970
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
:D poke imamı çağırırım haa :d
[url=http://www.sinema.com/film/galeri/2642/leon-sevginin-gucu][/url]
Yönetmen Luc Besson
Senaryo Luc Besson
Müzik Eric Serra
Görüntü yönetmeni :Thierry Arbogast
Tür:Aksiyon, Dram
Yapım:ABD
Dil:İngilizce Yapımcı Firmalar:Gaumont International, Les Films du Dauphin
Leon; (Jean Reno) tek insani ilişkisini çiçeğiyle kurabilen, pek konuşmayan, siyah gözlüklerinin ardındaki insanı saklayan bir tetikçi. Matilda; (Natalie Portman) ailesi manyak bir narkotik polisi tarafından katledilen 12 yaşında bir kız. Ve tetikçiyi himaye eden bir mafya babası. Ailesini kaybeden Matilda kapı komşusu Leon'a sığınıyor, tetikçiye aşık oluyor ancak bir süre sonra Stansfield'la (Gary Oldman) karşılaşıyor. Sicilini kirletmeye niyeti olmayan Stansfield, New York Polis Teşkilatıyla birlikte bu iki temiz insanı öldürmek için ant içiyor. "Nikita", "Atlantis" gibi filmlerin yönetmeni Luc Besson'un, Manhattan'ın kalabalık sokaklarında Paris'i aradığı filmi ülkemizde de çok beğenilmişti.
4 gün mü ne oldu bitireli. ek görevleri oynuyorum çernobilde bir bölümde takıldım ek görevlerde. Veteran oynuyorum bütün yıldızları almak için. Valla ayağa kalktın mı indiriyorlar tam bir sessizlik ve sakin bir sürede oynanmalı.
Bu oyun süper hayatımda hiç böyle bir oyun oynamadım. Ama kişiden kişiye değişir :D