dalga geçtim :D yanlış anlama :) güzel çalışma.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
o forumdaki konu görüntülemeleri tarayıcı bazlı değil sitenin kodlaması ile ilgili bir sorun.
tarayıcı fark etmez.
Ya sunucuya çok yüklenilmiştir ya sql sorguları yanlış çalışmıştır vs vs uzar gider ama tarayıcı bazlı düşünmeyin gülerler.
24 saatte 5 milyon sattı
Çıktığı ilk günden bu yana 5 milyona yakın satmayı başaran oyun, büyük bir rekora imza attı.
Activision Blizzard şirketinin ürettiği "Call of Duty: Modern Warfare 2" bilgisayaroyunuyalnızca Kuzey Amerika ve Birleşik Krallık'ta piyasaya sürüldüğüilk 24saatte satış rekoru kırdı. Şirket tüm dünyada önceki gün satışasunulanoyunla ilgili satış rakamlarını bugün açıkladı. Şirketinsatışverilerine göre, oyunun Kuzey Amerika ve Birleşik Krallık'ta ilkgünsatışından 310 milyon dolar gelir elde edildi.
Şirketayrıca buülkelerde ilk 24 saatte yaklaşık 4.7 milyon adet oyunsatıldığınıtahmin ediyor. 60 dolara satışa sunulan oyun, Windowsişletim sistemikullanılan bilgisayarlarda, Microsoft'un Xbox 360 veSony'ninPlayStation 3 konsollarında oynanıyor. Oyun, internet üzerindençoksayıda oyuncunun katılımıyla da oynanabiliyor.
o forumdaki konu görüntülemeleri tarayıcı bazlı değil sitenin kodlaması ile ilgili bir sorun.Abi BEn Bu Gün Sana SANAL KORSAN Adlı Gerçek Hayattan Esinlenilmiş Ünlü Hackerın Hayatı
tarayıcı fark etmez.
Ya sunucuya çok yüklenilmiştir ya sql sorguları yanlış çalışmıştır vs vs uzar gider ama tarayıcı bazlı düşünmeyin gülerler.
Dünyanınen ünlü bilgisayar korsanı Kevin Mitnick'in gerçek hayat hikayesi ,izlerken gözlerinize inanamayacaksınız Film belkide gerçek hayattaki enbüyük düşmanı , onun hapse girmesine sebep olan Tsutomu Shimomura'unkitabı Takedown'dan uyarlanarak çekilmiş. Filmi izlerken bir insanınsadece ne kadar daha iyiyi başarabileceğini denemesindeki azmine ,herhangi bir hırsızlık yapmadan yeteneği yüzünden nasıl azılı katillerkadar aranan birisi olabildiğine hayret edeceksiniz. Takedown ve KevinMitnick tüm dünyanın tanıması ve saygı duyması gereken bir insan olarakfilmde de kendini gösteriyor.Ve filmdeki ünlü repliği akıllardançıkmıyor : Dünyanın bilgiyi bilmeye hakkı var! ...Tanıtımı Böyle Ve Ben Şu An Başladım Seyretmeye Başı Biraz Kötü ...
Başında Şöyle Yazıyor Türkçesi Gerçek Hayattan Olduğunu Anlatıyor ...
SAnal Korsan İZlerken Beni Etkiledi Filmden Daha Çok Hayatı Çok Güzel Olmuş Canlandıranlar Falan Orta Derece Bir Film ... Dünkü Kadar Güzel de Olmasa ( Sevginin gücü Léon) Adamın Hayatının Film Haline Gelmesi Ve Kalitewye Buluşması İle Güzel Bir ŞEy Ortaya Çıkmış Diyebilirim Derim ...
Ancak Okadar Güzel Olduğu Söylenemez ... Ben Beğendim 10 ÜZerinden 8 Alır Bence ...
Erhan PC tarzı böyle hacker filmlerinden nefret ediyorum önerme bana.
Hiçbir zaman o havayı tutturamıyorlar.
Bu filmi izledim ben.
Call Of Duty MW2 de ek görevleri oynuyorum hep veteran seviyede ağzıma ... lar resmen ya. hele şu çernobil deki görev bi türlü geçemedim ha çok zorluyor veteranda. adamlar bir mermi sıkışta seni etkiliyor. ama 3 yıldız veriyor. olmuyor böyle notebokta da oynanmıyor ki rahatca.
