Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
MERVEEE!!!
Hadi ordan beee
canını sıkarsam kaç yazar
uslübum gayet doğru
ne deemek istediğim açık
olar bozuşalım ......!!
tamam sana diyecek birşeyim yok küstüm daha konuşma benle
ne oldu bi sustun utançından yazamıyon mu
YA BAKSANA SEN BANA NE KADAR ÇOCUKSUN GÖRDÜMDE SENİN GİBİ ÇOCUĞUNU DA GÖRMEDİM GÖREN 9 YAŞINDAKİ ÇOCUK SANACAK GİT İŞİNE KIZIM KAFAMI BOZMA MERVE KAFANI KIRARIM SENİN UÇ KAYBOL YOK OL TOZ OL DEF OL ...
Bİ ŞAKA YAPALIM DEDİK HEMEN ÇOÇCUK GİBİ AĞLIYCAN NERDEYESE :D PHUAHAHAH
DEVREDEN 100 ALMIMIŞ BANA CİZDİGİN İKİ DEVREYLE Mİ HAVA ATIYON İKİ CAP ALDIN İKİ RES KOYDUN ALDIN 100 Ü EEE BİZ NE ALDIK SÖYLE BAKEM WEB TASARIMINDAN KAÇ ALDIN DAHA DOĞRUSU KAÇ TAN 1 ALDIN PUAHAHAH AY VALLAHA ALEMSİN :D
ne oldu 100 aldım diye kıskandın mı o kadar biliyordun niye 100 almadın ozaman kendini birşey mi sandın hahaha
YA SEN İYİMİSİN KIZIM SENİ Mİ KISKANCAM HEMDE SENİ ÖLE Mİ 100 ALMAMIŞMIŞIM SEN HAYATTAMISIN YADA HOCA YANİ SEVGİLİNİN KIZ KARDEŞİ NOTLARI OKURKEN SINIFTAMIYDIN MERVE BENİM KAFAMI BOZMA SENİN KAFANI KIRARIM E OKUL LİNK İNİ VERDİRTME BURAYA .... !!!
sıkıyosa versene senden mi korkacam birkere o hocanın kardeşi benim sevgilim değil biliyon bilmiyon oturduğun yerden atıp tutuyon...:DDD
tamam veriyorum e okul link ini ama ileegal paylaşıma girerse sorumlusu ben deilim zuahahah:D
ya şu tc nin son 2 rakamı 1654 müydü ordan emin deilim sölede verelim madem benden korkmuyorsun hem sana benden korkuyorsun demedim
MMEERVEEEE
BENİ BİLENBİLİYO SANA KENDİMİ İSPATLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM CANIM
KİM BİLİYOMUŞ SÖLEDE BİZDE BİLELİM ...
YA SEN İYİMİSİN YA SENİN ANAKARTININ KAPASİTÖRLERİNDE Bİ SORUN MU VAR DEDİKLERİMİ BİTÜRLÜ ALGILAYAMIYOR MUSUN HEM BEN SANA KENDİNİ İSPATLAMI DEDİM SENİ 16 SENEDİR GAYET İYİ TANIYORUM ÇOCUK COÇUK KONUŞMA BİR DHA BURAYA MSJ ATMA SENİN YÜZÜNDEN DÜNYA FORUMDA REKOR KIRCAZ DİE KONUYU KİTLİCİN NERDEYSE.....
BU SÖZLERİMİN ÜZERİNE DAHA YAZARSAN SANA LAFIM YOK!!!
sen benim anakartımı bırakta kendi anakart kapasitörünle ilgilen galiba anakartında birkaç malzeme eksik tamam benimle bir daha konuşma hadi sana güle güle
selam :):)bende kötüyüm domuz gribi aşısı oldum kolum çok pis ağrıyor :(:(
bu merve ile yorumsuz_ kim.
Atışma alanı burası sanki.
Tövbe tövbe.
Neyse: 54 TL faturam geldi telefona.
Şuna dikkat edin:
DEVLETE ILETILECEK ÜCRETLER TOPLAMI TL
KDV %18 6.85
Özel Iletisim Vergisi %25 9.31
Özel Iletisim Vergisi %5 0.04
Altı çizili olana dikkat edin.
ÖİV iki kere çıktı benden. YUH olsun artık. Bu devlet nice açları barındırıyor. Nere gidiyor bu paralar :@
İkinize de geçmiş olsun.Ben de domuz gribi aşısı oldum Cuma günü.Pek ağrı yapmadı ama gece epey ağrıdı zor uyudum.
Elektrik Faturası öderiz TRT e %1 gibi birşey kesilir.
TRT yi besleriz. 4 tane adam hep aynı seslendirmeyi yapıyor.
Özel bir şirketin telefon hattını kullanırsın iki öiv kesilir.
Milletvekili seçersin en az 6 bin tl maaş alır! Laf dalaşı yaparlar. bir dönem durur mecliste sonra milletvekili emeklilik maaşı alırlar en az 3 - 4 bin tl.
Adamın geliri 600 tl dir. en az 100 tl sini devlete kdv diye öder.
İşte Türkiyedeki binlerce aç kalan insanın aç kalma sebebi.
Elektrik Faturası öderiz TRT e %1 gibi birşey kesilir.TRT yi pek sevmiyorum ne kadar tarafsız olduğunu söylede taraflı yayın yapıyor ayrıca sürekli yeni diziler oynatıyor diziler tutmayınca da batıyor yani alınan vergiler boşa gidiyor :S:S
TRT yi besleriz. 4 tane adam hep aynı seslendirmeyi yapıyor.