Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
herkese iyi geceler ben kaçar :)
eyvallah, iyi geceler :) az kaldı 800 sayfa sonra rekora yaklaşmış olacağız :P
10 saattir kimse yokmu burada 10 saattir tek mesaj atan olmamış
gündüz vakti forumda fazla kişi olmuyoki
Şimdi biz windows 7 yi çok sevdik ya aynı yapı windows server 2008 r2 de de varmış. Vay beaa.
Adamlar öyle dayanıklı ve gelişmiş bir sunucu işletim sistemi yazmış ki aklımı oynattım resmen...
Microsofttan demo dvd ve ürün katalogları geldi iş yerine sabahtandır inceliyorum. Eve gidince windows 7 yi kaldırıp windows server 2008 r2 kuracam öğrenmek için. Masaüstü os leri yeterince biliyom nasıl olsa.
Sonu Süpper Çok Sevdim ...
sonu hiç iyi değil leon ölüyor. Kız sonunda toprağa çiçeği gömüyor diye güzel film mi olur len hiç ne vardı leon la ikisi yaşasaydı!
Neyse:
Çamaşır makinam ile buz dolabım geldi. Bayram havası var bu gün bende.
Çamaşır makinasına bütün kirlileri attım.
Buz dolabı yarın çalışacak su pompasını kurmaya gelecekler buz gibi su akacak çeşmesinden yaz kış(kışın ılıklaştırılabiliyor) buz döküyor istersen.
Coştum bu gün gaza gelmişken bulaşık makinası, fırın, elektrik süpürgesi, klima alıp evlensem mi ki :Ç
Burda aşırı yağmur var yıldırım çakıyor gelemeye bilirim size iyi geceler şimdiden.
sonu hiç iyi değil leon ölüyor. Kız sonunda toprağa çiçeği gömüyor diye güzel film mi olur len hiç ne vardı leon la ikisi yaşasaydı!
Sonu Süper Derken İnsanın Gözleri Doluyor Boğazı Düğümleniyor ...
Ayrıca Bu Gün Şu Hepiniz Hayalsiniz Konusuna İSteyen Baksın Büyük Bir KAvga Oldu Bir Provakatörün Yüzünden ...
Neyse salla Erhan.
Selçuk abi baybayı çekmiş :D
Serkanın yaptığı beatbox daki iki şarkıyı buldum müziklerini biliyorum ama isimleri aklıma gelmedi.
Baya bir iyilik yap buluver hadi. sondaki big bass tiestonun big bass ı na benziyor.
Justin Timberlake - Sexy back(2. yaptığı serkanın)
Buda BEP dan:
Black Eyed Peas "Boom Boom Pow"
Diğer ikisini aramadayım bir iyilik yap hadi bakim. Öyle müzik güzel alın dinleyine benzemeyor o işler :D
alın size iki güzel parça yanlız ses sisteminiz iyi değilse dinlemeyin :D
Biri Tiesto dan.
PowerMix:
Tiësto Power Mix (HD Version)
Video HD olarak yüklenmiş isteyenler hd izlesin ben öyle izliyorum:
http://www.youtube.com/watch?v=mdZTRKBPzSA&feature=fvst
Buda: Chemical Brother Bass Test
http://www.youtube.com/watch?v=L ... xt_from=PL&index=48
Eğer Kuvvetli bir woofer ınız yoksa iki müzikte zevk vermez.
ben bunu abime verdiğim ses sistemimde denedim. Çok güzel ahşap woofer vardı 80 watt gerçek ses çıkış gücü. özellikle ikinci videodaki bass kısımlarında masa çok kötü sallanıyor.
Bu iki parça ile samsung un ve lg nin 1.5 bin tl link ürünlerini sattım teknosada....
Son ses açtığınızda mağazada kimse kendi konuştuğunu duyamıyordu.
tamamen ses geçirmez bir odada gzel bir ses sistemi ile dinleyeceksiniz özelliklede amfili JBL gibi bir sistemde...
Elinizde tuttuğunuz kola bile bardakta durmuyor.