Erhan PC tarzı böyle hacker filmlerinden nefret ediyorum önerme bana.Evet Banada Biraz Yapmacık Gelmedi Değil Film ...
Hiçbir zaman o havayı tutturamıyorlar.
Bu filmi izledim ben.
Call Of Duty MW2 de ek görevleri oynuyorum hep veteran seviyede ağzıma ... lar resmen ya. hele şu çernobil deki görev bi türlü geçemedim ha çok zorluyor veteranda. adamlar bir mermi sıkışta seni etkiliyor. ama 3 yıldız veriyor. olmuyor böyle notebokta da oynanmıyor ki rahatca.Ama Zevk Aldığımı Söylemeden Geçemem Soluksuz İzledim Diyemem ... :)
Ya Adam Hack'liyor Ancak Nasıl Yaptığını Pek Göremiyoruz ...
...
Ay Siz MW2 Oynayın Varmı Age Of Empires III'den İyisi :D :D:D
Youtube Videoları Mp3 Formatına Nasıl Çevirilir?
Ülkemizde erişime kapalı olmasına rağmen çeşitli yollarla hala en çok girilen sitelerin başında olan YouTubetüm dünyadan bir çok kullanıcının her gün kullandığı bir videoservisidir. Böyle bir ortamda hemen hemen aradığımız her videoyubulmamız mümkün. Aşağıda anlatacağımız online yöntemler ilebilgisayarınıza her hangi bir program yüklemeden bu büyük sitedenistediğiniz videonun mp3 formatına nasıl çevirileceğini bulabilirsiniz.
VidtoMP3http://www.vidtomp3.com/ adresindesitenin ana sayfasında adres kutusuna youtube de beğenmiş olduğunuzvideonun tam adresini yazarak “Download” butonuna basmanız yeterlidir.Yazmanız gereken youtube video adresi örnek olarak http://www.youtube.com/watch?v=pTdJowGi0UI şeklinde olmalıdır.
Video2mp3http://www.video2mp3.net/ adresindesitenin ana sayfasında adres kutusuna youtube de beğenmiş olduğunuzvideonun tam adresini yazıp adres kutucuğunun altındaki kaliteseçeneklerinden birini seçmeniz gerekmektedir. Standark kalite veyaYüksek kalite den herhangi birini isteğimize göre seçip “Convert”butonuna basmamız yeterlidir. Yazmamız gerekn youtube video adresiörnek olarak http://www.youtube.com/watch?v=pTdJowGi0UI şeklinde olmalıdır.
Vixyhttp://vixy.net/ adresindesitenin ana sayfasında adres kutusuna youtube de beğenmiş olduğumuzvideonun tam adresini yazıp adres kutucuğunun altındaki çevirmekistediğimiz format seçeneklerinden birini seçmemiz gerekmektedir. Vixymp3 formatının yanı sıra .avi, .mov, .mp4, .3gp, video formatlarınıdadesteklemektedir. Seçilen formattan sonra “Start” butonuna basmanızyeterlidir. Yazmamız gerekn youtube video adresi örnek olarak http://www.youtube.com/watch?v=pTdJowGi0UI şeklinde olmalıdır.
Age of III ün bütün paketlerini bitirdim uyu sen.
bakma oyun oynamıyormuşum gibi görünüyor ama age of manyağıyım: mythology,empries cep telefonuma(pocket pcm vardı zamanında) age of empries kurup oynadım olum ben. MS Game Studios yapıyor abi.
1280 İlk gözlük İtalya'da yapıldı.
1450 Johannes Gutenberg'in baskı makineleri kitap üretiminde çığır açtı. Bunun sonucunda yeni icatlar hakkındaki bilgilerin yayılması hızlandı.
1453 Copernicus (Kopernik), gezegenlerin Dünyanın etrafında değil, Güneş'in etrafında döndüğünü ortaya atan kuramını yayımladı.
1592 Galileo, cisimleri 30 kez büyüten bir teleskop yaptı.
1614 İskoçyalı matematikçi John Napier logaritma cetvelini icat etti.
1618 Johannes Kepler, gezegenlerin Güneş'in çevresinde çizdikleri elips biçimindeki yörüngeleri betimleyen yasaları yayımlar.
