Eğer Bir Dosya İndirecekseniz ve 200MB ve Üzeri İse Mozilla İle İndirin Derim :) Jdownloader'dan Daha İyi :) ...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
ie den başka tarayıcı kullanmıyorum kendi pcm de.
free download manager kurdum ie ye yapıştı dosya ineceği zaman öyle bir sömürüyorki.
bazen 700mb lik megaupload partlarını jdownloader a vereceğime freedownload a veriyorum uçuyor.
Onu bilmem de İDM bant genişliğini kullanabildiği kadar kullanıyor.65 GB indirmem var,50 kb ile indirmem gerekirken 950 kb ile indiriyorum.Yaşasın yüksek hız.Aslında tam 8 mbit kullananlar hiç hoşnut değil bu hız düşüşünün bazen yaşanmamasından.Ben olsam ben de hoşnut olmam.Bu yüzden bana ''Yok öyle yağma,biz o kadar 100 lira verip 950 kb kullanalım,sen ver 45'i aynı hızda indir'' diyenlere de kızmıyorum.Haklılar çünkü.Ama hızın düşmemesinin sebebi de ben değilim:D
Onu bilmem de İDM bant genişliğini kullanabildiği kadar kullanıyor.65 GB indirmem var,50 kb ile indirmem gerekirken 950 kb ile indiriyorum.Yaşasın yüksek hız.Aslında tam 8 mbit kullananlar hiç hoşnut değil bu hız düşüşünün bazen yaşanmamasından.Ben olsam ben de hoşnut olmam.Bu yüzden bana ''Yok öyle yağma,biz o kadar 100 lira verip 950 kb kullanalım,sen ver 45'i aynı hızda indir'' diyenlere de kızmıyorum.Haklılar çünkü.Ama hızın düşmemesinin sebebi de ben değilim:Nası yani 15 gb dan sonra hız 512 kb düşüyor bu durumda fdm kullanırsak 8 mbit hızındamı indircez ?<
Nası yani 15 gb dan sonra hız 512 kb düşüyor bu durumda fdm kullanırsak 8 mbit hızındamı indircez ?<
Yok hayır,onu demek istemedim.Diyelim ki 1 mbit internetin var,maksimum downlkoad hızın 120,ama sen İnternet Exlorer indiricisiyle 90 ile indiriyorsun.İDM ise bant genişliğini sonuna kadar kullanıyor ve 120 ile indiriyorsun.Hız düşmemesi ise şans sanırım :D Geçen ay düşmüştü :D
Hmm anladım. Bu ay benimde hızım düşmedi. Kota sayfasına giremiyorum zaten ondan olsa gerek teknical ops. :)</
Yok hayır,onu demek istemedim.Diyelim ki 1 mbit internetin var,maksimum downlkoad hızın 120,ama sen İnternet Exlorer indiricisiyle 90 ile indiriyorsun.İDM ise bant genişliğini sonuna kadar kullanıyor ve 120 ile indiriyorsun.Hız düşmemesi ise şans sanırım :D Geçen ay düşmüştü :
:D
ttnet....
Neyse Film önerisi: the international
http://www.imdb.com/title/tt0963178/
Filmde İstanbul da geçiyor Türkiyede geçiyor
Haluk bilginer oynamış vayy be.
Oyuncu kadrosu iyi filmin sonu bktan...
bu arada filmdeki başrol oyuncusu eğer izlediyseniz Inside Man filminde Banka soyguncusunu canlandırıyordu.
Filmin ikincisi çekiliyor vay bea.
İçimdeki adam.
http://www.imdb.com/title/tt0893499/
Bu hızın 50 kb olması gerekmiyor muydu? Minimum 850.
https://www.chip.com.tr/forum/Ust ... ru-Sor_t111060.html
Bu arada eğlence bölümü iyice pasifleşti ya... Yazında bir şeyler...
Danıştay 8. Dairesi, YÖK'ün üniversiteye girişte katsayı farkını kaldıran kararının yürütmesini oy birliği ile durdurdu.
İstanbul Barosu Başkanlığı, Yükseköğretim Genel Kurulunun (YÖK)yükseköğretime girişte katsayı puanı uygulamasının kaldırılmasınailişkin 21 Temmuz 2009 tarihli kararının iptali ve yürütmenindurdurulması istemiyle Danıştay'da dava açmıştı.
Danıştay 8. Dairesi, YÖK'ün kararının yürütmesini oy birliğiyle durdurdu.
Dairenin kararında, milli eğitim sisteminin yönlendirmeye ilişkinkuralları ile 2547 sayılı Yasanın 45. maddesinde yer alan kurallaryürürlükte ve uygulanıyor iken, bu kuralların uygulanmasını bertarafedecek şekilde alınan dava konusu kararın, eğitim sisteminin örgütlenişbiçimindeki bütünlüğü bozacak nitelik taşıdığı ve uygulamadakarşılaşılan sorunların giderilmesi amacının dışına çıkıldığınıngörüldüğü vurgulandı.