radip premiumda vardı:)
oradan indirmeye başladım :)
bide internetim 8mb fln olacaktki varya
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Alın size mükemmel bir şarkı benden...
Lyrics
Lights go out and I can't be saved
Tides that I tried to swim against
Have brought me down upon my knees
Oh I beg, I beg and plead
Singing
Come out of things unsaid
Shoot an apple off my head
And a trouble that can't be named
A tiger's waiting to be tamed
Singing
You are
You are
Confusion that never stops
The closing walls and ticking clocks
Gonna come back and take you home
I could not stop, that you now know
Singing come out upon my seas
Curse missed opportunities
Am I a part of the cure
Or am I part of the disease
Singing
you are, you are
You are, you are
You are, you are
You are, you are
And nothing else compares
Oh nothing else compares
And nothing else compares
You are, you are
Home, home where I wanted to go
Home, home where I wanted to go
Home, (you) home where I wanted to (are) go
Home, (you) home where I wanted to (are) go
NATALİE PORTMAN
Mükemmel ve duru bir güzellik... :)
Resme tıklamayı unutmayın... :))
Aleykümselam;
Bişey olduğu yok herzamanki muhabbetler işte..:)
Leon The Professional Soundtrack tan bir parça filmde bir çok yerde çalıyor. Biraz önce sountracklarını indirdim.Leon the professional [soundtrack]Leon the professional [soundtrack]
Süper yapmış kim yaptıysa...
Abi Ya Muhteşem ... Tek Kelimeyle Muhteşem ...
Ama Bu Filmi Her İzlediğimde Her sonu Geldiğinde İnsanın Boğazında Bir Şyler Düğümleniyor Gözleri Dolyor Léon Ölünce ...
94 yapımı acaip bi film insanın izledikce izleyesi geliyor :)
Polise diyor ya: Bu Mathilda dan.Pim Numarası Yapıyor Ama Leonun Ölmesi Çok İçimi Burkuyor Diyorum Bir Kız İçin hemde O Kız İçin Diyorum ... İlk İzleyişimde 1 Hafta Aklımdan Çıkmadı Psikolojim Alt Üst Oldu Kaptırdım Sonra O Filme Kendimi ...
Al diyor: sctın olum diyor.
Zaten poliste ingilizce sctık diyor orda...
Biraz önce sigara almaya gittim.
mahallemdeki 3 bakkalda kapalı 4. de de doğru düzgün sigara yok. Neyse ışıkların ordakine gittim yol bomboş basıyorum motorla.
Dönüşte düzlüğe geldim rahat 1 km kadar boş ve düz. 90 a çıkarttım kaskı takıyorum ya takmadım. motordan manyak ses çıkıyor 8 bin devirde işte neyse elimi bırakma gibi bir hastalık var ellerimi bir bıraktım gaz takılı kaldı tutamadım bir an motor hızla gidiyor. üstünden atıyordu beni. bir daha o hızda el sallmam....
Ama adrenalin süperdi tarif edilemez...
Biraz önce sigara almaya gittim.PcMaKer yapma yaa sensiz bu forumun tadı tuzu kalmaz
mahallemdeki 3 bakkalda kapalı 4. de de doğru düzgün sigara yok. Neyse ışıkların ordakine gittim yol bomboş basıyorum motorla.
Dönüşte düzlüğe geldim rahat 1 km kadar boş ve düz. 90 a çıkarttım kaskı takıyorum ya takmadım. motordan manyak ses çıkıyor 8 bin devirde işte neyse elimi bırakma gibi bir hastalık var ellerimi bir bıraktım gaz takılı kaldı tutamadım bir an motor hızla gidiyor. üstünden atıyordu beni. bir daha o hızda el sallmam....
Biraz önce sigara almaya gittim.Abi DİKKAT ET ! Valla Motor Kazası Hiç Bir Şeye Benzemez ...
Bu adamı warmısın yokmusunda tanımıştım güzel beat box yapıyo :)