Bu antikor fanlığı nerden geldi anlamadım gitti yav.
Biizim yaşımız tutmuyor Kabus çıktığındada böle olmuşmuydu.
Antikorun iyi yanları söylenir kötü yanları söylenir geçilir gidilir.Burada birbirinize laf sokma yarışına girme isteğiniz ne anlamadım gitti.
Osman bu arada bir dipnot:Bu forum teknoloji forumu olduğu için teknolojiden tartışılacak bir yerde bilgi tartışması çıkarsa emin ol resmi belgelerle anca kanıtlarsın.Ve bu belgelerinde sende olduğunu zannetmiyoum.Yanlış anlamayım resmi belge bilgi demektir demek istemiyorum sadece anca öyle kanıtlayabilirsiniz diyorum
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,336 mesaj
Millet birbirine girmiş. Konunun kapanma ihtimali var. Hemde 1000'i aşmışken.
Dragon Age ne oyun olmuş yahu.Kutlarım Bioware i.Yine sağlam bir rpg yapmışlar.Herşeyiyle tam bir rpg.Özellikle stratejik ataklar ve diyaloglar oyunun içine çekti beni.Verdiğimiz her kararın sorumluluğunu almak durumundayız.Oyunun her sahnesi beni şaşırtıyor.İngilizcesini geliştirmek isteyende mutlaka oynasın.Artık yatsam iyi olacak :)
Sizi elflerin en güzel savaşcısı" hEroEs" la tanıştırıyım :)
Son Düzenleme: _hEro ~ 06 Aralık 2009 04:32
Dragon Age ne oyun olmuş yahu.Kutlarım Bioware i.Yine sağlam bir rpg yapmışlar.Herşeyiyle tam bir rpg.Özellikle stratejik ataklar ve diyaloglar oyunun içine çekti beni.Verdiğimiz her kararın sorumluluğunu almak durumundayız.Oyunun her sahnesi beni şaşırtıyor.İngilizcesini geliştirmek isteyende mutlaka oynasın.Artık yatsam iyi olacak :)bu ne güzel bi avrattır :) Yalnız bir o kadarda haşin ve gaddardır.Suratındaki kanlara baksana :)
Sizi elflerin en güzel savaşcısı" hEroEs" la tanıştırıyım :)
Bu antikor fanlığı nerden geldi anlamadım gitti yav.
Biizim yaşımız tutmuyor Kabus çıktığındada böle olmuşmuydu.
Antikorun iyi yanları söylenir kötü yanları söylenir geçilir gidilir.Burada birbirinize laf sokma yarışına girme isteğiniz ne anlamadım gitti.
Osman bu arada bir dipnot:Bu forum teknoloji forumu olduğu için teknolojiden tartışılacak bir yerde bilgi tartışması çıkarsa emin ol resmi belgelerle anca kanıtlarsın.Ve bu belgelerinde sende olduğunu zannetmiyoum.Yanlış anlamayım resmi belge bilgi demektir demek istemiyorum sadece anca öyle kanıtlayabilirsiniz
Antikor bir halta yaramıyor. Bana iyi yanını göstersinler. Yok exe nin içine header ekliyormuş yok oymuş yok buymuş. Antikor servis gibi çalışmıyor. elle çalıştırıyorsun bir anlık sistem dosyası değişimi olsa antikor tanımıyor! bu mu antikor. Bu yazılım nasıl antiviruslerin sonunu getirecek, viruslerin sonunu getirecek.
Ordaki antikor iyi diyenlerin hiç biri yukarıdaki cümlemi yazmadı. yada benzer cümle yazmadı. Herkes birşey uyduruyor. Osman gibilerde fanatiklik yapıyor. Ne kadar düşüncesizce. Osmana sorsan antiviruslerin çalışma yapısını bilmez ama kaspersky önerir.
Osman beni bilmediği için laf atmasını iyi biliyor kendi mesşajında yazdığı için ben düşünmeden söylüyorum diyor. Bana söyleme o zaman düşünmeden. Ben kaldıramıyorum salakça sözleri.
3 sene sırf virus - antivirusle uğraştım ben. Senin viruslerin nerelerde ne haltlar yediklerini söylesem ağzın açık kalır. Bilmeden konuşmak basit. Ben boşuna mı antivirus kullanmıyorum. Viruslerin nasıl çalıştığını öğren sende kullanma. Niye kastıracağım ben bilgisayarımı niye para ödeceğim antiviruse.
Bir sistemde dosya bağışıklığı yapacaksan ve bunu kullanıcıya minimum seviyede istekle yaptıracaksan ilk önce kendini koru. Ne servis gibi çalışıyor ne başka birşey. Böyle salakça bir program üretmişler.
Ve Osman şunu unutma. Millet Nasıl Windows a laf söylüyorsa Antikor a da söyler. Sana mı kalmış antikoru korumak. Git iş başvurusu yap vekilliğini al programın ondan sonra gel burda konuşmayın de. Yoksa sus karışma eğer bir daha karışırsan kötü söz söyleyeceğim. Hadi bakalım savun bana antikoru.
Daha antivirus çalışma sistemlerini bilmezler, viruslerin çalışma sistemlerini bilmezler deneyim yok geliyor burda laf kalabalığı yapıyor. Sen pc yi eline aldığında ben virusleri elimle tek tek siliyordum. Bu yüzden önce öğren sonra gel ben öğrendim sana gösteriyorum de ve git.
Fanatik.
Kapalı Hesap
2,758 mesaj
bu ne güzel bi avrattır :) Yalnız bir o kadarda haşin ve gaddardır.Suratındaki kanlara baksana :):)
Arkadaşlar şu resme bir bakın.Yuh dedim yahu.Şimdi gezinirken rastladım.Konuşmanın gidişatı pek eğlenceli (!)
Yıllanmış Üye
2,336 mesaj
Adamlar deli bir izleyin şunu =))
Happy Tree Friends - Party Animal (Part 2)
Download "Deadeye Derby" -, our new Happy Tree Friends game.Watch how Flippy cuts loose at his party!