1622 Blaise Pascal, babasının vergi hesaplarında kullanması için bir toplama makinesi icat etti.
1643 Evangelista Torricelli, hava basıncını ölçmek için şimdi civalı barometre denilen cihazı icat etti.
1656 Christian Huygens, Galileo'nun fikirlerine dayanan hassas bir sarkaçlı saat tasarladı.
1668 Isaac Newton ilk aynalı teleskopu yaptı.
1682 Edmond Halley, daha sonra kendi adıyla anılacak bir kuyrukluyıldızın yörüngesini çizip betimledi.
1687 Newton'un, evrensel çekim yasalarını formülleştirdiği Principia başlıklı kitabının yayımladı.
1690 Edmund Halley, dalış makinelerine hava pompalayacak bir yöntem geliştirdi.
1698Thomas Savery'nin yaptığı ilk buhar makinesi, su altında kalan madenlerdeki suyu dışarı pompalamada kullanıldı
3 Film ve iki önemli kişi:
Christian Nolan ve Christian Bale.
Biri Yönetmen Biri Oyuncu ve aşağıdaki filmlerde Bale'i oyuncu olarak kullanmıştır Nolan.
The Prestige,
Batman Begins,
Batman The Dark Knigth.
3 üde süper bir filmdir izlemeyen büyük bir film üçlüsü kaçırmıştır.
_Herooo hoşgelmişsin kardeşim.
Erhandan film önerisi aldım. Bu çocuğu seviyorum artık.
Leon filmin ismi kesin izle. kesinnn. Patronumla sabah 1 saat kadar filmden konuştuk. biliyormuş.
Neyse Bir Peter JAckson filmi : District şuan iniyor 600 kb ile çekiyor megauploaddan :D durdurup devam etme desteği de var:D beleşe iş görüyoruz megauploaddan ne güzel. 15 dk da 700 mb lık film.
_Herooo hoşgelmişsin kardeşim.Bu ne hoş karşılama :) Hoşbulduk .
Erhandan film önerisi aldım. Bu çocuğu seviyorum artık.
Leon filmin ismi kesin izle. kesinnn. Patronumla sabah 1 saat kadar filmden konuştuk. biliyormuş.
Neyse Bir Peter JAckson filmi : District şuan iniyor 600 kb ile çekiyor megauploaddan :D durdurup devam etme desteği de var:D beleşe iş görüyoruz megauploaddan ne güzel. 15 dk da 700 mb lık film.
Leon izlenmez mi yahu.Olağanüstü bişey.Gerçekten ne kadar abartsam az.Çok kaliteli bir film.Jean Reno nun karizma yeter.Guiza'ya benzemese daha iyi olacaktı ya da ben Guiza'yı hiç tanımasam... :p
Districtinde fragmanından biliyorum.Hd sini bekliyorum o filmin.2012 kıyamet falan diyorlardı.O filmide merak ediyorum.Konu güzelde onunda içine etmişler sanırım.Son Düzenleme: _hEro ~ 24 Kasım 2009 21:57
Bir arkadaşım izlemişte yurttan.Saçma sapan şeyler katmışlar içine diyordu.
Bu aralara Mayalara merak sardım zaten :) Burçlara falan hiç inanmazdım ama mayalar farklı :p
Rock severlere gelsin.Senfonik Rock.Almora.
Kalihora's Song :
http://www.youtube.com/watch?v=cqbeL4k9GPc
Kaf Dağının Ardında . Masal havasında çok güzel bir şarkı.
Almora ne grupmuş yahu.Cidden çok farklı şarkıları var.
2012 yi indirdim bekliyor.2012 yi izledim,bu filmden fazla birşey beklemesin kimse...
ilgimi çekmedi bi türlü...
Bildik amerikan propagandası, klişe bir film; üstelik başrol oyuncuları tam bir felaket örneği :)
Film sadece görsel efektleri için izlenebilir ama 2,5 saat harcamaya değecek bir yapım değil kesinlikle...
3 Film ve iki önemli kişi:Kesinlikle doğru bir tespit :)
Christian Nolan ve Christian Bale.
Biri Yönetmen Biri Oyuncu ve aşağıdaki filmlerde Bale'i oyuncu olarak kullanmıştır Nolan.
The Prestige,
Batman Begins,
Batman The Dark Knigth.
3 üde süper bir filmdir izlemeyen büyük bir film üçlüsü kaçırmıştır.
Özellikle Prestijde döktürüyor Bale :)