmeyin :)amacım moral bozmak değil Osman.
antikor u sen nasıl çalıştırdın windows 7 de ?bi yorumun da çalıştıramadığını sölüyorsun
şimdi de çalışıp canına okuduğunu ? :)))
Neyse salla beni.Antiviri kaldırmaya çalıştım kaldırmadı.
klasörünü c den d ye taşıdım çalışmadı. program files da çalışmadı.
sen bu programa güvenirmisin şimdi.