Gerilim filmi sevenler için iyi bir seçenek: Otostopçu .Başrollerde Sean Bean var.Yalnız kan gövdeyi götürüyor filmde benden söylemesi...(nette herhangi bir yerden bulup izleyebilirsiniz) :paylaşımlarının devamını diliyorum :)
cidden ama benim gibi hangi filmi izlemekte karar veremeyenler için güzel oluyor..
En yakın zamanda izlicem , teşekkürler :)antikor mezsusunu denemedim ama denicem..Arkadaşlarımızın yaptığı birşey olduğu için ilgilimi çekti şimdilik..Bu arkadaş(lar) bunu yapıyorsa , ben kullanırım kardeşim.....
üye de olurum başka birşey gerekiyorsa onuda yaparım ne kadar da kötü olsa...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
paylaşımlarının devamını diliyorum :)bi halta yaramıyor.
cidden ama benim gibi hangi filmi izlemekte karar veremeyenler için güzel oluyor..
En yakın zamanda izlicem , teşekkürler :)antikor mezsusunu denemedim ama denicem..Arkadaşlarımızın yaptığı birşey olduğu için ilgilimi çekti şimdilik..Bu arkadaş(lar) bunu yapıyorsa , ben kullanırım kardeşim.....
üye de olurum başka birşey gerekiyorsa onuda yaparım ne kadar da kötü olsa...
avira free bundan iyidir.
ALINTI:www.teknolojide.com
Download: LiveBrush
ohaaa bu rekoru kırmak ıcın cok çalışmamız gerek çokkkkk:)
Bunları Biliyor muydunuz?
- Kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu,
- Ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadığını ve bunu kimsenin açıklayamadığını,
-Dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 ünün,makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini çekmek isteyeninsanlar sayesinde meydana geldiğini :)
- Yaşamın boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyeceğini
- İdrarın zifiri karanlıkta parladığını,
-Eğer çok şiddetli hapşırırsan, kaburgalarından birini kırabileceğini.Hapşırmayı engellemeye calışırsan, başındaki veya boynundakidamarlardan birinin yırtılabileceğini ve ölebileceğini. Hapşırdığınsırada gözlerini açık tutmaya çalışırsan, yerlerindenfırlayabileceklerini,
- Domuzların vücut yapılarından dolayı hiçbir zaman başlarını yukarı kaldırıp gökyüzüne bakamadıklarını,
- Dünya nüfusunun %50 sinin hiç telefonla konuşmadığını,
- Farelerin ve atların kusamadıklarını,
1 saat süreyle kulaklıkla birşey dinlemenin kulaktaki bakteri sayısını %700 arttırdığını,
- Çakmağın kibritten önce bulunduğunu,
- Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan için benzersiz olduğunu,
biliyor muydunuz?
Lanet olsun bu telefonla pazarlama yapanlara yetti artık be şikayet edicem bunların hepsini.
Adamlarda ne utanma ne sıkılma hiçbişey kalmamış kardeşim.
Telefonda bana diyor ki filanca bey sizi tanıyormuş(gerçekten tanıyorum, nerden buluyorlarsa isimleri) o tavsiye etti işte dedi ki sizi kırmaz davet eder,bu akşam bi çayınızı içmeye gelip ne satıcaksa ondan bahsediyor işte ben tabi sinirden dinlemiyorum bile(hangi firma olduğunu anlamışsınızdır artık) adamı ama artık tak etti.Gerekli ne kadar merci varsa şikayet edicem.Böyle saçmalık olmaz ya insana evde bile rahat vermiyorlar,üff iyice cinlerim tepeme çıktı...
Arda Turan da domuz gribi oldu!
Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Arda Turan'da domuz gribi virüsüne rastlandı...
Sarıkırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada ArdaTuran'a burun akıntısı, ateş ve genel halsizlik şikayetleri ilebaşlayan sağlık sorunu için yapılmış olan testlerinin bugün çıkansonuçlarında H1N1 test sonucunun pozitif olduğu bildirildi. Arda'nınkonuyla ilgili detaylı olarak bilgilendirildiği ve tedavisinebaşlandığı ifade edildi. Sağlık durumu iyi olduğu ve istirahat ettiğiaçıklanan Arda'nın, takımdan ayrı olarak, 23 Kasım Pazartesi gününekadar özel tedavisine devam edileceği kaydedildi.
Sarı kırmızılı futbolcu takımının 22 Kasım Pazar günü oynayacağı Manisaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Bana ne ya Arda dan herkes hasta oluyor hatta ölüyor.Arda nın özelliği neymiş...
BİLGİ:
Örümcekler böcek değildir. İkisinin en önemli farkı, böceklerin altıbacağı varken örümceklerin sekiz bacağı olmasıdır. Ayrıca böceklerinvücudu üç bölütlü, örümceklerinki ise iki bölütlüdür. Son olarakgenelde böceklerin binlerce minik gözden oluşan bileşik gözleri vardır,örümceklerin ise genelde tane basit gözü vardır.
Örümceklere duyulanaşırı tiksinti ve korkuya araknofobi denir. Aksine çoğu zararsızdır vebirçok zararlı böcekleri avlayarak tabiatı temizleyen bir yaratıktır.
aralıkta domuz gribi aşıları okullara gelecekmiş
birde Arda Turan'a domuz gribi bulaşıyor doktorlar seferber oluyor normal bir insana bulaşsa doktorların bakası gelmiyor
Merhaba Kayıtsız Üye,
Bu bölüme konu açmadan önce lütfen kuralları okuyunuz
---------------
Kayıtsız Üye.
Üye nedir: bir yere bilgilerini kayıtlayan kişidir.
Bu ne şimdi akşam akşam amma güldüm.
Bunu yapan TR nin büyük sitelerinden biri. İlginç. O ingilizce - Türkçe yapan arkadaşa madalya vermek lazım.
Merhaba Kayıtsız Üye,
Bu bölüme konu açmadan önce lütfen kuralları okuyunuz
---------------
Kayıtsız Üye.Üye nedir: bir yere bilgilerini kayıtlayan kişidir.
Bu ne şimdi akşam akşam amma güldüm.
Bunu yapan TR nin büyük sitelerinden biri. İlginç. O ingilizce - Türkçe yapan arkadaşa madalya vermek lazım.